Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michonne dorazila se skupinou přeživších do Hiltopu. Po dlouhé době se zde potkává s Carol a také se dovídá o zraněné Rositě a ztraceném Eugenovi. Henry se snaží do Hiltopu co nejlépe zapadnout, je ale zadržen pro opilectví a výtržnost... (TV Prima)

Recenze (27)

Blondy. 

všechny recenze uživatele

Normálně nehodnotím jednotlivé série, natož díly. Tohle ale byla konečně paráda a wd alespoň u mě slaví úspěch. I s načteným komiksem, tím pádem ztráty překvapení o co vlastně jde to zvládli skvěle. Prostředí konečně nepůsobilo jako v pohádce a zombie nebyli v seriálu jen do počtu. Snad to je začátek lepšího tempa seriálu a nebudeme se vracek k natahovaným seriím bez nápadu. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

100% si tahle půla rozhodně nezaslouží, ale jsem velice mile překvapen, o jak velkej krok dopředu se postoupilo, za sebe musim velice kladně ohodnotit choreografii závěrečný bitky, Jsem rád že všechno už neni jenom neslaná omáčka, a doufám v ještě větši vzestup kvality seriálu, 85% PS. jsem rád že Slipknot konečně dostali prostor v nějakym seriálu, už bylo na čase ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledních pár scén mě přesvědčilo, že tenhle díl za čtyři hnězdy stojí, a že se naše starý dobrý TWD zase vrací v plný parádě. Sice mě pořád sere, že neobjasnili proč Alexandrie nepřijímá nový lidi, proč jsou všichni rozhádaný a co se stalo se Svatyní, taky část s Neganem, kterej měl otevřenou celu (proč by mu někdo do svatý prdele otvíral celu) mě patřičně nasrala, avšak akce a poslední scény dílu mi to vynahradily. Teď už jenom doufám, že to takhle bude pokračovat i dál. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli se opravdu "walkers" evolvují, tak nastává obrovský twist a dobrý námět k dalším dílům (eventuálně i k sériím). Jestli ne, tak jsem ze sebe teď akorát udělal piču, protože jsem úplně nepochopil sundání masky. Mimochodem ikonická hororová scéna na hřbitově byla společně se slow-motionama FAMÓZNÍ! A to nemluvím o samotném zabití jedné z nejlepších postav. "You are where you do not belong." ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka 9. série za náma a já s neskutečným nadšením koukám, jak se seriál kvalitou zvedl na úroveň svých nejlepších časů. Příběh je zajímavý, nová hrozba smrtící a mysteriózním dojmem uchopená. Tato konkrétní epizoda to ukončila pěkně, představila nám, že tato hrozba je opravdu "hrozba" tím, jak jiné to je (není to jen další skupina přeživších se zkaženějším pohledem na svět a s ještě zkaženějším vůdcem [teď mám na mysli Guvernéra, jehož charakter nebyl tak krásně propracován jako Neganův]) a že se styl boje proti této hrozbě bude muset změnit výrazněji, než kdy dřív. Jsem rád, že některé charaktery dostaly konečně svůj prostor a že se Negan bude moct konečně zase předvést. Už se nemůžu dočkat února a pokud se seriál bude držet stejné kvality, jako doteď, tak se budu jen klanět. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje při popíjení, je „I Want To Love You Baby“ od Peggy Scott & Jo Jo Benson. (Duoscop)

Reklama

Reklama