Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daryl vede lidi z Alexandrie do Hilltopu, ale veškeré přístupové cesty jsou hlídané. Dwight mu radí, aby šli přes močály. Stojí však skutečně na jejich straně, nebo se je snaží vlákat do pasti? (TV Prima)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tvůrci zřejmě nabrali dojmu, že se toho v předchozím dílu stalo požehnaně, tak že by se teď pro změnu pár dílů nemuselo dít vůbec nic. A tak divák 45 minut sleduje procházky. Ať už se prochází tlustá lesba s blonďákem s půlkou ksichtu nebo přemoudřelý slepý negr s doktorem, v obou případech je to neskonale nudné. Je trošku smutné, že mě z celého seriálu baví poslední postava - Negan. A i ten se postupně začíná stávat máčkou s lidskou tváří. Když už nemám nápady, tak snad seriál soudně a důstojně ukončím a netestuji, kam až sahá divácká trpělivost. Nuda, šeď. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Děj" jedenácté epizody by mohl být definicí nudy. Mohl jsem si tradičně vybrat z několika dějových linií, kromě jedné se však všechny skládaly z nezáživných procházek po lese. Tyto nešťastné chvíle se mi snažil zpříjemnit Gabriel svým obvyklým teologicko- filosofickým okénkem, aby jako vždy selhal. Dva momenty mě opravdu zaujaly. Prvním byl Maggiin šťastný úsměv, když na Hilltop s docházejícími zásobami dorazila další velká skupina strávníků, druhým byl pohled na Darylovu skupinu, která zrovna prošla bažinou, ale přitom vypadala, že se cestou stihla stavit v čistírně. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže zase zpět do žumpy. díky tomu, že tu máme několik dějových linek (myslím tak 4), jeden by řekl, že to znamená 4x více šancí pro akci. ne... je to 4x více šancí jak dokola kecat :( ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I didn't just turn on 'em. I killed 'em. Daryl saw it. Rosita saw it. You saw it. But one of them got away So if they find me, Negan puts my head on a pike. I'm not working for them, and I'm not going back to them. I chose my side. This is it. I'm here to help you beat Negan. After that well, I know how it ends." ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny cesty vedou do Hilltopu. Lesní pochod byl na pohled příjemný, krásný les v něm zombie, ideální sobotní procházka. V orlím hnízdě se ten nacistický parchant s bejzbolkou zase odhodlal býti úchylem. Kdy mu konečně někdo rozmasíruje koule ? Rick měl tentokrát dovolenou. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Logicky po minulé skvělé epizodě bude tempo zase klesat (minimálně pro jeden díl). Tahle byla zase dost nezajímavá a poměrně zbytečná. Snad poslední scéna s Neganem k něčemu bude. ()

Liberi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slepý moudrý kněz /negr, další jedná z mála alespoň trochu reálných postav mrtvá, téměř všichni přeživší mají místo hlavy prázdný tichý úl... Scéna v bažině (která trvala sotva dvě minuty) ale byla moc pěkná. Toť vše - u tvůrců seriálu zcela jasně nastává degenerace, nejspíš způsobená všemi těmi tučnými honoráři, projevující se čím dál pomalejším tokem neuronů a mrtvými synapsemi. Škoda. ()

Reklama

Reklama