Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michonne dorazila se skupinou přeživších do Hiltopu. Po dlouhé době se zde potkává s Carol a také se dovídá o zraněné Rositě a ztraceném Eugenovi. Henry se snaží do Hiltopu co nejlépe zapadnout, je ale zadržen pro opilectví a výtržnost... (TV Prima)

Recenze (27)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka 9. série za náma a já s neskutečným nadšením koukám, jak se seriál kvalitou zvedl na úroveň svých nejlepších časů. Příběh je zajímavý, nová hrozba smrtící a mysteriózním dojmem uchopená. Tato konkrétní epizoda to ukončila pěkně, představila nám, že tato hrozba je opravdu "hrozba" tím, jak jiné to je (není to jen další skupina přeživších se zkaženějším pohledem na svět a s ještě zkaženějším vůdcem [teď mám na mysli Guvernéra, jehož charakter nebyl tak krásně propracován jako Neganův]) a že se styl boje proti této hrozbě bude muset změnit výrazněji, než kdy dřív. Jsem rád, že některé charaktery dostaly konečně svůj prostor a že se Negan bude moct konečně zase předvést. Už se nemůžu dočkat února a pokud se seriál bude držet stejné kvality, jako doteď, tak se budu jen klanět. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TO SI DELATE PRDEL, JAK TO MUZE SKONCIT V TOMHLE DILE??:DD jednoznacne nejlepsi dil celeho serialu, kamera, akce a napětí takové, až jsem nechápal, že je to vubec Twd. Tenhle konec me ale tak silene nasral, ze dalsi rok vydrzet vazne nedokazu, whisperers absolutně šilení ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledních pár scén mě přesvědčilo, že tenhle díl za čtyři hnězdy stojí, a že se naše starý dobrý TWD zase vrací v plný parádě. Sice mě pořád sere, že neobjasnili proč Alexandrie nepřijímá nový lidi, proč jsou všichni rozhádaný a co se stalo se Svatyní, taky část s Neganem, kterej měl otevřenou celu (proč by mu někdo do svatý prdele otvíral celu) mě patřičně nasrala, avšak akce a poslední scény dílu mi to vynahradily. Teď už jenom doufám, že to takhle bude pokračovat i dál. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další skvělá epizoda která je jedna z nejlepších seriálu. Je až neuvěřitelný že po dvou předchozích sériích které patří k tomu nejhoršímu co TWD natočilo, tu máme rozhodně jednu z nejlepších, možná i nejlepší sérii, uvidíme jak si povede druhá polovina. SPOILERY: Zajímá mě hodně co si udělaly všechny komunity mezi sebou. To jak se na sebe po příjezdu Michonne dívaly, jsem nevěřil vlastním očím. Blbý časový skok :( . Negan se konečně dostal z cele. Myslím si že jeho kroky povedou jednoznačně k Lucille a do Svatyně. Jsem zvědav jak moc bude zapojen do války proti Šeptačům. No a teď k tomu nejlepšímu. Už od začátku měla tahle epizoda hororový nádech, a ještě více se to zdvojnásobilo v závěru. To jak jsou všichni šokováni( Daryl, Jesus, Aaron, Eugene) stádem které je sleduje mluví za vše. Celá scéna kdy Jesus dává náskok svým přátelům, a následně je zabit jedním Šeptačem byla impozantní, musel jsem si to pustit ještě 2x. Proč ale musí všechno nejlepší v TWD končit cliffhangrem?! :( . Jsem pyšný na to že jsem fanoušek TWD. Už aby byl Únor!!! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina epizody která se pyšní tím, že je "finále poloviny řady" v prdeli a nic jsem se nedozvěděl. Naprosto nic z otázek, které po časovém skoku vyplavaly. Hlavně že se stále žvaní a informace nikde. Abych dal průměr, musela by být druhá polovina epizody fenomenální. Nebyla. Fenomenálních bylo max posledních 10 minut. A to opravdu nestačí. EDIT: paddy35, naprostý souhlas. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know, I read something fascinating the other day. You know what a smell is? It's when odor molecules activate neurons in your nasal passages. So every time you come in here to change my bedpan and smell my shit, something that was actually in my ass goes right up your nose." ()

Tet.Ew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle série je zatím nejlepší za poslední tři roky. Už jsem si zvykl že tvůrci se nebojí zabít sebevíc oblíbenou postavu. Ale v tomhle dílu mě zabili tu nejoblíbenější. Těším se na druhou polovinu devátý série. Těším se na pokračování šeptačů a na Negana který objevil svojí novou oblíbenou hračku. ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele

Normálně nehodnotím jednotlivé série, natož díly. Tohle ale byla konečně paráda a wd alespoň u mě slaví úspěch. I s načteným komiksem, tím pádem ztráty překvapení o co vlastně jde to zvládli skvěle. Prostředí konečně nepůsobilo jako v pohádce a zombie nebyli v seriálu jen do počtu. Snad to je začátek lepšího tempa seriálu a nebudeme se vracek k natahovaným seriím bez nápadu. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušné sajko. Díl vizuálně bombastický. Tma, mlha, bouře, hřbitov a evokuce ve světě mrtvých. Konec namlsává na další část série. Těšil jsem se, že evoluce opravdu nastává. Trošku residentovských nechutností by bodlo. Bohužel ale evoluce nenastává, jen se objevuje nová skupina magorů. A nebo že by se stalo něco i ve světě mrtvých ? Uvidíme. Každopádně po zásluze hororový díl s parádní atmoškou. ()

Reklama

Reklama