Reklama

Reklama

Rickovi lidé se vydali na pobřeží, aby v osadě Ocean Side sebrali zbraně, které jim pomohou získat partnery pro boj se Zachránci. Jenže Tara slíbila, že o Ocean Side nikomu neřekne... Tara řekla Rickovi o osadě Ocean Side, i když jim v Ocean Side slíbila, že je nikdy neprozradí. Ocean Side má spoustu zbraní, které Rick nyní potřebuje. Tara a Rick to celé naplánovali tak, aby se nikomu nic nestalo, ale osada se samozřejmě nechce vzdát. Tara jde do osady nejprve sama, v domě si počká na Natanii a vše jí vysvětlí, shodou okolností do domu přijde i Cyndie, která tehdy Taru zachránila. Dvojice má pár minut na rozmyšlení ohledně dobrovolné spolupráce, pak Rick a ostatní osadu obsadí. Natanie s ničím nesouhlasí, takže je osada obsazena, ale Rick nechce nikoho zranit. Jde o vystrašení. Rick skupině žen vysvětlil, že potřebují jejich zbraně na boj se Zachránci a také jim nabídl, aby se přidaly. Než stihl kdokoliv cokoliv říct, napadli je mrtváci. Obě skupiny spolupracovaly a společnými silami mrtváky zlikvidovaly. Některé ženy pak prohlásily, že by proti Zachráncům bojovat chtěly, ale Natanie je nenechá odejít. Rickova skupina si tedy odnese zbraně, ale slíbí, že je po boji vrátí. Když se Rickova skupina vrátila do Alexandrie, našli ve vězení Dwighta, který do Alexandrie přišel s Rositou. Dwight prý chce s Rickem spolupracovat. Negan mu věří, takže je dobrá spojka. Daryl nakonec Dwightovi uvěří, že není krysa. Dwight prý Negana poslouchal kvůli Cherry, ale ta je pryč, takže mu dál sloužit nechce a chce ho zničit.
Sasha se dostala do Neganova tábora, ale byla zajata. V cele se jí jeden muž pokusil znásilnit, ale Negan ho zastavil a pak zabil. Negan dal Sashe čtyři možnosti a svěřil jí nůž. Pokud se rozhodne nožem budoucího mrtváka zabít, rozhodne se tak i pro spolupráci s Neganem. Se Sashou si přišel promluvit i Eugene, který ji přemlouvá pro spolupráci se Zachránci. Sashe samozřejmě mrtváka zabije a tvrdí Neganovi, že se přidává k nim. Negan jí nejprve nevěří, takže Sasha musí projít několika zkouškami. V noci Sashu navštíví Eugene a ona ho požádá o pomoc se sebevraždou, ale ve skutečnosti chce jen získat zbraň na Negana. Eugene Sashe její přání splní, ale donese jí jen ten jed, co připravil pro manželky Negana. Sasha je v koncích, protože nezískala nástroj na zabití Negana. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

I.ball 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně trocha akce a napětí. Drama to je od začátku do konce, ale trochu mi chybí více prvoplánové akce. S rostoucím počtem postav, o kterých scénáristé věří, že musíme vědět více, abychom je mohli vzápětí oplakat nebo politovat, se z rychle jedoucího vlaku mířícího ke Svatému Grálu v podobě léku nebo jiného šťastného konce stal courák zastavující na znamení v každé bezejmenné vísce, u něhož už ani nevíte, kam že to vlastně jede. Nakonec je z toho postapokalyptický svět podobný tomu, kde už nekonečně dlouho bojují s draky nebo ukazují mužská přirození. Divák tak zapomíná s každým dalším dílem, proč se to jmenuje TWD a kteří z těch desítek hrdinů jsou ti hlavní. Tak snad to finále se podaří a osmá série nám představí něco úplně jiného než souboj dvou hladových o krajíc chleba. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, jak mám tohle hodnotit a komentovat? Asi takto: epizoda by u mě za jiných okolností skončila v lehkém nadprůměru, jenže scénář opět popírá dříve napsané. Když si vybavím, za jak dramatických okolností získali alexandrijci tu trochu výbušnin, čekal bych, že si je budou šetřit na pořádný cíl, ale to ne! Použijí je tak, jak používá zásahovka šokové granáty. Aby toho nebylo málo, vystřílí do undeadů vagón úzkoprofilového střeliva. Jak chceš Ricku, máš to za dvě. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, lesbička Tara, zavedie Rickovcov za skupinou samých žien, ktoré žijú samé v lese, pričom disponujú množstvom zbraní, tieto práve oni všetci potrebujú na vojnu so spasiteľmi... Ona už RAZ u nich bola, preto sa táto banda dopredu pripraví, ak by nastali nepokoje, ktoré, samozrejme, aj prichádzajú do úvahy... Skrátka, skúsia s nimi hodiť reč, či by sa nechali zlanáriť, aby aj ONY prišli bojovať do komplikovanej vojny. Ďalej sledujem, ako mala byť takmer pekná černoška Sasha znásilnená, jedným zvrhlíkom od Negana, áno, čapli ju, je väzenkyňa, a istý David prišiel za ňou, keď mal vo veľkom úmysle, prezerať si s ňou „zbierku motýľov”... Ale prišiel BOSS, ktorý ho rázom UZEMNIL. Sasha má momentálne DILEMU, pretože sériový vrah, Negan, ju psychologicky VYDIERA, aby sa pridala na stranu nepriateľa, kde sa už Eugene, očividne udomácnil, a ten sa vehementne snaží, aby sa nechala ukecať.... Kolaborant jej poskytne JED, ktorý bol pôvodne určený, aktuálne novému šéfovi ? Medzitým Maggie zisťuje, že Gregory, ešte ani len nezlikvidoval, čoby len jedného zombíka, a tak mu táto vdova poskytne rýchlu LEKCIU, ako správne na to. Čiže, mám tu uväznenú Sashu, a jej trampoty. Potom Ricka, s kamarátmi, a VIZITU u Natanie, šéfky tábora, kde sa snažia dohodnúť na spolupráci, aj tak nakoniec skonfiškujú to, čo si zaumienili. Jednoducho, neserú sa s nikým. A na samom konci uvidím iného človeka, kde som si sprvoti myslel, že taktiež v samom závere, predchádzajúcej epizóde, vidím toho, koho myslím, s kým sa stretla Rosita, keď nechala Sashu ísť... Je to strašne zamotané, celkom sa teším, čo má prísť... ? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick se rozhodne zombíky postřílet místo toho, aby to udělal nožem nebo něčím, čím nemusí střílet, protože přece potřebujou každej náboj, no Rick měl asi jinej názor. Zatím žádný napětí, tahle série zatím nejotravnější a nejnudnější vůbec, doufám, že už přijde na tu slibovanou válku. I Negan nějak vyměknul, nevím o co mu jde se Sashou, ale chová se k ní nějak moc mile, což když si vzpomenu na to, jak se choval k Darylovi není zrovna jeho styl. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama