Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadné zmizení Justina a dalších bývalých zachránců vyvolá v táboře značné nepokoje. Situace začne být kritická, poté co zmizí Arat, další žena z bývalých zachránců. Přestože se Rick a Carol snaží kritickou situaci co nejlépe vyřešit, shodnou se Daryl s Maggie na tom, že je čas navštívit Negana... (TV Prima)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jenom co se všichni stačili dát dohromady, už se nám to tady začíná rozpadat. Vzájemná nenávist pořád přetrvává a už i Rickovo nejbližší se domlouvají za jeho zádama. Rick je pořád ten stejnej sluníčkář, a nechce pochopit, že prostě bez pravidel (jako navrhovala Michonne a snad to dotáhne do konce) to prostě nevyjde a nakonec se všichni pozabíjej. Krom toho se tady začíná vyjasňovat ta helikoptéra, co nás provází už od první série. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít slzy v očích. Vypadá to že Rick doplatí na to, že nechal Negana žít. A to jsem si začínal myslet že Maggie bude už v pohodě. Po zhlédnutí upoutávky na 4 epizodu, se již začínám připravovat na odchod Ricka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

z celé epizody stačilo vidět 10 minut. A to je smutné. První polovina (jako minule) je o ničem. Pak se hraje na drama, aby se rozkrylo tajemství a ještě jasněji naznačil malér ke kterému se schyluje. Takže ještě tak tři.. tri a půl epizody a něco se vyostří aby bylo na co čekat v druhé polovině :(. ()

Lukys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu tu potěší důraz na vyprávění, který je přímočarý a udržuje diváckou pozornost, i když příběh ubíhá rychleji než obvykle. Nějakého přešlapování na místě se zde nedočkáte ani na minutu. Místo toho dostáváte velmi solidně odvyprávěný kus většího celku, který uhání kupředu. Stejné péče se dočkají i postavy. Každá, více či méně důležitá, dostává dostatek prostoru, aby se dokázala vyvíjet. To potěší především v závěrečném momentě, kdy se výše jmenovaná dvojce postav přidá na „temnou stranu síly“. Díky tomu tento zásadní převrat osobností nevyzní nijak přihlouple a díky dostatečnému věnování jednotlivým charakterům chápete jejich činy. Na rozdíl od předchozích minimálně dvou serií začínám dostávat stále větší pocit, že tvůrci vědí, co chtějí vyprávět. Zkrátka tu není cítit žádná nejistota. To ostatně můžete pozorovat i na nenápadných detailech, které si užije především nefalšovaný fanoušek, který má nakoukáno. Poukazování na dávné události v dialozích navozuje nejen nostalgii, ale i pocit větší kontinuity a návaznosti příběhu. Dobrým příkladem může být například rozhovor mezi Rickem a Darylem. V tom se obě postavy baví o povinnosti dělat správná rozhodnutí. A dokonale je ukončen Rickovým poznatkem o tom, že kdysi jeho přičiněním zemřel Darylův bratr. A kdyby tenkrát Daryl učinil špatné rozhodnutí a pomstil se, nic z toho, co Rick vybudoval, by se nikdy nestalo. Když zkrátka tvůrci takto pracují s minulostí a místo pouhého vzpomínání ji využijí jako příklad k promluvě do duše, vykouzlí to více než dobrý dojem. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o tom, jaké to je udržovat spravedlivý právní řád...a otázkou jestli díl skončil dobře nebo špatně.. :/ Nicméně posouvá v ději. (Náběh i na 5*, třeba ale až na 2. shlédnutí...) ()

Kaneyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvoch fádnejších sériach tu máme konečne starý-dobrý TWD. Konverzácie sú zaujímavé a svižné, ktoré doplňujú dobre spracované akčné alebo tzv. "badass" scény. Postavy sú konečne živými postavami s dušou a nie len prázdne schránky akými sa prezentovali doteraz. Všetci majú svoju ideu do budúcna a idú si za ňou. A čo je najpodstatnejšie - opäť som v tom až po uši a neviem sa dočkať ďalšej epizódy. 90% ()

Reklama

Reklama