Reklama

Reklama

Henry se nechce smířit s tím, že Lydie odešla se skupinou, kterou vede její matka Alfa. Během stopování skupiny je však zajat a zblízka poznává život lidí, kteří se převlékají za mrtváky. Michonne musí čelit v Alexandrii nedůvěře, kterou jí projevuje část rady... (TV Prima)

Recenze (9)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě lepší než předchozí epizoda. Konečně jsme se vrátili do Alexandrie :) . Neganova scéna jasně dává najevo, že chce být ten hodný, a pomáhat ostatním, doufám že se tak stane. Scéna s psem je za mně jedna z nejlepších z celého seriálu, úžasný. Alpha je neskutečně badass. Jde z ní respekt, až mám trochu husinu. Závěrečná scéna luxus. Konečně Beta! Ti Šeptači jsou nejvíc záporáci v TWD. Jen tak dál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Copy+paste minulého dílu. Strojově přepínáme mezi Alfou a “něčím” (tentokrát to je Alexandrie). A mě opravdu nezajímají trable panbíčkáře ani co mají proti slavnostem v Království. Místo toho aby se děj soustredil na to co všechny zajímá se jen ředí kecama z jiné linie. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nechám 4*, i když téma už je mezi 3-4*... Vlastně jediné téma je zde otázka přírody a přežití silnějších a co to pro některé znamená být silnější... Hitler byl vlastně docela přírodní tedy.. :) ()

Reklama

Reklama