Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Judith dovede do Alexandrie skupinu lidí, kterou v lese zachránila před mrtváky. Nově příchozí se však nezamlouvají Michonne. Carol odváží Henryho do Hiltopu, aby se tam vyučil kovářem. Během cesty však padnou do pasti zachráncům... (TV Prima)

Recenze (21)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle věku Judith (plus odpovídá tomu i věk "juniora" a i délka vlasů Carol :)) odhaduji že čas poskočil o 6 let. Díky tomu umí udržet pozornost díky "poznávání změn" v Alexandrii. Spusta je jinak. Bohužel s tím seriál pracuje po svém a opět jen naznačuje (co ostatní komunity), hodně žvaní a používá stupidní vycpávky, aby se taky něco dělo (co to mělo být s tou tlupou přeživších Spasitelů? měl jsem za to, že tihle jsou už jasně "vyřešení" od incidentu s mostem). No a pak je tady nový element... Pokud ten scénářem nepodělají (rozvleklostí a kecama), máme tu slušný restart. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, je to dobrej posun. Seriálu po úpadku sledovanosti nic jinýho nezbejvalo a ta protlačená nutnost změny je vidět ať už na změnách image (Carol s dlouhým pačesem, ha), tak na změnách charakterů (Eugene už je solidní bijec nemrtvých, Michonne poněkud zrickovatěla). Navíc tu máme velký civilizační tajemství v pozadí (zjevně velká a vybavená komunita, tajemně se zjevující v podobě helikoptéry a hlasu ve vysílačce) a evoluci prostředí, kdy už jsou auta pasé a všechno vykrystalizovalo do slušivýho westernovýho hávu (koně a dřevo kam se podíváš). Připočíst musíme i pokračovatelku klanu Grimesových (Judith už udrží kolt), novou skupinku přeživších (Nadia Hilker <3) a patrný nástup Whispererů. Druhej dech to ještě úplně není, ale nadechuje se to solidně. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lemme tell you something. When I was about your age, I used to bring home stray dogs. My mom, she hated it. I never understood why. They always seemed so friendly and grateful. Till one day I brought home the wrong dog. That dog killed all the other strays, chewed off half my mom's ear when she tried to stop it. The thing is, that dog seemed just as friendly and grateful as the rest of 'em." ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cailey Fleming je extrémně talentovaná a herecky už víceméně vyspělá. Ale abych nepsal jen o ní (i když bych se nebránil), libí se mi děj (nevidíme žádné 30minutové přestřelky s low-budget efektama a fighty mezi tábory jako v nějakých válkách gangů), líbí se mi kamerové záběry (Jako by vedení předělalo kompletně celý tým basic kameramanů a na scénu přišli zapálení mlaďoši. Ale nevím, nesledoval jsem, jestli se vůbec nějací vyměnili. Možná se jenom podívali na pár tutoriálů na YouTube.), libí se postavy (Nejenom, že absolutně vymizely všechny přebytečné a seriáluškodící, ale dokonce díky jedné epizodě jsem si k všem vytvořil pozitivní vztah. I když jsou někteří záporáci a nemám je rád, tak to pořád beru jako pozitivní vztah. Negativní je pro mě, když jsou mi absolutně u prdele, jako to bylo u 90% postav v minulých dvou sériích.), líbí se mi plynulost (Seriálu v poslední době extrémně chyběla přímočarost a viděli jsme až přespřílišné množství epizod, v kterých se jen kecalo a vyšlo z toho hovno, nebo se jen střílelo a dopadlo to vlastně úplně stejně. To jsem zatím v deváté sérii nezažil a už jen díky tomu, že série má 8 epizod a ne 12 a víc, to díkybohu nezažiju.), líbí se mi vlastně úplně všechno. Všechno má svůj smysl, všechno do sebe krásně zapadá. Devátou sérii beru pořád tak troška jako rebirth starého TWD a tuhle epizodu jako první v nové sérii (vzhledem k výraznému time jumpu a změně postav). Jen tak dál, Franku a spol.. Jen tak dál. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mi dělá úsměv na tváři. Po 7 a 8 sérii které patří mezi to to nejslabší co TWD předvedlo, tu máme dle mého jednu z nejlepších sérií. A to máme teprve za sebou 6 epizod. Odchod Ricka se může zdát pro každého špatným rozhodnutím, ale zatím to vypadá že je to jen a jen lepší bez něho. V této epizodě vše funguje tak jak má. Rozhovor Judith s Neganem mi dělal radost. Gabriely? Ty si ale děvkař :). Carol s dlouhými vlasy mi moc nesedí, ale dá se to. A teď k závěru. Jde vidět že tvůrci myslí i na budoucnost. Přicházejí Šeptači! Akorát bez Ricka a Carla, kteří jsou v komiksu velice důležití :( . ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama