Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol se po dlouhé době setkává s Darylem, který stále ještě doufá, že objeví Rickovo tělo. Michonne je na cestě do Hiltopu s novou skupinou přeživších, když vtom se dovídá, že Maggie již dávno Hiltopu nevelí a zakládá novou komunitu... (TV Prima)

Recenze (12)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní epizoda. Všechno je jinak, jsou určité problémy mezi komunitami. Maggie zmizela, Alexandrijští se moc nebaví a Daryl hledal Rickovo tělo. To mě potěšilo. Tohle se musí vyřešit. Ať už herec skončil z jakéhokoli důvodu a jeho postava se seriálu zmizí a neumře, vysvětlení je na místě. Jsem zvědavý co přijde dál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohohle jsem se bál. Epizoda pryč a co? Dozvím se něco o "walkie-talkie"? Ne. Mrkneme se na Hilltop a Maggie je pryč... Dozvím se proč, jak, kdy? Ne... Michonne se s Maggie nepohodla? Proč??? Nic... Setkání s Derylem zajímavé, ale nijak nosné a klíčové. Jen se žvaní a natahuje až do úplného konce. Prostě nic se nezměnilo. TWD jde stejnou cestou dolů. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Epizodu režíroval představitel zesnulé postavy, Abrahama Forda, Michael Cudlitz. Stal se z něj tak první herec, který zpětně režíroval některou z epizod seriálu. (Zdroj: TVGURU.cz)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „April Skies“ od The Jesus And Mary Chain. (Duoscop)
  • Záhadný odchod Maggie (Lauren Cohan) připomíná zmizení komiksové Michonne (Danai Gurira) v 127. čísle. (Zdroj: TVGURU.cz)

Reklama

Reklama