Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Negan vlákal Ricka a jeho lidi do pasti. Eugene připravil dostatečné množství kulek, které bohatě stačí na zabití všech z Hilltopu. Dokáže Rick odhalit léčku včas, nebo vede svoje lidi na smrt...? (TV Prima)

Recenze (25)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k tristnímu vývoji kompletní série jsem očekával nadpozemskou sračku i v závěru. Ta se k mému velkému překvapení neodehrála. Dalo se na to dívat. Kdyby měly všechny díly srovnatelnou kvalitu, tak bych další sérii klidně podstoupil. Bohužel jsem v rámci této série viděl asi 3 dobré díly ze 16 a vzhledem ke své časové vytíženosti téhle píčovině už nehodlám věnovat ani vteřinku. Tvůrci to totálně posrali. Nepočítám-li ten kolosálně debilní pobyt na farmě z druhé série, tak se dalo na seriál dívat až do sedmé série a člověk se u toho bavil. Ovšem to co stvořili v této sérii nemá snad nikde obdoby. Fakt jsou to všichni čůráci. Věčná škoda! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je tu poslední díl, troufám si říct konečně, protože celá tahle série pro mě bylo jako mučení na skřipci. I přesto se mi v hloubce duše nějak povedlo doufat, že tenhle díl bude konečně za něco stát, a že se konečně dostanem k tomu vytouženýmu boji na život a na smrt, kterej slibujou celou sérii a kde umře po stovkách lidí z obou stran, bude to hodně drsný a napjatý a až do poslední chvíle se nebude vědět, kdo vyhraje. Ale nestalo se. Místo toho boj na život a na smrt skončil dřív než začal a jediný lidi kdo umřeli byli ze strany Spasitelů, z Rickovi strany snad NIKDO neumřel. Takže místo krvelačnýho boje jsem se dočkala nekončenýho mluvení, náhlýho zjevení ženskejch z Ocenside (který přišly zrovna v příhodnou chvíli, aby mohly všechno zachránit), Eugena, co najednou podrazil Negana a otočil stranu (i když řekl pročl, tak pořád nějak nechápu, co ho k tomu donutilo), Maggie se chystá na válku (?) s Rickem nebo co, kvůli tomu, že zachránil Negana, což je totální sračka i přesto, že je na něj nasraná kvůli Glennovi. Protože k čemu je o tom diskutovat, když můžem bojovat. Abych nevynechala Ricka, tak z něj se stal sluníčkář, co zachránil svýho největšího nepřítele, a abych nevynechala kněze, kterej najednou z nenadání začal vidět. No upřímně fakt doufám, že devátá série bude lepší, a to doufám že o dost, protože jestli uvidím znova tohle, tak navštívim muže v černym a nechám si vymazat paměť. Poroučím se, u další série. :D ()

Reklama

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***OBSAHUJE SPOILERY*** co k závěru sezóny říct? Neskončila tak jak jsem si představoval, to že neumřel ani protagonista, a ani antagonista otevírá další bránu do světa nekonečnýho natahování a prznění toho čím Walking Dead bylo do 7. sezóny, emocionálním vodopádem který vás nenechal na dlouho na suchu. To co ale musím vypíchnout je to že tahle epizoda samotná mě emocionáně opravdu dostala a zcela určitě jsem si ji užil nejvíc z 8. série, zbytek ovšem byl docela nepovedenej přestupek ()

Norfice 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako vážně? Proč toho nouzáka prachsprostě nepopravili?! Do toho všeho ještě nastávající spory s Maggie? Jakoby toho nebylo po 3 série s Neganem dost! Tenhleten díl je pro mě asi největším zklamáním v celé historii TWD vůbec. Pro mě nejslabší díl 8. "sezóny". Kdoví jestli se na 9. sérii budu vůbec někdy dívat. Aktuální styl natáčení (neustálé flashbacky, záběry zblízka aj.) a vývoj seriálu se mi vzdaluje čímdálvíc. Celá sága se odklonila od původního tématu budoucnosti a budování nové civilizace v narušeném světě. Už nejde o svět jako takový, ale o pouhé vztahy mezi přeživšími. Zombie se ukazují zřídka a když, tak už jen bohužel jako pouhá kulisa. Upřímně řečeno si nejsem jistý, zda se dá tímto stylem udržet sledovanost a nadšení z prvních sérií. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mínusy: Morganovo otravný halušky a nekonečný blábolení o životě a smrti, často v debatách s Ježíšem - haló, všichni diváci nejsou retardovaní, nemusíte nám těmahle patetickýma dilemátkama pořád připomínat vo co gou. Plusy: víceméně všechno ostatní. Twist jak sviňa, finální konfrontace nepřímočará, správně vyhecovaný satisfakční chvilky. Náznaky úsvitu civilizace a "trestního práva" jsou fajn - evoluce byla třeba. Krom toho, dějový události v komiksu dávají příslib, že další epizody budou stát za to. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama