Reklama

Reklama

Útočiště atakoval Rick a jeho lidé. Základna je obklopena mrtváky a Negan je uvězněn v přívěsu s Gabrielem. Nikdo neví, že je Negan stále naživu... (TV Prima)

Recenze (19)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestlipak víte, která postava je otravnější než negr s dredy? Správně, negr plešárd. Z těch píčovin, které si troufá vypouštět z úst se mi chce permanentně zvracet. Naštěstí se ten černý píčus v tomto díle celkem krotil. Ačkoli se děj nepohl ani o milimetr, namísto toho prezentoval divákům jen a pouze vatu, se mi tento díl líbil snad asi nejvíce. Pořád to není, co to bývalo, ale alespoň u toho člověk už netrpí. Slabé 4 hvězdy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Živí mrtví, když se rozhodnu sledovat seriál s takovým názvem, určitě neočekávám teologicko- filosofickou diskusi a dvě třetiny epizody zaplácané únavným žvaněním. Když už se nekvákalo o ničem, byly do akce vypuštěny dementní postavy a mně došlo, že jsem se na předchozí díl o složitém získávání kulometů díval úplně zbytečně. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je sešup... Přemýšlim zda jde o nejotravnější díl série nebo ne. Všude se žvaní. Kdyby to alespoň děj někam posunulo, ale ono ne. tohle je jen o krafání. Na poprvé jsem u epizody usnul... poprvé za celé roky u této série jsem při sledování epizody usnul... Pro mě je tohle zhuštěná celá sedmá řada do jedné epizody. Koncentrovaná otravnost ve všech smšrech (obsah, střih, podání a provedení... logika věci na nule a STUPIDITA). ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I like killing people. Well, I -- I say it's about killing the right people. So, you kill the right people at the right time everything falls into place. Everybody's happy. Well, some people more than others. But you kill one, and you could be saving hundreds more. And that is what we are all about. We save people." ()

I.ball 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vata. Dokonce i dva nerozlucne ‚bratry‘ poslali scenariste proti sobe, aby natahli cas a zdramatizovali dej uplne zbytecnou rvackou. Presto je to stale v norme poslednich dilu. 70%. ()

Reklama

Reklama