Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Negan se rozhodl napadnout Hilltop a lidi tam nakazit krví mrtváků. Plán mu ale překazí Rick, když ho oddělí od zbytku kolony mířící na Hilltop... (TV Prima)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediné, co pro mě alespoň trochu zachraňovalo dvanáctou epizodu, bylo Simonovo politikaření, jinak to byla zase strašlivá fraška. Negan hbitě vykličkoval palbu z AKáčka, aby Rick vzápětí tuto zbraň lhostejně odhodil, proč by taky ne, zbraní má přece na rozdávání, že? Rozčvachtaní zombíci hoří jako dobře vyschlé seno (spíš ještě líp), ale pozitivním momentem byl ten okamžik, kdy Rick konečně našel svou sekeru (ano, tu, kterou nosí stále na opasku, sklerotik jeden). Takže velký potlesk pro Ricka, ale co měl znamenat ten bizar s dodávkou? To jako fakt? ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delších nezdarech je tu opět fantastický díl připomínající TWD. Skupina je pohromadě, Rick podniká vlastní akci a Neganovi konečně hoří koudel u prdele. Po delší době zase dobrá akce, pár skvělých momentů, zajímavý vývoj a skvělý cliffhanger. Komentáře Necrotongue a Frajera 42 nečtěte. To je jen hnidopichování. Jeden řeší, že zombíkům hořej hadry, přitom ve sklepě žádná voda nebyla. Druhej zas řeší, že se Rick netrefil :D ono něco jinýho je střílet revolverem jedním výstřelem na téměř stojícího zombíka a něco jinýho je střílet na kličkující cíl akáčkem, který kope jak stará děvka a ještě s automatem. Přesně díky tomuto přístupu už hodnocení na ČSFD neodpovídá skutečnosti. Navíc, koukáme na seriál, kdyby se všechno drželo reality, tak seriál skončí po třech dílech, protože by všichni byli tuhý. ()

Reklama

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jindy zde stačí pár kulek a auta vybuchují jak na běžícím páse (i když by mne zajímalo, kde po těch letech berou funkční palivo bez vlastní rafinérie), ale holt tentokrát to Rickovi nevyšlo a ani celej zásobník nezpůsobil nic jiného než pouhý výtok paliva. A dodělala to ta Mrs. Doubtfire s pojízdnou knihovnou. A o tom ohnivém tanci ve tmě ani nemluvím. ()

Norfice 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolikrát netrefit..?? To snad ani nejde ne? Jindy se zabíjí na desítky metrů daleko s přesností na půl centimetru a teď to nějak vázne - aha pardon, že by scénáristi potřebovali uměle natáhnout tuto sérii? Nevím nevím, ale tohle už není to starý dobrý TWD, kdy šlo o budoucnost civilizace. Už nějaký ten díl je z toho pěkně připitomělá a nudná kovbojka - jakoby se snad zapomnělo o co tu vlastně jde. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tomuto dílu sice nelze upřít, že by se standardně nic nedělo. Neskutečně mě ovšem nasralo maximálně odporně umělé budování napětí. Anton Špelec, ostrostřelec Rick, který obvyklé sází zombíkům z revolveru na 15 metrů neomylné headshoty má v tomto dílu poněkud vychýlenou mušku a asi 40x mine Negana ze všech možných pozic na průměrnou vzdálenost asi 3 metrů. To jsou vážně cílovou skupinou tohoto seriálu už jen dementi, kterým něco takového nevadí? Tomuto seriálu žalostně schází koule sejmout jakoukoli důležitou postavu v nečekaný okamžik. Smrt každého kreténa je dlouho předesílána a následně se o mrtvé postavě mluví a vyznává se její kult dalších 5 dílů. Přitom ten nudný homosexuál Carl naprosto nikoho příčetného nezajímá a nikdy nezajímal. Byl pouze maximálně otravnou postavou. Kampak se nám zatoulalo napětí? Celé se to nehezky přetransformovalo v ubrečenou melancholickou píčovinu, kde se zajímavé postavy přetransformovaly v nudné kokoty, kterým přejete bolestivou smrt. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama