Reklama

Reklama

Útoky na Zachránce pokračují. Lidé z Alexandrie, Hilltopu a Království se rozdělili do skupin a rozjeli se k základnám Zachránců. Jejich cílem je všechny zlikvidovat a neutrpět příliš mnoho ztrát... (TV Prima)

Recenze (18)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chování postav čím dál tím míň reálný. To mám vážně uvěřit, že Morgan, kterej nějak (jeho techniky přežití chci taky umět) přežil střelbu asi čtyř mužů, na pohodu vstal a s pistolí vyzabil tak polovinu základny? Spasitelé se chovaj jako desetiletý kluci se zbraněma, počkat, i ty by stříleli líp. Na Rickově straně nepadne skoro žádnej člověk, a když už tak polovina z těch, co měli umřít přežije a druhá polovina umře na nejdebilnější způsob smrti. Avšak na druhý tedy Neganově straně lidi padaj jako hovna do hajzlu a umíraj na zombíky (jak si ho ta ženská nemohla všimnout, však byl přímo před ní!?). Samozřejmě nechybí emocionální záběry na ksichty, ze kterejch nejde nic vyčíst a flashbacky nebo co to sakra je. Taky se tady objeví Morales (?), teda spíš, kdo to do prdele je!? Však v seriálu neměl žádnou roli, byl tak v jednom díle. Vedou se debilní "motivační" kecy nedávající smysl, a Ezekiel, na kterýho se všichni koukaj jak na spásu, se chová jako debil a tím dokáže člověka pěkně nasrat do běla. Rick zjistí, že Spasitelé můžou mít taky děti (si snad myslel, že se tam nic nerodí nebo..?) a asi ho to strašně dojme, protože úplně zapomene na hledání zbraní a místo toho si prohlíží fotky. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už aj postava na krátko ostrihanej Carol krúti očami nad kráľom Ezekielom, a tými jeho povzbudzovacími rečami, a to ani nehovoriac o mne, ktorý už len mávne rukou... , ...sledovanie “ post apokalyptického” seriálu Živí mŕtvi, sa stáva i pre mňa osobne, už akousi neznesiteľnou „mydlovou operou” , horšou verziou akéhosi nekonečného seriálu, v podobe : Tak plynie čas. Samo o sebe = zbytočnosť, až hroziaca strata času. „Kladné postavy” sa zamerali na filiálky záporných postáv, doteraz obávaných Spasiteľov, aby zlikvidovali ich pôsobiská, spôsobom = ZBAVENIA sa škodnej ZVERI... Rozmnožili sa, ako HLODAVCE, ktoré treba za každú cenu, na rôznych miestach - odstrániť !!! Už spracovanie podľa komiksu, ktorý je o ničom, neveští nič dobrého, že seriál bude priaznivejší ? ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom co jsem tak obhajoval sedmou sérii, a byl jsem naprosto nadšený z první epizody této série, přišla tvrdá rána. Tahle celá epizoda je vlastně jenom ohavným používáním již stokrát viděných nápadů, akorát v mnohém nepřesvědčivější formě - oni nechtějí zabít zachránce, chtějí zabít zachránce? Jako by se postavy z předchozích chyb vůbec nepoučili.Takhle odfláknutý scénář bohužel zklamal, i když nudný díl to nebyl. 6/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato osmá série zdá se mi poněkud nešťastnou. Děj stojí na místě a divák sleduje nekonečné pseudoumělecké záběry ničeho. Střílí se výhradně do vzduchu a ke všemu je to celé prošpikované obrovským množstvím motivační keců a hloupých žvástů. Ke všemu jsou tento a předchozí díl neskutečně debilně sestříhány. Celé tu působí dojmem, jako by tuto sérii dostali za úkol úplně noví lidé. Absolutně seriál postrádá to kouzlo, co měl dříve. Pokud už tvůrcům schází nápady, bylo by záhodno seriál ukončit a neprznit si jméno díly o hovně. Připadá mi to, že vše začalo být uměle natahováno a vaří se z hoven. Extrémně slabé tři kousky a trošku se bojím, že půjdu níž a níž. Nelíbí se mi směr, kterým se seriál vydal. ()

regentor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl 8. série který je spíš vnitřním dramatem tvůrců stižených vlastním sebeuspokojením, že lze seriál tahat do nekonečna .Smlouvy jsou však podepsány a tak vzhůru za dobrodružstvím které už s původním tématem přežití ve světě zombie nemají mnoho společného.Psychologie většiny postav je divákům už dlouho známá a tak místo snahy scénaristicky poslat snímek někam do roviny hledání místa pro trvalé přežití či vysvětlení příčiny vzniku této planetární katastrofy se opět postavy motají v kruhu vlastních vzpomínek na něco co vlastně nebylo.Tento dojem má zřejmě artově umocnit kamera která sáhodlouze zabírá statické záběry a tím i logicky natahuje stopáž jednotlivých dílů, což je patrně z nouze cnost.Boj s Neganem a jeho partou(zdá se, že nekonečný boj) už je nudný a plný klišé což má zřejmě osvětlit rčení, že člověk člověku vlkem ale tohle už jsme viděli v předchozích sériích , žádná myšlenka nebo inovace. Nějaká ta přestřelka, trocha čmoudu, tygr bez klece fungující jako odtažení pozornosti aby nám tvůrci nemuseli vysvětlit kde berou naši hrdinové stále benzín do aut když výroba benzínu neexistuje a ten který byl už dávno zvodnatěl...Vytratila se atmosféra syrovosti a náhlých dějových zvratů kdy není potřeba stále žvanit ale jednat. To už je ovšem minulost prvních sérií které měly své kouzlo. To co nám nabízí dnes je nadstavovaná kaše kdy řemeslnost zvítězila nad nápadem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Když Aaron (Ross Marquand) srazí autem jednoho Spasitele, tak mu praskne čelní sklo. Když vystoupí, sklo není poškozeno. (Duoscop)

Reklama

Reklama