Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol se po dlouhé době setkává s Darylem, který stále ještě doufá, že objeví Rickovo tělo. Michonne je na cestě do Hiltopu s novou skupinou přeživších, když vtom se dovídá, že Maggie již dávno Hiltopu nevelí a zakládá novou komunitu... (TV Prima)

Recenze (12)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda se může zdát pomalá, ale je velmi dobře natočená. Michael Cudlitz si vyzkoušel po hraní v seriálu i režii a nezklamal. Kamera je nápaditá, už od začátku celé série. Čekal jsem že už se budou řešit Šeptači, ale vypadá to že si to tvůrci šetří až na mid - season finale. Už aby bylo pondělí! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohohle jsem se bál. Epizoda pryč a co? Dozvím se něco o "walkie-talkie"? Ne. Mrkneme se na Hilltop a Maggie je pryč... Dozvím se proč, jak, kdy? Ne... Michonne se s Maggie nepohodla? Proč??? Nic... Setkání s Derylem zajímavé, ale nijak nosné a klíčové. Jen se žvaní a natahuje až do úplného konce. Prostě nic se nezměnilo. TWD jde stejnou cestou dolů. ()

4x8x16x23x42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznání klidnější než předešlé epizody. (Až na intenzivní nástup!) Nechyběli však výborné dialogy a výborná kamera. (Která dle mého velmi zkvalitnila zážitek z celého seriálu) Jsem zvědavý co náš čeká přístě. Kosty jsou vrženy ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní epizoda. Všechno je jinak, jsou určité problémy mezi komunitami. Maggie zmizela, Alexandrijští se moc nebaví a Daryl hledal Rickovo tělo. To mě potěšilo. Tohle se musí vyřešit. Ať už herec skončil z jakéhokoli důvodu a jeho postava se seriálu zmizí a neumře, vysvětlení je na místě. Jsem zvědavý co přijde dál. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu to bylo hlavně o ději. Byl ale jeden moment, podle kterého se díl jmenuje, který zvedá hodnocení dílu nad průměr. :) Hudebník celkem slušně pojmenoval, co dělá společnost společností tak, že zlomil i tvrdou Michonne. ()

Reklama

Reklama