Reklama

Reklama

Rick a Michonne jsou na několikadenním lovu za zbraněmi a jídlem, ale nic se jim nedaří najít. Až nakonec objeví poklad. Jenže cesta k němu vede přes mnoho mrtváků... Rick má možnost získat nové spojence, ale lidé ze skládky chtějí zbraně, takže on a Michonne vyjeli na lov. První dny nic nenachází, ale užívají si samoty a sexu. Pak ale čirou náhodou narazí na zlatý důl, jde o areál nějaké pouti, kde je mnoho mrtváků, ale spousta z nich jsou vojáci se zbraněmi. Dvojice navíc střechou propadne do skladu plného potravin. Oba jsou nadšení a následujícího dne jsou odhodláni získat všechny zbraně, ale jejich plán jim úplně nevyjde a Michonne chvíli věří tomu, že je Rick mrtvý. On se ale opět záhadně objeví a je zcela v pořádku. Spolu se postarají o zbytek mrtváků a pak sesbírají zbraně. Do Alexandrie se vrací plní energie, i když by Rick klidně ještě několik dní dál zůstal na cestách. Rick a jeho skupina vezou zbraně skupině ze skládky, ale jejich vůdkyni Jadis tolik zbraní nestačí, chce dvojnásobek, pak prý budou bojovat po boku Ricka. Rick nakonec na jejich požadavky přistoupí.
Rosita není spokojená se situací a nevěří, že Rick a Michonne něco najdou, takže venku pátrá sama, ale ani ona neslaví úspěch. Tara se ji pokouší uklidnit, ale Rosita je jak smyslů zbavená, myslí jen na vraždu Negana. Když se pak Michonne a Rick vrátí se zbraněmi a ona sleduje další nedostatečně úspěšné jednání s Jadis, rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Rosita jede do Hilltopu a tam se spojí se Sashou, kterou jen pár dní zpátky odehnala, že nejsou žádné kamarádky, že jen spaly se stejným mužem. Sasha ráda Rositě pomůže, ale Negana chce zabít ona sama. S tím Rosita nemá problém. Taru trápí, že ví, že osada u moře má dost zbraní, ale nikomu to nemůže říct, protože přísahala. Tara se velmi pere se svým svědomím, ale když Jadis žádá další zbraně, tak se Tara rozhodne Rickovi říct o osadě u moře. Zatím nevíme, zda mu to skutečně řekla a jak Rick reagoval. (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick a Michonne sú zaľúbení, až po uši, a išli spolu na MISIU, kde si dobre vrzli, boli na kolotočoch, našli veľké zásoby jedla + zbraní, ktorých stále nie je dosť, a taktiež museli zlikvidovať veľký počet „živých - mŕtvych” , lebo práve pod nimi, vedľa nich, oproti nim, sa nachádzali tieto zbrane. Taká uvoľnená epizódka, kde novodobí, atypickí „Rómeo a Júlia” , alebo lepšie povedané, drsnejšia verzia by znela Bonnie a Clyde, tak ONI sa správali, ako mladí pubertiaci, boli v strašnej POHODE, aj keď mali za chrbátom, odvekých rivalov, ktorí im znepríjemňujú životy. Na mysli nemám spasiteľov, na čele s brutálnym sympaťákom Neganom, ale tých, ktorých spomínam v úvode recenzie. Pakovia tentokrát boli držaní na uzde. Moja kočka Rosita behala a zháňala čokoľvek, s čím by tomu hajzlovi vystrelila mozog z hlavičky - makovičky, ale nemala úspechu. Ale ja vravím : „Snaha sa cení” ! Celkom obyčajne - neobyčajná časť, ktorá nič nového nepriniesla, ale bola celkom znesiteľná, ale tí dvaja krásavci by sa mali konečne začať krotiť ! ()

AnthropOcean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z dnes už povestných vatových výplní, ktoré využívajú tvorcovia v každej sérii niekoľkokrát, čím zbytočne predlžujú divácku agóniu. "Are you fucking kidding me?" scéna, kedy od nás tvorcovia chcú aby sme boli tak infantilní a uverili, že Ricka nechajú umrieť v tejto bohapustej epizóde v zasranom lunaparku, are you serious? ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přidal jsem hvězdičku, protože se zde nevyskytoval Eugene, ale výše jsem jít nemohl, příběh se prakticky nepohnul, po komplikovaném sběru zbraní jsme znovu v bodě 0 a tvůrci se opět vykašlali na pravidla, která sami nastavili. Nemrtví pronásledují auto s vypnutým motorem a ignorují střelbu. Chápu, vše pro napětí, však jsem si taky málem okousal nehty do krve. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci siedmej série konečne trochu napínavejší a dynamickejší diel, v ktorom sa tvorcovia aspoň na chvíľu vrátili k prvotnej myšlienke seriálu - boju ľudí so zombíkmi, ktorí časom začali podliehať procesu rozkladu a sú čoraz menej konzistentní. Lovestory medzi Rickom a Michonne síce pôsobí stále nepresvedčivo, keď sú však tí dvaja spolu na scéne je to garancia nadchádzajúceho akčného diania. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama