Reklama

Reklama

Všichni se snaží zjistit, kdo jsou neznámí lidé, kteří se maskují jako mrtváci a zabíjejí ostatní živé. Negan je připraven opustit Alexandrii, narazí však na malou Judith. A Rosita prozradí Siddigovi své malé tajemství, které si tajně vyslechne i Eugen... (TV Prima)

Recenze (13)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TWD je zpátky, a hned o týden dříve! Nic lepšího si fanoušci nemůžou přát. Za mě velká spokojenost. Negan si celou epizodu ukradl pro sebe, i ti Šeptači na to nemají :D . Dan Fogler se mi hodně líbí, jeho vtipný charisma a hlavně jakým způsobem hraje, to nemá chybu. Věřím že z Judith a Negana bude duo na které se budeme rádi dívat, protože to vypadá že scenáristé na to začínají sázet. Samozřejmě tu máme Šeptače, nový záporáci. Čím dál více se nám ukazují a dokonce jsme už mohli vidět Alphu ( vůdce Šeptačů ). Fanoušci komiksu budou ze závěru epizody nadšení! Na závěr bych chtěl říct, že jsem neskutečně rád že Negan je pořád ten stejný cool týpek. :) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět povedený díl. Negan uteče, když zjistí, že zachránci jsou definitivně kaput, rozhodne se vrátit. Je vidět že se nezměnil, takže ho někdo už kuchněte!. Kráva v kleci lže že by ji neměli věřit ani pekáč mezi nohama. Končí to přesně tak, jak se dalo čekat. Nová hrozba na obzoru, taky se to dalo předpokládat. O Maggie stále nic a o Rickovi už se nemluví. Říčka prostě už neřeším, protože bych musel každému dílu dávat odpad, ale jinak je to paráda. ()

Reklama

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si řekli, že pod odchodu R. Grimese je potřeba zachovat kontinuitu a mít v ansámblu postavu, která se tváří nadmíru tragicky. Zde se toho chopil Neegan, ale i navzdory tomu byl asi nejzábavnější postavou tohohle dílu, jen doufám, že to výrazivo bylo pouze pro tento díl a ne že si ho jako Rick ponese dalších x sezón. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama