Reklama

Reklama

Zachránci osvobodili Útočiště a vydali se do Alexandrie, Hilltopu a Království, aby se pomstili. Negan míří samozřejmě za Rickem, ale v Alexandrii najde jen Carla, který nabízí svůj život výměnou za mír... (TV Prima)

Recenze (24)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To skákání v čase je neskutečný VOSER... Děj skočil dopředu, pak se vrací o několik epizod zpět aby se krafalo a arty cvičení v detailních záběrech na ksichty. To si děláte prdel? Pak nastane recyklace již viděného. Stupidní proslovy. Zvraty o 180°. Copy+paste 1:1 co jsme už viděli. TWD by opravdu mělo skončit. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenáristická a i formální tečka za úpadkem tohohle seriálu. Hodinu a dvě minuty dlouhá nuda, která jen podtrhuje mízérii, do jaké The Walking Dead upadlo a ve snaze šokovat diváctvo lacinými zvraty v podstatě pohřbívá docela zásadní dějové linky z komiksu, na kteréžto scénáristé nemají a pochybuju že vůbec najdou náhradu. Bez atmosféry, laciné a úplně o ničem, nudí stejně jako zbytek první půlky osmé série. Kvalitativní propad, který jen tak něco nezvrátí. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení odpovídá čtyřce. Ale za Carla musím dát plný počet. Tohle zamrzí. I když to byl dobrý díl, prostě to není ono. Vývoj dění a chování postav je divný. Mě to nesedí. Jenže když to dopadne přesně jak čekáte, protože si to tak přejete je to klišé. Ono nadávat, že Negan ještě nechcípl je nesmysl, protože kdo by je terorizoval pak ? O čem by to bylo?. Na druhou stranu rozhodně téma zachránci seriálu dost uškodilo. Takže spíš čekám, že chcípne Negan a přijde něco míň otravného co ho vystřídá. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po další 5minutové sérii detailních záběrů na ksichty všech zúčastněných za zvuků odporné melancholické hudby, ke které jsem si díky tomuto seriálu vypěstoval averzi, jsem tušil ve vzduchu obrovský průser. Zhruba 15 minut jsem jej tušil správně. Opět mi nervózně poletoval prst nad tlačítkem pro zrychlení. Poté se ovšem stalo něco, v této kreténské sérii, nevídaného. Měl jsem pocit, že se dívám na Walking Dead. Mám na mysli pravé Walking Dead, nikoli to, co je plné zasraných černých knězů, kteří mají plnou dršku debilních mouder, retardovaných negrů z cirkusu a otravných buzerantů, kteří chtějí spasit svět na úkor zdravého rozumu. Opravdu poprvé v této sérii byla k vidění první 40minutová nepřerušovaná pasáž, která byla prostě dobrá. Která měla všechno, co by mít měla. A podle hodnocení je evidentní, že i zbytek diváctva dostal přesně to, co chtěl. Už jsem byl téměř rozhodnutý po tomto dílu se seriálem skoncovat, ale závěr byl skutečnou třešničkou na dortu. Konečně to vypadá, že ten kreténský Carl chcípne a bude o otravnou postavu méně. A to je rozhodně důvod dát dalším dílům šanci. ()

Lukys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně za dlooouhou dobu díl, který si sice nezaslouží plné hodnocení, ale moji úctu ano. Jsou tu cítit opravdové emoce, které jsem v předešlých dílech hodně postrádal a příběh je rozdělený do několika linek, která je každá o sobě příběhově zajímavá a neslouží jenom k umělému natahování. Plus se konečně ozvala nějaká ta zajímavá a vynalézavá hudba a finále, které bylo lepší, než jsem čekal, mě to totálně semlelo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě si můžeme všimnout, že komparzisté hrající Spasitele mají nejspíše jen repliky zbraní. Při střelbě se totiž chovají naprosto nerealisticky a nevyhazují ani nábojnice. Efekt střelby byl pouze přidán v postprodukci. (UncleMorty)

Reklama

Reklama