Reklama

Reklama

Negan zjistil, že Daryl utekl. A že kromě něj utekla i jeho manželka. Dwight má za úkol ji najít a dovézt zpátky... Když Dwight zjistil, že Daryl utekl, začal vyšilovat. Pak navíc našel svůj pokoj v dezolátním stavu a došlo mu, že u něj Daryl byl. Když tam Daryl byl, ztratil tam papír s nápisem „Uteč hned!". Tento vzkaz mu nechala osoba, která ho pustila. Dwightovi okamžitě došlo, že to byla Sherry. Negan pak navíc zjistil, že Sherry taky zmizela, takže si dal pět a pět dohromady. Negan podezírá Dwighta, že Sherry pomohl, takže ho nechá zmlátit a zavřít do vězení. Dwight je mu ale i po noci strávené na samotce stále věrný, což na Negana udělá dojem. Negan mu tedy svěří nalezení Sherry a Dwight ví přesně, kam má jet hledat. Jde o místo, na kterém se s Sherry domluvili, že se v případě rozdělení setkají. Sherry tam skutečně byla a nechala Dwightovi vzkaz, protože si nebyla jistá, zda by ji neodvedl zpátky k Neganovi. Sherry je moc líto, co se z Dwighta stalo a moc dobře ví, že je to její chyba, takže se mu v dopise omlouvá. My vidíme, že Dwight do domu přijel, ale s úmyslem se Sherry utéct a ne ji dovézt k Neganovi. Dwight Sherry miluje, a proto všem řekne, že ji zabil. A aby na něj nepadl ani stín pochybnosti, nastražil na Sherrynina doktora past, takže to on nakonec vypadá tak, že Sherry pomohl. Doktor je za to spálen v peci.
Do tábora byl v tu samou dobu převezen Eugene, ke kterému se tam chovají jako ke králi. Negan si chce ale jeho vědomosti a inteligenci ověřit, takže ho nechá vyřešit jeden problém s mrtváky. Když se Eugene předvede, je z něj superstar. Negan mu tedy večer pošle tři svoje manželky, aby mu dělaly společnost. Sex je ale zakázaný. Ženy se s Eugenem náramně baví a navíc zjistí, že je skutečně chytrý. Dvě z nich pak za ním přijdou a prosí ho o prášky, kterými by se mohla zabít ta třetí, která má sebevražedné sklony už dlouho, ale bojí se bolesti. Eugene nejprve odmítá, ale pak to pro ně udělá. Eugene vyrobí pastilky během chvilky, ale pak je svědkem upálení doktora a dojde mu, že pastilky nejsou pro žádnou z žen, ony jsou pro Negana. Eugene je tedy ženám nedá, ale Neganovi přijde zvláštní, kolik času s ním jeho manželky tráví, takže si ověří Eugenovu loajalitu. Eugene je mu naprosto odevzdaný a stává se součástí života v Neganově komunitě. On i Dwight musí, jinak zemřou. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šmarjá, to byla zase příšerná nuda. O Eugenovi už se nemůžu dozvědět nic, co bych už dávno nezjistil, takže když mi jedenáctá epizoda znovu představila všechny jeho "zajímavé" podivnůstky, bylo to pro mě těžké zklamání. Pokud jde o mumlání a nekoordinované pohyby, měli by se tvůrci opět spolehnout spíše na nemrtvý komparz. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negan sa vrátil, a všetci okolo neho sú na vážkach, čo sa zase bude diať ? Tak po prvé, Daryl zdrhol, a kto je za to zodpovedný ? Samozrejme, že to urobila Sherry, jedna z Neganových jebačiek, ktorá mu postrčila kľúčik. Jej niet. Niekto si to musí zákonite odskákať, čiže vyfasuje bitku neganová pravá ruka, Dwight, ktorý celú situáciu zahrá do autu, narafičí to na miestneho doktora, ktorého šéf hodí do pece, ako akúsi obyčajnú briketu. Takmer pokakaný Eugene, konečne dorazil, ako spočiatku rukojemník, ktorý ide na istú smrť ? Negan si ho obľúbil, pretože srší samými vedomosťami. Musí tancovať, ako On píska, a tváriť sa pritom, že je kompletne opantaný týmto systémom. Negan je niečo na spôsob sultána, ktorý disponuje množstvom žien. Najprv tri z nich, neskôr, už iba dve, navrhnú Eugenovi, aby pripravil smrtiaci jed, pre mamku, z týchto devočiek. Po dôkladnej príprave, nakoniec skonštatuje, že je somarina, aby sa On podieľal na smrti nevinného človeka, ktorému eutanáziu nepovolili ? A tak si ho odloží pre extrémne podstatného človeka. Hádajte, koho ? Po druhé. Rukojemník, teraz už hosť, hádam, že aj člen domácnosti, sa maximálne aklimatizoval, má na dosah všetko, na čo si pomyslí, drtí video hry, papá o dušu... , a podotýkam, že som si pri nich pripadal, ako DEBIL. Ak by bol Eugene k čomusi, aspoň si ho mal nechať vyfajčiť od tých kočiek. Možno v zákulisí ? ()

Reklama

mocakardiak odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskončí ten Negan na vozíku, jak se furt debilně prohýbá? Že já blbec se na to před měsícem začal dívat, už teď mě to kvůli němu nebaví.  Chtěli vytvořit hnusáka, mohli. Ale udělali debila. Prohni se, mluv přerušovaně, ideálně šeptej. Jak trapné už to je. No co jsem začal se dívat, tak se aj dodívám. Ale jaksi to začně asi klesat to hodnocení, pokud to tak půjde dál. Něco mi říká, že jeblé ženy s rybama neřekly poslední slovo, šroťáci taky ne.. Ale sejměte už toho kripla s tou posranou hučkou na hlavě. To nám ti režiséři udělali naschvál. Věděli, že to bude většinu lidí rozčilovat. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Venovať celú epizódu čudáckemu géniovi Eugenovi, bolo vždy lepšie než šiesty diel 7. série nazvaný Mesto žien, v ktorom hrala prím nezaujímavá Tara (aj keď šípim, že Tarou objavená ženská skupina sa v záverečnom zúčtovaní ešte dostane k slovu...). Keď Eugene zrovna nie je posratý strachom, tak mu celkom ide karta a svojim počínaním dokáže diváka zneistiť. ()

Lampasak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naopak já jsem hodně spokojený, že dostal konečně i Eugen svůj díl a mohli jsme ho blíže poznat. Podle mě se ukázal v tom nejlepší světle, kde si Negan myslí, že bude poslouchat jak hodinky, ale přitom je dost chytrý na to, aby byl vždy o krok napřed. Dle mého názoru za celý seriál nevynikl Eugene, tak jako v tomto díle. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama