Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 8

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 29 min (Minutáž: 41–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Chandler Riggs, Ross Marquand, Khary Payton (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan? (Davidkkk)

(více)

Recenze (54)

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je už totálne zbytočná. Nemyslím to tak, že už sa nemuselo natáčať, ale to čo sa udeje v 8.sérií mohlo byť kľudne v tej predošlej. Takže mohla mať 7.séria aj dokopy 31 častí, alebo to všetko mali natlačiť do tých 16tich. Najväčšou chybou tejto série je, že sme uviazli na mieste a nič sa nedeje. Žiadna vízia do budúcna. Takže už tu máme skupiny - Alexandria, Hilltop a Kingdom a na tej zlej strane Spasiteľov a ak by sa niekomu málilo, tak ešte pridáme Ocean Side a Garbage People. Človek sa tak zamýšľa, že či sa tá zombie apokalypsa vôbec udiala, keď máme toľko preživších. Celkovo sa mi to neskutočne nepáči, že je tu milión postáv a vedie sa medzi nimi vojna. Kde sú staré dobré časy apokalypsy v prvej a druhej sérií? (Hodnotenie: Epizóda 2,5,8,10,11,12,13,14,15,16 ***** / 6 **** / 1,7,9 *** / 4 ** / 3 * ) ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,DNEŠEK BUDE O ÚTOKU A SMUTKU…“ /// A tak se útočí a smutní… Vobčas ty kydy … ale není jich moc. Je to prostě hlavně boj. Pozdějc to taky začne bejt i vo lidech – o těch uvnitř dvou znesvářených skupin. Dojde taky na měření pinďourů, kde je lepší vůdce. A nejen na dálku. Jsem mile překvapenej. Oproti minulu ubylo keců, je to svižnější a o morálce. Navíc Negan chvíli sklízí víc sympatií než Rick. A normálně se těším na další sérku. Což už tady dlouho nebylo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Děláme to, protože musíme. (A co? Prostě cokoliv…) 2.) Miluji tě, Lucille! 3.) Thx za titule „xavik6“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Ricka se stal otravnej frajírek a namyšlenej blb, jeho ego roste do nebes a baví ho to. Předčil i všehoschopného Negana a jeho vymazlenou Lucille. Ona vůbec celá osmá série těžce pokulhává za ostatními. No! Raději jdu ven, tam to bude zábavnější. :-) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bum bum bum, prásk prásk prásk.... Z dramatickýho seriálu se stala akční chujovina, kde kvantita převyšuje kvalitu. Tahle show byla vždy zábavný béčko, ale nikdy ne tak tristní béčko. Hořký zklamání, který už ani Jeffrey Dean Morgan nezachrání. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. Séria - 55%. Každá ďalšia séria je čoraz slabšia, nudnejšia a okrem nekonečného naháňania sa s Neganom sa znova nikam nedostávame. Sem tam sa nájde nejaká lepšia epizóda, ale celá séria, alebo aspoň jej väčšina (v závere sa to už trošku rozbehne) je tak nudná, že som to mal chuť pretáčať a keby že vymeškám aj šesť dielov, vôbec nič by som nezmeškal. A to je veľmi slabá vizitka jedného s najsledovanejších seriálov. Rozmýšľam, že do kedy toto putovanie ešte vydržím a hlavne, či to bude mat niekedy aj koniec. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nebylo to úplně slavné, ale nejhorší také ne. Jen tempo seriálu, který ma být o mrtvých, šlo jiným směrem. Ne dolů, ale jinam. Docela jsem se těšil, až to cele s Neganem skončí. Dočkal jsem se. Docela bych se i bez téhle postavy obešel. Ale i tak to beru. Chvílema mi ho bylo i líto. I když to byl hajzl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování boje s Neganem, další rozloučení. Únava materiálu výrazně znatelnější než v předchozí sérii. Z atmosférické hororovky se stala jalová střílečka s opakujícími se scénami, nikam se posouvajícími postavami, které buď vedou nudné dialogy nebo se z nich stávají egoističtí sráči. Negan dostává trochu větší rozvoj ale jinak se vše táhne a točí v kruhu, kde i zásadní úmrtí jen tak prohučí. Chvilku si dám pauzu a snad najdu odvahu, zbývající série dojet. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ufff, tak mám za sebou i osmou sezónu, která schopností nudit a otravovat překonala i nepodařenou sedmou řadu. Tvůrci seriálu naprosto evidentně netuší, z které do které, takže většinu stopáže zabraly neuvěřitelně nablblé debaty a motivační proslovy, u kterých mluvčí udělali tu chybu, že si nenalíčili polovinu obličeje na modro, neseděli na koni a nemávali dvouručákem. I tentokrát se sázelo na slzopudné scény a Gabrielovy náboženské žvásty, zatímco příběh stagnoval, míjel se s logikou a jediného charismatického záporáka nechal zdevalvovat v jeho vlastní karikaturu. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„The Saviors are finished, Negan's finished. This place, what it's been, that's all over. Food and water are running low. Workers are angry and the Saviors are getting scared. And this place is gonna fall... And all you have to do to be on a winning side, is to stay down. All you have to do is nothing... Wait... Let it play out.“ Nemôžem tomu uveriť, ale dočkal som sa... Na mysli mám koniec tejto série, ktorá bola zatiaľ rozhodne najzdĺhavejšia a pre mňa predstavuje dno celej THE WALKING DEAD tvorby. Mojim najväčším prianím bolo, aby ôsma séria prekonala urozprávanú siedmu, no toto prianie sa mi, bohužiaľ, nesplnilo. Prvé tri epizódy pre mňa boli iba bezduchá strieľačka bez kúska emócie, a nemohol som prísť na to, ako hrdinovia dokázali to, že sa im neminula munícia... Potom nasleduje niekoľko nezmyselných epizód, z ktorých mi najviac utkvela v pamäti Neganova "spoveď". Po pravde, tu to nezachránil už ani Jeffrey Dean Morgan, a to som naozaj nečakal. Prekvapivo, celú sériu už nepozdvihlo ani "mid-season finale", pri ktorom síce ušla slzička, no všetko, čo jej predchádzalo bola strašná nuda. Od desiatej časti sa konečne pripravujeme na boj, ktorý nie a nie prísť. Finálna epizóda síce potešila, ale o nič svetoborné sa už nejednalo. Som veľmi rád, že od deviatej série sa na pozíciu producenta vracia pán Darabont a dúfam, že ten neporiadok, ktorý po sebe zanechali siedma a ôsma séria aspoň trochu uprace, lebo takýmto spôsobom to už ďalej naozaj nejde. Keď si to v hlave celé preberiem, tak mám veľmi silný pocit, že siedma a ôsma séria by úplne ľahko vystačili na šestnásť klasických epizód! Ja už k tomu naozaj nemám, čo dodať. Myslím, že si od THE WALKING DEAD dám na chvíľu prestávku (ale naozaj len na chvíľu). „I stop people from dying. I am the answer. You should hear it now... It's time. Don't let anymore your shit decisions caused you to lose anyone else you love. That garbage... that sticks with you... forever.“ ()

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál fakt pomaličku umírá, ale musí se mu nechat, že si tu svou slušnou kvalitu zuby nehty snaží udržet. A dá se říct, že poměrně úspěšně, ale nevydrží mu to na věky, jestli to tvůrci brzy nezabalí, seroš posviští do hlubin pekelných. Furt to ale miluju, marný platný. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzít jednu z největších příběhových kulminaci komiksové předlohy a utopit ji v hromadě zbytečného balastu a nadbytečných (a v mnohém i s ohledem k budoucím dějovým linkám docela pitomých) změn, to už chce kumšt. Zvláště pak, když ony nosné momenty pak ztrácí tak trochu smysl a o atmosféře ani nemluvě. To co mělo být tečkou a koncem jedné kapitoly je místo toho chabá repetice toho, co seriál táhne hodně rychle ke dnu. Mrtvolné finále je jen tlustou čárou pod mizerným počinem, který je osmá série. Pokud se podobným stylem tvůrci pustí i do The Whisperers pak to bude opravdové peklo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá série seriálu „The Walking Dead“ je propadem dolů, co se týká kvality. Celou dobu, co ji budete sledovat, budete mít pocit, že to je akorát natahování k něčemu velkému. Pak to velké přijde, zase odejde a vy si uvědomíte, že tohle rozhodně nebylo to, na co jste čekali. A tak nezbývá než doufat, že devátá sezóna bude lepší a vy si užijete konečně více akce, lepší zvraty a zajímavější práci s postavami. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě díly s Neganem, pro mě je to oživení tohoto seriálu, který už mě nebavil a upadal pomalu do zapomnění a najednou přišel Negan a rozpoutal tam tohle. Série se mi moc líbila, z Maggie se stal super vůdce a jsem zvědavá, co bude chystat v další sérii, nakonec by mohla být záporačkou ona. Je velká škoda Carla, docela jsem si ho poslední dvě série oblíbila. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. série je sice trochu hořké probuzení po neúspěšném zabití Negana, ovšem prvních pár dílů je docela kvalitních a tvůrci se stále snaží držet diváka při smyslech. Pro mě to sice občas byl už trochu zmatek, už se začínám ztrácet ve veškerých těch postavách, které někdy nevím, kam zařadit a čeho je moc, toho je prostě příliš. Několik zápletek nebo scén tu bylo dost zbytečných, protože pak zkrátka vyšumí do prázdna nebo nejsou podstatné. Holt ale musíme skousnout fakt, že Negana dostaneme opět až ve finále, tudíž je ta cesta ještě dost dlouhá. Tím se dostávám k tomu, že finální díl byl neskutečné zklamání a velice smutně musíme přijmout fakt, že tento seriál bude zase vařit z vody v dalších sériích. Myslím, že i ti největší fanoušci by uvítali, kdyby už tento seriál mířil ke zdárnému konci. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o slabší sérii, to je bezpochyby, bejva bych dal 4 hvězdy, ale to by se museli ty postavy polepšit a ne jenom házet jeden kyd za druhým a nebejt tak moc otravný. I Rick a Negan mě ke konci začali štvát. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série mě nenadchla, ze začátku vlastně ani ta osmá ne, ale nakonec jsem spokojen. Většinou mi sice lezly na nervy skoro až moralistické monology, ale to vykompenzovaly napjaté, až nejisté pasáže. Negan je výtečný záporák, kterého jsem si velice oblíbil - i když měl jasně zlou roli, stejně v něm bylo cosi se smyslem pro spravedlnost, cosi byť jen trochu lidského. Rick oproti tomu podlehl hlavně tomu zlému v sobě a teď bude mít co dělat, aby to odčinil. A co se týče Carla - zkrátka frajer a jedna z nejdospělejších postav série. Jen škoda, že... Nebudu spoilerovat. Náběh na další sérii nečekaně zajímavý, takže jsem už teď zvědavý, kudy se dějství ubere. Aneb ne všechny konce musí být úplně šťastné a to pravé zlo může číhat ve vlastních řadách. 80% ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je první a nejspíš asi jediná epizoda, kterou okomentuju, jelikož jsem jí jako jediné udělil 4 a né 5 hvězd, neříkám, že je špatná, hold 4 hvězdy je pořád dobrý výkon, ale i tak nenáročnému divákovi jako já přišla o dost slabší než ostatní série. Swag Daryl. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6,5/10. - Zde v 8 sérii se ukázalo, že již seriálu pomalu docházel dech, ale sice měla co nabídnout a mělo to své světlé stránky. Negan je ta stejná svině a nabízí své charizma a ambice. Silný dialogy pohánějící děj v některých částech dopředu. Například začátek série. Epizoda, kde Carl umírá nebo finále. Části s Morganem, epizoda kde měla cameo postava z první série atp. Nebo badass scény s Darylem. Série je, ale hrozně utahaná a natažená. Děj se někdy v některých částech skoro neposouval a bylo to nuda až na půdu. Prkenná akce o který to tu vesměs i bylo jelikož Rick vede válku s Neganem, ale dalo se to i zpracovat daleko stravitelněji a lepšeji. Víc to pročesat, a prostě mohli si vzít příklad ještě z minulých sérií. Prostě slabota co si budeme. Ještě že nám to ta 9 série pořádně vynahradila. :-) ()

MikyAff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeme si nic namlouvat. Valí se to ze všech stran a já bohužel musím souhlasit - tohle je hodně slabá série. Na díly už se tolik ani netěším a nedělá mi problém během chvilky přestat věnovat sledování pozornost a vnímat jen tak na půl oka. Celkově už je zde hrozně přepostavováno a moje oblíbené charaktery, jako třeba Daryl nebo Jesus se objevují málokdy. Z těch, co jsou na obrazovce nejčastěji, je nejcharismatičtější Negan a Rickovi upřímně už přeju smrt. Ty jeho strašně hluboké zadumané pohledy začnou po chvíli štvát, obzvlášť po tom, co jsou v každém díle. Všeobecně se v téhle sérii objevují ty superultra deep pohledy nějak často. Nedočkali jsme se moc velkých smrtí a pro mě osobně ani překvapujících zvratů. Je to plytké. I přesto zatím na TWD nehodlám zanevřít. Furt tam bliká malá jiskra naděje.. ()

Reklama

Reklama