Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maggie odjíždí do Alexandrie, aby zabila Negana a pomstila tak krutou vraždu svého muže. Vážně zraněnému Rickovi se na poslední chvíli podaří utéct před mrtváky. Rozhodne se je odvést na rozestavěný most. Most však nechce spadnout a mrtváci se blíží... (TV Prima)

Recenze (36)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Come on Rick, it's time to wake up." ___________ Dojemná a slzy nahánějící rozlučka s Andrew Lincolnem, která vás skrze záblesky z minulosti a napínavou zápletku pohltí, a na konci sprostě vyflusne. Emocionální ždímačka, která vás vydojí do poslední slzy. Nemám slov. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako rozlučka s Rickem naprosto skvělý díl. Střípky minulosti, emoční pecka při odpálení mostu a tak dále. Ač mě Rick svou extrémně naivní povahou už celkem nebavil, tak jsem ho měl rád jako každý, kdo došel v seriálu takhle daleko. Mohu říct, že si tento díl zasloužil plný počet, ale ukončit ho výbuchem mostu. Přežití Ricka a následný odlet vrtulníkem beru jako tah tvůrců udržet postavu ve hře, což je špatně, protože pokud už se neukáže, drží v divákovi zbytečnou naději. Rick není člověk, který by svou rodinu nehledal, takže uvidíme co dál, ale pokud je tohle konec Ricka, není to dobře. Navíc pokud se děj v dalším díle posouvá o 6 let. No bůh ví co nás čeká, ale za prvních šest dílů klobouk dolů. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cely dil bylo vesmes rozlouceni s Rickem, jinak v nem nic nebylo, a tudiz to bylo docela pribehove nudne, ale ty ukazky na konci wtf. Na jednu stranu to vypada extremne drsne a suprově nadupaně akční, ale moc nechapu jenom tak posun v case. No jsem zvedav, co bude dal, ale tenhle dil se mi az tak nelibil, 4.hvezdu davam za ukazky na konci. A rick to ocividne prezil, kdyz byla koncova scena ve vrtulniku, takze si myslim, ze dalsi serie se nejspis propoji svet “lidi z vrtulniku” a alexandrie,hilltopu atd.. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Spoilery!!! Při scéně na mostě, slzy tekly proudem a o pětihvězdičkovém hodnocení nebyl pochyb. Bohužel, to co následuje po ní, ve mě zanechává rozporuplné pocity. Jsem sice rád, že Rick přežil, avšak tím předchozí epická scéna v mých očích hodně ztrácí. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tohle mohl být epický díl kdyby to dotáhli do smutného konce, který hodně fanoušku očekával. Ještě když tam po celý díl vzpomínal a připomínal zesnulé postavy z daných sérií. Beru ještě, jak se z toho Rick dostal v roli lidského špízu pro naše drahé zombíky, ale ten historický teda až po „Karlovém“ most tam se to mělo všechno změnit už nadobro. Tím je posranej celý směr tohohle dílu a o komickém konci, ani nemluvím. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Za mě nejlepší díl TWD, a zároveň nejemocionálnější. Chtěl jsem to říct až na konci série ale řeknu to teď. Starý dobrý TWD je zpět! Rickovi halucinace mě naprosto odrovnaly. Shane, Hershel a Sasha, bylo skvělý je zase vidět. Scéna s Maggie a Neganem byla taková jako v komiksu, a za to dávám velký plus. Závěr kdy všichni běžely odlákat mrtváky, a kdy Rick následně odpálí most, byla výborně vygradovaná, se skvělou hudbou. Ve chvíli kdy Daryl začal brečet, tak jsem se neubránil slz. A přiznávám se, nikdy jsem u TWD nebrečel. Myslím že každý po téhle epizodě bude mít rád Jadis. A ještě jedna věc k tehle scéně. Ve chvíli kdy začala ta hudba tak mi to přišlo jako by tvůrci říkaly: haha nachytali jste se co?! U toho jsem měl úsměv na tváří. Ricka se už nejspíš v seriálu nedočkáme, ale četl jsem že se chystá filmová trilogie a tam bude příběh pokračovat poté co vrtulník odvezl Ricka, jsem na to moc zvědavý. V seriálu je teď časový skok 5 let, takže to jen potvrzuje že se už nevrátí. Velká Judith se mi moc líbí těším se na ni. Jde vidět že tvůrci myslí na diváky, a tak nám naservírovaly hned po celé epizodě upoutávku na zbylý 3 epizody než bude opět pauza. Šeptači jsou konečně tady!!! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálně schizofrenní a nevyvážené. Samozřejmě se scénáristé chytli šance zabít epizodu "velkolepou záchranou" a jak je zvykem tak si nespočet krát musíme vytrpět halucinogenní žvatlací flashbacky. Nebýt hordy, nechal bych to na odpadu. Co pomohlo (paradoxně) byla také závěrečná scéna. Nemyslím ta "neboj přežiješ", ta mě spíš vytočila, ale ta s Judith, která naznačuje, že poskočíme o hezkých pár let (6 odhaduji) dopředu. Navíc mě opravdu rozesmála. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vemte si Most přes řeku Kwai, Příběh opravdového (v tomto případě chodícího) člověka a přidejte Neegana jako Radovana Karadžiče ve chvíli kdy ho konečně chytli a máte tenhle díl. ()

4x8x16x23x42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné zakončení Ricka Grimese. Chytré propojení postav a zcenárií z minulosti do současnosti. Jsem moc zvědavý jak se bude seriál dál ubírat. P.S. . . . . . . . V životě bych neřekl, že se mi někdy tak moc zželí Negana. ()

Enceladus 

všechny recenze uživatele

Vrchol kinematografie, ktorý dokáže Walking Dead ponúknuť. Suverénne najlepšia časť za posledných minimálne niekoľko sérií, možno najlepší diel celého seriálu! Presne takto to má vyzerať! Neskutočne dokonalá zmena! ()

Reklama

Reklama