Reklama

Reklama

Negan si užívá pohodlí Alexandrie, zatímco Rick a Aaron shání něco, co by se mu mohlo zalíbit. Spencer se rozhodl využít nepřítomnosti Ricka a snaží se Negana přesvědčit, aby mu předal vedení v Alexandrii... Negan je ještě stále v Alexandrii, čehož se rozhodl využít Spencer, který se pro Negana umyl a jako dárek k seznámení mu nese láhev dobré whisky. Negan si takové služby nechá líbit, on se má celkově v Alexandrii velmi dobře. Dokonce uvařil špagety pro Carla, Judith a Olivii. Po obědě si Negan a Spencer sednou a povídají si, Spencer je velmi podlézavý. Pak na ulici dokonce vytáhnou kulečník a začnou hrát. V tu chvíli začne Spencer přemlouvat Negana, aby mu svěřil vedení Alexandrie. Spencer Neganovi vypráví, jak to v Alexandrii fungovalo před příchodem Ricka. Negan se tváří přívětivě, ale nakonec Spencera zabije, protože se mu jeho jednání za zády Ricka moc nelíbí. Vraždu Spencera vidí všichni a to včetně Rosity, která má pro Negana připravenou kulku. Gabriel se pokoušel Rositu přesvědčit, aby s pokusem o zavraždění Negana počkala, ale vražda Spencera byla poslední kapkou. Rosita tedy vystřelila, ale Negana zachránila jeho baseballová pálka. Negan je vzteky bez sebe a navíc ho zajímá, kdo kulku vyrobil. Rosita se k tomu hlásí, ale Negan jí nevěří, takže je zabita Olivie, aby někdo začal mluvit.
Do tohoto cirkusu přichází Rick, který se právě vrátil z výpravy s Aaronem. Dvojici se podařilo na jedné lodi nalézt spoustu zásob, ale byla to velmi napínavá akce, oběma jim šlo o život. Po příjezdu domů na ně čekalo nepříjemné překvapení v podobě Zachránců, kteří navíc brutálně zmlátili Aarona. Když přišel Rick za Neganem, Spencer a Olivia už byli mrtví. Negan očekává poděkování, protože ze svého úhlu pohledu udělal v Alexandrii pořádek. Negan tedy prohlašuje, že mu Rick dluží mnoho zásob za tyhle službičky. Negan si navíc odváží Eugena, který se přiznal k výrobě kulky. Pro Ricka byla tohle poslední kapka, nyní je už rozhodnutý pro Neganovi bojovat. Michonne je z jeho rozhodnutí nadšená, ale varuje ho před početní převahou, kterou Negan má. Michonne totiž unesla jednu z žen, které pro Negana pracují a ta jí ukázala, kde Negan a jeho lidé bydlí. Michonne se při pohled zděsila, ale i tak je rozhodnutá bojovat. Všichni, kdo boj podporují, vyrážejí do Hilltopu, kde je uvítají Maggie a Sasha, ale kromě nich je tam i Enid, Daryl a Ježíš. Darylovi se s něčí pomocí podařilo utéct z Neganova tábora, odkud s ním utekl i Ježíš, který se pro Sashu snažil zjistit, kde Negan žije, aby ho Sasha mohla zabít. Daryl při útěku zabil Tlustého Joea. Alexandrie a Hilltop se musí připravit na boj a všichni si ho přejí. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Lampasak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOJLER: Konečně jsme se dočkali dalších větších zvratů, které nás donutí napjatě čekat na druhou polovinu série, která si myslím bude hodně nabitá. Především hlavně Rick pochopil, že takhle to dál nepůjde a bude muset začít zbrojit a snažit se o připojení dalších skupin proti Neganovi. K tomu Daryla vystřídal Eugene, který bude nejspíše zásobovat celou skupinu Negan náboji do zbraní. Tohle se povedlo :) ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se po dlouhý době nudnejch a otravnejch dílů začlo v TWD něco dít. Negan je snad nejlepší postava z celýho seriálu. Když je v díle Negan je to jako záruka lepšího kousku řekla bych. Osobně bych byla ráda, kdyby to tam Negan Rickovi vyzabíjel s Lucille a děj se přesunul k Neganovi, však Negan má aspoň smysl pro humor sakra! Rick se má co učit. :D ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky cesty vedú do Ríma... , ale v prípade hrdinov seriálu The Walking Dead, teda v 7. sérii sa schyľuje, pred prestávkou, ku vytúženému stretnutiu v pevnosti Hilltop, pričom to celé viselo na vlásku... Všetko to bola otázka času, keď sa Rickova družina konečne vzbúri proti, už oholenému Neganovi, ktorý svojej povesti neostal nič dlžný, zamordoval ďalšieho človeka, ktorý sa mu príliš vtieral, líškal, skrátka, až tak sa mu pchal do zadku, že to Negan psychicky nevydržal, on je labilnejšej povahy, rozzúri sa, ako úplne zmyslov zbavený, a potom Amen Boh s tým, kto mu vstúpi do cesty. Lucille je stále k dispozícii... Prečo je taký výbušný ? Prchký ! Morgan a Carol, nemajú ani šajnu, čo sa tam doma, zatiaľ deje, no, zrejme aj oni pôjdu do vojny ?! Povedal by som, že som nadmieru spokojný, pôvodne som uvažoval o plnom hodnotení, celkovo skonštatované, jedná sa zatiaľ o najlepšiu epizódu doterajšieho diania, v 7. sezóne, ešte, tuším, že tri epizódky dozadu, t. j - áno, piata bola rovnako kvalitná, ako táto, pričom o čosi slabšia, ako ôsma. Trvalo to celú hodinu, a ja som bol dosť napätý, ako to dopadne, Rosita si koledovala o život, po odvážnom skutku, ktorý vyparatila, aby som si na koniec predstavil Dominica Toretta, keď jeho banda spokojne odchádza do ďalšieho dobrodružstva, Rickovci, síce nie sú takí spokojní, ako Torettovci, ale majú odhodlanie byť spokojní do budúcnosti ? Hm. , žeby som sa tešil, aby už bolo po prestávke ? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to, čeho jsem se obával. Postavě Negana zoufale chybí nějaký vývoj, jeho chování je příšerně stereotypní/ předvídatelné. Je to škoda, protože jsem doufal, že právě Negan dodá příběhu tolik potřebnou šťávu. Na druhou stranu mě potěšil Daryl, který mi ukázal, že i při zabíjení lidí lze najít Ježíše. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byl díl skvělý, shrnul bych pár negativ. Tenhle díl zrovna mohl mít klidně i 40 minut, protože scény s  Carol a Morgenem mohli být v díle jiném, nebo kratší. To samé Sasha / Maggie / Enid. Zápletka s Darylem a jeho útěku trošku zklamala. Měl jsem trošku problém s Neganovým chováním v jedné ze scén (spoiler: zabití Spencera). Na druhou stranu, vše ostatní bylo výtečné, a Negan jako vždycky super. Díl se rozjede až v druhé polovině. Jak je díl s Gregoryho osadou, nebo ten o Taře, nepopulární, tak tohle je zase trošku přehypované. Ale i tak to bylo dobré. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Poranění Carlova (Chandler Riggs) oka se několikrát změní. Jednou má vystřelené oko celé, jednou jenom částečně. (Axarus)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (BaBca_)

Reklama

Reklama