Reklama

Reklama

Útoky na Zachránce pokračují. Lidé z Alexandrie, Hilltopu a Království se rozdělili do skupin a rozjeli se k základnám Zachránců. Jejich cílem je všechny zlikvidovat a neutrpět příliš mnoho ztrát... (TV Prima)

Recenze (18)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už aj postava na krátko ostrihanej Carol krúti očami nad kráľom Ezekielom, a tými jeho povzbudzovacími rečami, a to ani nehovoriac o mne, ktorý už len mávne rukou... , ...sledovanie “ post apokalyptického” seriálu Živí mŕtvi, sa stáva i pre mňa osobne, už akousi neznesiteľnou „mydlovou operou” , horšou verziou akéhosi nekonečného seriálu, v podobe : Tak plynie čas. Samo o sebe = zbytočnosť, až hroziaca strata času. „Kladné postavy” sa zamerali na filiálky záporných postáv, doteraz obávaných Spasiteľov, aby zlikvidovali ich pôsobiská, spôsobom = ZBAVENIA sa škodnej ZVERI... Rozmnožili sa, ako HLODAVCE, ktoré treba za každú cenu, na rôznych miestach - odstrániť !!! Už spracovanie podľa komiksu, ktorý je o ničom, neveští nič dobrého, že seriál bude priaznivejší ? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silně jsem znervózněl ve chvíli, kdy mi došlo, že mi unikla epizoda, v níž Rick nechal v Alexandrii zbudovat muniční továrnu, nakonec jsem zjistil, že šlo asi o nějaký bonusový díl, protože ty regulérní jsem viděl všechny. Mrzí mě to o to víc, že šlo o epizodu naprosto zásadní, protože teď se v seriálu střílí jako v Normandii v Den D, a náboje nikdo neřeší. V Morganovi má Rick armádu jednoho muže, Ježíš dostál svému jménu i vzhledu a začal se definitivně chovat jako idiot. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato osmá série zdá se mi poněkud nešťastnou. Děj stojí na místě a divák sleduje nekonečné pseudoumělecké záběry ničeho. Střílí se výhradně do vzduchu a ke všemu je to celé prošpikované obrovským množstvím motivační keců a hloupých žvástů. Ke všemu jsou tento a předchozí díl neskutečně debilně sestříhány. Celé tu působí dojmem, jako by tuto sérii dostali za úkol úplně noví lidé. Absolutně seriál postrádá to kouzlo, co měl dříve. Pokud už tvůrcům schází nápady, bylo by záhodno seriál ukončit a neprznit si jméno díly o hovně. Připadá mi to, že vše začalo být uměle natahováno a vaří se z hoven. Extrémně slabé tři kousky a trošku se bojím, že půjdu níž a níž. Nelíbí se mi směr, kterým se seriál vydal. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom co jsem tak obhajoval sedmou sérii, a byl jsem naprosto nadšený z první epizody této série, přišla tvrdá rána. Tahle celá epizoda je vlastně jenom ohavným používáním již stokrát viděných nápadů, akorát v mnohém nepřesvědčivější formě - oni nechtějí zabít zachránce, chtějí zabít zachránce? Jako by se postavy z předchozích chyb vůbec nepoučili.Takhle odfláknutý scénář bohužel zklamal, i když nudný díl to nebyl. 6/10 ()

pepca72 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako sklaní fanoušek jsem doslova nasrán, jak monstrózně tenhle seriál zprznili. Mám takový pocit, že už jsou všichni nějak unaveni, a točí další sérii jen z povinnosti. Ubohý scénář, debilní přestřelky trapné a hluché záběry, otřesný střih, absence napětí, dynamiky děje. Jsem zklamán a se seriálem asi po 7 letech skončím. Tohle je fakt ztráta času. Nechápu, jak tady můžete psát, že se jedná o luxusní epizodu. To zřejmě seriál vůbec neznáte, nebo u vás propuká nějaký druh demence či retardace. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Když Aaron (Ross Marquand) srazí autem jednoho Spasitele, tak mu praskne čelní sklo. Když vystoupí, sklo není poškozeno. (Duoscop)

Reklama

Reklama