Reklama

Reklama

První fáze útoku na Zachránce je u konce. Maggie, Carol a Rick se vzájemně informovali o průběhu svých akcí. Nyní musí dva dny vyčkat a pak se sejdou u obklíčeného Útočiště... (TV Prima)

Recenze (13)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes opravdu vtipné komentáře mě tento díl bavil. Za posledních x dílů to byl nejpodobnější díl ke klasickému twd. A co se příběhu týče tak není pravda viz Frajer 42, že tento díl lze přeskočit. Naopak. Na scéně se objeví další postava, Daryl podniká útok, a Rick je v zajetí. Stalo se toho víc, než první tři díly, kde se jen bezhlavě útočilo. Scéna s RPG je přitažená za uši, ale 3 metry to nebyly.  Rpg je slabší než granát a střepiny zpět nelítají, takže teoreticky by se to přežít dalo a Rosita na auto RPGckem nestřílela, protože rpg jde vystřelit jen jednou, pak se musí nabít. Takže stačí trošku přemýšlet. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa doposiaľ najlepšie, čo zo seba tvorcovia v 8.sérii dokázali vyžmýkať. Pribudlo pár kruhov pod očami. Okrem Daryla ich už má i Maggie a śéfka zberných surovín, čo chce Rickovi urobiť sochu. Už si ale zvykám na fuckt, že v každej epizóde ma prekvapí nejaká "perla", ktorá mi povznesie tlak a prevarí trochu tej krvi. (Šnúrka, ktorou sú všetci tí uväznení Spasitelia zviazaní dokopy je zatiaľ vrcholom!) ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle ti čuráci řádně posrali. Tvůrci zřejmě hodlají v této sérii otestovat, kam až sahá divácká trpělivost. Mimořádně otravná melancholická jízda odnikud nikam. Kdo tento díl při sledování nechtěně přeskočí, tomu mohu zaručit, že si toho nevšimne. Ono se jaksi totiž během těch 45 minut pozapomnělo cokoli udát. Naprostý vrchol seriálové demence. Korunu tomu všemu nasadil ten superefekt při zásahu raketometem. Něco takového by na koleně zvládli ukuchtit i bratři Lumièrové v počátcích filmové éry. Jestli to takhle půjde dál, tak půjdu o seriál dál i já. Otřesná epizoda dotahující se svojí nudností osudům na farmě z, tuším, druhé série. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě toho, že byla šestá epizoda převelice nudná, byla také převelice stupidní. Nevím, jestli si tvůrci k natáčení najali i nějaké poradce přes zbraně, ale jestli ano, vyhodili peníze. Střílet RPGéčkem na tři metry rozhodně není dobrý nápad, z toho, co se dělo po zásahu, mi málem odpadla spodní čelist, navíc opět chyběla logika. Auto nesmí opustit garáž, já mám RPG, proč bych to prostě nenapálil do toho vozidla? Protože by to bylo příliš snadné, přece! A navíc ta odporná hra na city... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu zas, nudnej díl odehrávající se v Království, někde v prdeli na louce a zase někde v prdeli v baráku, jo a taky ještě v Hilltopu. No co k tomu dodat, prakticky tenhle díl opakuje chyby všech předejšlejch nudnejch dílů, to znamená žádná logika, debilní rozhovory, žádný zajímavý prostředí, postavy se pořád náhodně setkávaj jako z ničeho nic, navíc se tady vyskytla scéna s rpgečkem která tak nějak nedává moc smysl, plus Rickovi asi jeblo, když si myslel že skládkový lidi přesvědčí, aby přešli na jeho stranu. Myslím že zombie apokalypsa lidem snižuje iq jinak to neni možný. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama