Reklama

Reklama

Carl byl pokousán a Rickovi nezbývá nic jiného, než se se synem rozloučit. Zároveň je ale potřeba ochránit zbytek obyvatel Alexandrie a dostat je do Hilltopu... (TV Prima)

Recenze (31)

kill-tec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle díl jsem v podstatě čekal celej seriál, protože toho pačesatýho fakana nemůžu vystát už někde od 2-3. série. I tak jsem se nemohl vyhnout lehkému dojetí. Jinak byl ale díl nadměrně přefilozofován. A to mě vážně nebaví! Místo těch hektarů mouder mají padat hlavy a kusy masa z hnilobnejch kulhavců, a nebo z Neganů. Zadostiučinění přišlo alespoň v závěru, kdy zaúřadovala jedna z vražedných hůlek. Kdo ale stál na jejím druhém konci, to mě vážně dojalo! A hlavně nechápu, že si toho malého vrahouna nikdo nevšiml, když na něj v podstatě muselo všech 6 očí civět. Snad se do dalšího dílu tvůrci polepší a trochu mi zase pocukaj nervovou soustavu. A ne, nejsem sadistický hovado, ale čím mě namlsali, tím ať mě nasytí! ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se mi, že to je dost podceňovaný díl. Mě jen tak něco nerozbulí. Počet těhle filmů/dílů dokážu spočítat na 1 ruce. No, tenhle díl se řadí mezi ně. Sice to může být pro spoustu lidí nudný a hrozně zdlouhavý, ale fakt je, že to prostě má hloubku a hraje to na city dost silně....teda jestli jste přitom nečuměli do mobilu jak kde kdo rád dělá. Za mě velmi silná kvalita emocí, co si zaslouží opravdu vyzdvihnout oproti jiným dílům. V tomhle ohledu nepřekonaný díl řekl bych. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carlova smrt byla tak strašně roztahovaná přes celej díl, že jsem se těšila až už konečně chcípne, takže jeho smrt na mě vůbec nijak nezapůsobila, ještě s těma kecama před smrtí jako "Táto musíš bejt jako na začátku, protože teď už to nejseš ty, teď už jenom zabíjíš lidi" apod. Navíc důvod Carlovi smrti byl lacinej jak celá tahle série, protože zombíci už v tomhle seriálu prakticky nehrajou žádnou roli, a teď najednou týpek umře na zombíka. Přidali nám k tomu ještě ty vize z budoucnosti, což byla vlastně celou dobu Carlova představa o lepším životě (čímž si nejsem tak jistá, protože Negan by tam rajčata určitě nepěstoval), což je další otravná věc v tomhle díle. Ezekiel naneštěstí pořád žije a Neganovi vojáci pořád neumí střílet, i když jich je nejmíň 10 proti 2. Jediný plus týhle epizody je za Morgana, kterej už konečně nění žádnej sluníčkář, ale pořádně se nám vybarvil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další debilní ubrečená epizoda táhnoucí se ve smrdutém melancholickém duchu. Konečně chcípla jedna z nejotravnějších postav a tvůrci bohužel obětovali celý díl k uctění její památky. Neskutečně mě iritovaly všechny ty probliky budoucnosti, kterými nás bohužel tvůrci začali bombardovat. Jediné, na co se dalo koukat je to, že nám negřík Morgan pomalu polehoučku opět zlidštěl a nezůstal tím starým esotropickým humanistickým kokotem, pro kterého v tamějším světě není místo. Velmi slabý díl, jako ostatně všechny rozlučkové. Už by konečně mohli tvůrci pochopit, že na takové díly jim většina příčetných diváků sere. Silně zvažuji, že se jim vyseru i na celý seriál. Ztratilo to šmrnc. ()

Michal118 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, dobře, nejemocionálnější díl celého TWD. Carl podal poslední a zároveň nejlepší herecký výkon, ale s těma kecama mě už docela delší dobu sral. Neskutečně jsem si užil scénu s "hodným" Neganem. Teď jenom doufat, že Rick proti Neganovi v nenávisti nepoleví vůči Carlovi. Pro mě to byl neskutečnej comeback, který mě opravdu bavil. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama