Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10

(série)
Trailer
USA, (2019–2021), 16 h 59 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Norman Reedus, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Danai Gurira, Ross Marquand, Khary Payton, Samantha Morton (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Už je to několik měsíců, co Alpha způsobila masakr během komunitního veletrhu. Zima je pryč a nepřátelé tu pořád někde jsou a něco plánují. Hlavní hrdinové se musejí zaměřit na sjednocené komunity, které musejí vymyslet takový plán, aby ukončily hrozbu Šeptačů jednou provždy. Jenomže Šeptači nejsou jediní, kdo představují nebezpečí, protože je tu ještě něco dalšího. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (41)

Trailer

Recenze (45)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál „The Walking Dead“ už se zajel v určitých kolejích a jde v nich. Nechce se moc odchýlit, sem tam úplně rezignuje na trikovou stránku, což je škoda, protože myslím, že zrovna ta jej vždycky zdobila. Hodně se počítá s tím, že jste se s postavami sžili, takhle to na vás bude fungovat. No a pokud jste se nesžili, tak už se stejně na seriál nejspíš nedíváte. Já se přiznám, že nijak velká očekávání od jedenácté řady nemám. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šeptači byli jedni z nejlepších záporáků z celé série, možná dokonce lepší než Negan. Alfa dokonalá, psychotická postava, která se na následky apokalypsy totálně zcvokla. Tahle série se mi vážně líbila a prožívala jsem každý díl. Konec hodně povedený a navnadil krásně na další díly, jsem hodně zvědavá, co za stormtroopery to bylo. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Twl tak to byl opět nářez. Nejenže 10 série jde ve stejných šlépějích jako série 9, ale je i o něco lepší než ta předchozí. 10 Série má 22 epizod což je zatím nejvíc co jakákoliv série měla, a myslím si, že AMC neudělali špatně. Po těch slabých sérií před 9 byla tato 9 a 10 série nejlepší návrat na vrchol. Krásné napětí, vývoj postav, suprová akce a brutalita, kotel zábavy a prokreslenosti hl. postav, Daryl opět dostal mimořádně dost prostoru a Negan se dočkal i svého vykoupení. Docela i RIP gang Šeptačů a RIP Alpha a Beta budou mi ty blázni chybět, ale v posledních 3 ep se nastínil zase nový gang tak uvidím. Strašně sem si užíval nádech atmosféry 10 série a je vidět že v AMC neusnuli na vavřínech a opravdu se snažili tu 10 sérii udělat pořádnou. Docela se netěším až dokoukám 11 sérii protože si mě svět TWD strašně získal a přece jen od 1 série to je nějaký ten pátek a seriál je doteď nejdelší co sem kdy viděl. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. série je doslovné zmrtvýchvstání celého seriálu Walking Dead. Jak jsem si po 8. sérii přála, aby už skončil a po 9. sérii, aby co nejdříve pokračoval, tak u této série jsem si přála, ať seriál nikdy neskončí. Kvalita, která se linula od druhé poloviny 9. série normálně neztratila dech a ani trochu se teď nepolevuje. Sama tomu pořád nemůžu uvěřit, ale podle mě je tohle fakt série konkurenční k těm nejlepším, co tvůrci nabídli. Nehodlám ani čekat s hodnocením až po posledním díle, který jsme zatím neviděli, protože tohle je prostě potřeba vykřičet do světa. Desátá série je oficiálně skoro to nejlepší, co zatím TWD dokázalo nabídnout. Nové postavy se tu už nehemží jak mravenci, tudíž se krásně můžeme soustředit jen na ty důležité, zvraty jsou tentokrát překvapivé a šokující, protivníci našich hrdinů jsou hustější než kdy dřív a hlavně náznak návratu Ricka visí ve vzduchu. Jsem strášně ráda, že se tento seriál, jako jeden z mála vyhnul zkracování sérií, protože to je trend, který by Walking Dead opravdu neslušel. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá série rozhodně nezklamala! Po výtečné devítce naservírovala další porci zábavy, krvavosti, a lidských osudů. Sem tam se našla slabá místa a ne každá epizoda stála za to (opět se tu několik dílů řešily deluze, které nijak neposouvaly děj), ale i tak jsem zejména ke konci hltal díl za dílem a doufal, že nic jen tak neskončí a my se dozvíme víc! Ať už šlo o Eugenův románek, nebo o civilizaci nalezené Michonne. Některé postavy se zajímavě vykreslily, Negana jsem tu měl zase o velký kus radši, než předtím. Bohužel, vše skončilo opět v tom nejlepším a nám nezbývá, než opět jen čekat! Shrnuto, další super série TWD, kterou jsem si užil od začátku až do konce. ()

Galerie (953)

Zajímavosti (34)

  • Fotka v prosklenné nástěnce v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (Duoscop)
  • „Když jsme řešili Betu (Ryan Hurst), tak jsme si uvědomili, že je skutečně jen Betou, tedy tím druhým. Sám je sice silný, chytrý a krutý, ale Alfa (Samantha Morton) byla jeho vůdkyní, kterou respektoval a nikdy ji nechtěl nahradit. Co si však někdo takový počne, když je jeho vůdce pryč? Nechtěl ji nahradit, označení Alfa se mu protivilo, a proto chtěl být i nadále Betou, který bude mít vůdce. Proto jsme vymysleli tento zvrácený způsob s maskou, díky kterému Beta všem připomíná, že i když je Alfa mrtvá, tak on ji nikdy nemůže nahradit, i když převzal její pozici,“ tak popsala scenáristka a producentka Angela Kang scénu, ve které dojde ke spojení masek Bety a Alfy. (Duoscop)

Reklama

Reklama