Reklama

Reklama

Carl byl pokousán a Rickovi nezbývá nic jiného, než se se synem rozloučit. Zároveň je ale potřeba ochránit zbytek obyvatel Alexandrie a dostat je do Hilltopu... (TV Prima)

Recenze (31)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když čtu ty jedničkovohvězdičkový komentáře, tak si říkám, jaky zdegenerovaný dementi na tenhle seriál koukaj. Je to melancholický drama, protože odchází jedna z nejdůležitějších postav po dekádě působení, která tím strávila celé dospívání. Navíc Carl byl fajn. Občas se choval jako idiot, ale měl srdce na správným místě, což je v takovém světě to nejocenitelnější. Navíc dění v království mě překvapilo a tahle epizoda byla jedna z těch nejlepších od začátku 8 série. Psát výkaly typu "ať už konečně chcípne, jdete do prdele s těma kecama a pod" tak s tím se jděte vysrat !!!! ... Co mě osobně mrzí je, že Carlova smrt byla skoro až nesmyslná a to je fakt škoda. ()

Michal118 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, dobře, nejemocionálnější díl celého TWD. Carl podal poslední a zároveň nejlepší herecký výkon, ale s těma kecama mě už docela delší dobu sral. Neskutečně jsem si užil scénu s "hodným" Neganem. Teď jenom doufat, že Rick proti Neganovi v nenávisti nepoleví vůči Carlovi. Pro mě to byl neskutečnej comeback, který mě opravdu bavil. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hřebíček do rakve dříve výborného seriálu, no, co už. Minule jsem za finále s Carlem hvězdičku přidal, to už teď udělat nemůžu, výsledek mě sice potěšil, ale abych se k němu propracoval, musel jsem přetrpět spoustu uměle natahovaného děje, citového vydírání a obvyklých nesnesitelných keců. Navíc- klobouk zůstává ve hře! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další debilní ubrečená epizoda táhnoucí se ve smrdutém melancholickém duchu. Konečně chcípla jedna z nejotravnějších postav a tvůrci bohužel obětovali celý díl k uctění její památky. Neskutečně mě iritovaly všechny ty probliky budoucnosti, kterými nás bohužel tvůrci začali bombardovat. Jediné, na co se dalo koukat je to, že nám negřík Morgan pomalu polehoučku opět zlidštěl a nezůstal tím starým esotropickým humanistickým kokotem, pro kterého v tamějším světě není místo. Velmi slabý díl, jako ostatně všechny rozlučkové. Už by konečně mohli tvůrci pochopit, že na takové díly jim většina příčetných diváků sere. Silně zvažuji, že se jim vyseru i na celý seriál. Ztratilo to šmrnc. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem v podstatě čekal celej seriál, protože toho pačesatýho fakana nemůžu vystát už někde od 2-3. série. I tak jsem se nemohl vyhnout lehkému dojetí. Jinak byl ale díl nadměrně přefilozofován. A to mě vážně nebaví! Místo těch hektarů mouder mají padat hlavy a kusy masa z hnilobnejch kulhavců, a nebo z Neganů. Zadostiučinění přišlo alespoň v závěru, kdy zaúřadovala jedna z vražedných hůlek. Kdo ale stál na jejím druhém konci, to mě vážně dojalo! A hlavně nechápu, že si toho malého vrahouna nikdo nevšiml, když na něj v podstatě muselo všech 6 očí civět. Snad se do dalšího dílu tvůrci polepší a trochu mi zase pocukaj nervovou soustavu. A ne, nejsem sadistický hovado, ale čím mě namlsali, tím ať mě nasytí! ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama