Reklama

Reklama

Ježíš se rozhodl vzít větší skupinu Zachránců jako zajatce, ale Tara a Morgan s tím nesouhlasí. Ježíš si je jistý tím, že ho Maggie podpoří a že dělá dobře. Dojde ale opravdu na jeho slova? (TV Prima)

Recenze (19)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je neskutečným utrpěním sledovat vynikající hrdiny, se kterými jsem v některých případech již osmou sérii, jak se mění v bandu debilních kreténů. Všem začíná hrabat a každá postava se díl od dílu chová úplně jinak. Jak kdyby byly napsané na papírkách jednotlivé dialogy a postavy si náhodně losovaly, kdo co bude říkat. Přestože je tento díl z osmé řády prozatím asi tím nejlepším, tak se mi stále nelíbí směr, kterým se seriál vydal. Nejvíce moji diváckou spokojenost nalomuje fakt, že mě začala drtivá většina postav neskutečně srát. Bohužel se úroveň sraní stále více stupňuje. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo by som mohol ešte v podstate dopísať o zvrátenom a skazenom seriáli, s otrasnými hereckými výkonmi, a so scenárom napísaným vo väčšine v pohostinských zariadeniach, pri pivách a pol decákoch ? Už ôsma séria jasne naznačuje, že „staré - dobré časy” , sú nenávratne preč, ale pôvodne pod drobnohľadom režiséra vôbec prvej epizódy - Franka Darabonta, mal prvotný úvod - spád, šmrnc, dynamiku, zaujímavo rozbehnutú štruktúru. A v súčastnosti som už všetkými týmito hlúposťami načisto znechutený a presýtený. Uvidím, ako sa to vykryštalizuje ? No, nedávam tomu veľké nádeje ! Zbytočná vec. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět zklamání, scénář je zase nerealisticky napsaný, rádoby emotivní scény vůbec nefungují. Naprosto nepochopitelné chování Ježíše, jenže pak se jako dement zase zachová Morgan. Všechny postavy najednou působí hrozně prázdně. A jedna scéna u konce mi přišla naprosto zbytečná a neseděla mi k Darylovi. Jen by mě zajímalo kolik času bude ještě vyplýtváno na dlouhé záběry zblízka obličejů hlavních hrdinů, kteří doslova nic nedělají. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda poněkud lepší a zajímavější než ta předchozí, hlavně díky poslední scéně, kde se Spasitelé konečně rozhodli klást odpor (že jim to ale trvalo), a tím nemyslím to hraní si se zbraněma jako 10letý kluci. Pořád nechápu styl plížení v tomhle seriálu, každej z Rickovo bandy má nějaký nadpřirozený schopnosti, díky kterejm je nikdo nikdy neslyší když se plíží (hlavně při naprostým tichu by určitě bylo něco slyšet). Ježíš s Morganem vedou nesmyslej boj, přičemž Morgan má dvě osobnosti. Polovina z postav se chová jako kdyby to nebyly oni a většina Neganových vojáků jsou naprostý vidláci, co snad ani neumí držet zbraň v ruce. Tak jestli jsou tohle ty pověstný Spasitelé to teda nevím. Aspoň, že na konci se rozhodli něco udělat. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look at us, Rick. Look at us. We're two assholes who'll do whatever we have to just to keep going. And the only difference is I'm the one holding the gun. That doesn't make me any worse than you, Rick -- that just makes me luckier. 'Cause let's face it, if it wasn't me, if it was you holding the gun, I'd be brains out on the floor right now." ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama