Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechny komunity se snaží společnými silami obnovit zničený most. Kvůli porouchané siréně je ale přepadne stádo mrtváků a jeden člen je vážně zraněn. Michonne se vydává do Hiltopu pro další zásoby jídla, které jí ale Maggie odmítá vydat... (TV Prima)

Recenze (16)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pracujou pro tebe a ty je za to chráníš - nepřipomíná ti to někoho?" Zatim se zdá, že se tvůrci za hojně kritizovaný sklony k vycpávání epizod vatou dostatečně vypleskali a nová série šlape dost dobře. Dialogy jdou k věci a pokud ne, má užvaněnost smysl, navíc to celý působí výpravnějším a kompaktnějším dojmem. Moralizování KONEČNĚ opustilo v poslední době toliko omílaný filozofování o právu zabíjet a vrací se do nevyzpytatelných vod postapokalyptickýho světa, kde nikdo pořádně neví, co je správný a co ne. Za Rickovo badass miniprojev dík. Ve skříni je schovaných pár hodně potenciálních bubáků - vypadá to, že ještě bude na co koukat. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a já nezývám nudou, co se děje? TWD v deváté sérii má tempo, šmrnc a i když se něco řeší, není to o ničem. Ve všech směrech šla upadající kvalita nahoru, takže snad to není jen přepálený start. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by se TWD konečně vracelo do starejch kolejí? Tohle byl po dlouhý a to fakt dlouhý době díl, kterej jsem si užila. Po dlouhý době to není o lidech, ale o zombících a vyvíjení charakteru postav a dialogy dávaj zase smysl. Krom toho tady byla konečně nějaká dobrá akce a závěrečná rozmluva Ricka a Negana bylo skvělý zakončení dílu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se nám na scéně objevil Negan. Cítím že se vrací starý dobrý TWD. Rád bych se dozvěděl víc o tom vrtulníku. A ten konec?! Že by konečně příchod Šeptačů? Doufám. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni hodnotí epizodu lépe než #1. Mě to ale nepřipadá. 1/2 stopáže pryč a nic se neděje. Jen konverzuje. Pak přijde drama, aby se o tom zase deset minut mluvilo. A závěr? To má někoho přesvědčit o "lepších zítřcích"? Mě moc ne. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9 sérií opravdu nastává změna. Jednak je nový vizuál při úvodu, scénář jak za starých dobrých časů za Darabonta a seriál se rozvíjí směrem kupředu. Konečně místo války se vracejí do popředí zombie, seriál konečně vypadá jako postapo a civilizace buduje nový svět. To tak jako tak povede mezi větší svět a další skupiny a k další válce, nebo problémům. Důležité ale je, že se ale vrátili mrtví. Scéna s kládama byla parádní. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stále to vypadá skvěle jako první díl, domnívám se že TWD je zpátky, jistojistej si budu ale až na konci série. co se změnilo? je toho spousta, tak zaprvé, dialogy.. téměř každej je příjmenej na poslech, vrátila se lidskost postavám, který celou minulou sérii vypadali jak umělohmotný a líbí se mi promyšlenost a provázanost s minulostí (maggie vzpomíná na tátu skrz kovářův problém s pitím) za druhé: kamera, nádhera nádhera, sice bych ještě sám udělal rád pár úprav ale jinak fakt paráda, akční scény už taky nevypadaj jak strkanice na pískovišti, za třetí: jedna z hlavních věcí co mě na posledních sériích štvala, byly speciální efekty, bylo nad slunce zřejmý že ze zbraní se nestřílí, jenom k nim dodávali jakejsi divnej záblesk, potom bych rád vypíchnul likvidaci chodců, opět paráda jako v prvních sériích PLUS!! Rickovo tvrďáctví už mi chybělo!! takže podtrženo sečteno : jestli jste ztratili za poslední dvě série naději, že lepší už to nebude, na 80% jsem si jistej že tahle série bude ještě fenomenální ()

Lukys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyprávění příběhu zde lehce polevilo, což naštěstí ubližuje jen dějové lince kolem Maggie. Snadno se tu nachází nudnější pasáže, které nijak nehýbají dějem ani výrazně neprohlubují jednotlivé postavy. Ovšem netrvá převratně dlouho a rychle se znovu přesouváme na stavbu, kde je to mnohem zajímavější. Rozjeté drama kolem starých křivd posílá jednotlivé členy kdysi nepřátelských skupin proti sobě a postupnou gradací nastávají závažnější problémy. Tím pádem tu příběh, na rozdíl od předešlé linky, neustále ubíhá kupředu a na nějaké to přešlapování není čas. Díky tomu se navíc dočkáme celkem adrenalinové akční scény, která sice krom slušně natočených soubojů nic moc nenabízí, ale díky finálnímu nápadu kosení zombíků ve stylu Donkey Konga musím zvednout plec nahoru. Zároveň tu musím pochválit i způsob vyprávění, který je samozřejmě stále klasicky pojatý, ovšem v této epizodě začínáme i končíme Rickovým proslovem, což jenom prohlubuje už tak dobrý dojem. Začíná a končí optimisticky, dokud nedostane slovo Negan, který ho celý obrátí naruby. Ano! Negan se konečně ukázal, a i když s místními událostmi nemá nic společného, představuje tento Rickův proslov skvělý prostředek, jak Negana s patřičnou elegencí konečně ukázat. V momentě, kdy si vezme slovo, se totiž začne celý optimisticky pojatý konec měnit na předzvěst něčeho hrozného. A tím krom skvělého ukončení navíc nalákal na příští epizody. ()

Reklama

Reklama