Reklama

Reklama

Všechny komunity se pomalu vyrovnávají s obrovskými ztrátami svých blízkých. Už tak tíživou situaci ještě zhorší blížící se sněhová vánice. A zatímco se v Alexandrii musí lidé smířit s přítomností Negana mezi sebou, v Království se rozhodují o přesunu na Hiltop... (TV Prima)

Recenze (20)

Chenile 

všechny recenze uživatele

Tak konecne tvurcum taky doslo, ze jednou za cas byva zima.. Tak jsme se v serialu dockali prvni zimy po dvaceti letech... Troshu GOT ne? :-D Nejlepsi je, ze nasi hrdinove umirali zimou schovani pod strechou u krbu, zatimco Alfa stejnou zimu prezila v lese v tricku a teplakach.. nu asi otuzilka :-D ()

paddy35 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plusy: je tam zima Mínusy: trvá asi půl hodiny, to je fakt vtip. Dále: Vůbec, ale vůbec nic se tam neděje. Žádný scéna mě nevytrhne z polospánku, a seriál pohřbívá sám sebe. Snůška pitomých keců, stagnující děj a spousta nelogických a hloupých věcí. Seriál se snaží vzbuzovat jakési emoce, ale když už snad podesáté točí scénu, jak se všichni opět shledají a jsou neuvěřitelně šťastní a dojatí, tak je to fakt k zbláznění. Není to ani dojemné, ani uhrančivé a už vůbec ne zábavné. Tvůrci zařadili velkou zpátečku a zatímco dříve se nebáli trochu povolit opratě, letos se vyhýbají byť jen sebemenší kontroverzi či převratů. Walking Dead ztratili to, co je tolik zdobilo. Překvapení a vývoj hlavních postav. Protože ať už se stane cokoliv, stjeně se všichni poplácají po ramenou a řeknou si, jak se nedalo nic jiného dělat. To je fakt k zbláznění. Nikdo na sebe ani nezvýší hlas, ani krapet se nepohádá, čímž by vytvořil konflikt, který následně eskaluje v zápletky. Neskončilo to navíc ani žádnou napínavou situací, jenom opět trapným žvaněním. Letos mě zklamali už Vikingové a doufal jsem, že se Walking Dead po odchodu Ricka ze seriálu pokusí trochu vzkřísit uvadající slávu. Bohužel se tak nestalo a nezbývá, než se seriálem definitivně rozloučit. ()

Reklama

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrazivé prostredie dodáva seriálu desivú atmosféru a celkovo je to dobrý nápad. Zniesol by som aj dvojhodinovú epizódu v tomto duchu, pravdepodobne však začiatkom ďalšej série zavíta jar. Myslím, že dramatičnosť hodnotiť nemusím. Je neprekonateľná už od začiatkov seriálu. Najviac ma teší Neganovo sekanie dobroty a jeho vzťah k malej Judith Grimes. Je vidno, že aj skrz rušnú minulosť je to stále otcovský typ. Až by som to mal celkovo zhrnúť, ide o ďalšiu vynikajúcu sériu, ktorá je však veľmi odlišná od predchádzajúcich. Prešla si množstvom radikálnych zmien. Boli sme svedkami častých skokov v čase, vizualizácia postáv sa tiež dosť zmenila oproti predchádzajúcim sériam. Zažili sme tu množstvo strát, hlavne osobnosť, s ktorou sme to tu tiahli od začiatku... Dokonca nás obohatila aj o nového (nezvyčajného) nepriateľa. A posledná epizóda nám predstavila zimné prostredie, čo bolo fakt nečakané. Veľmi sa teším na ďalšiu sezónu, cítim, že to bude opäť niečo veľkolepé. Som veľmi rád, že môžem byť hrdým fanúšikom tohto (u mňa najlepšieho) seriálu a s radosťou mu držím palce aj naďalej. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zima v twd je novinka a mrazivá atmosféra tomu prospěla. Záběry na vynořující se zombíky ze sněhu byly efektní. Epizoda, kde se skupina z království balí a putuje zamrzlou krajinou na Hilltop připomíná spíš roadtrip divočinou, ale je to fajn zpestření. Na závěrečnou epizodu je to trochu málo a chybí nějaká zápletka pro další řadu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si děláte snad prdel ne? Nejzoufalejší závěr série v historii všech seriálů a vrcholem scénáristického propadu. TWD rezignovalo na svou vlastní logiku a pravidla. Samotná existence Šeptačů popírá vše co doposud budovaly DVA seriály (kde jsou ty časy, kdy se jeden musel opatlat vnitřnostma, aby vůbec mohl mezi “mrtvoláky” a déšť znamenal průser jak vrata) a chování postav postrádá logiku. Všichni se bojí vyjít do zimy na pár dní, aby z nich nezůstal rampouch a Alfa s její tlupa veselych masochystů v klidu přebyvakuje venku celou zimu jako by... ehm... se nechumelilo. Neskutečný. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V intru tohoto dílu má logo jinou barvu než normálně, je zde bílé. Což značí to, že v tomto díle bude sníh a zima. (Simex_)
  • Jedná se o první epizodu seriálu, která se odehrává v zimním období. (Marpe)

Reklama

Reklama