Reklama

Reklama

Lidé v Oceanside pokračují ve svém tréninku na pobřeží. Pokud se objeví Šeptači, budou na ně připraveni. Když děti objeví u moře masku z kůže, může to znamenat, že je Alpha a její skupina sledují. Aaron však navrhne nejdříve zkontrolovat okolí, aby lidé nezačali panikařit. Přes vysílačku to také oznámí Gabrielovi. Rosita a Magna najdou při pátrání tábořiště, mrtvá těla a kus kůže. Ukážou to ostatním. Gabriel všem řekne, aby v Alexandrii zavřeli na noc brány a zdvojnásobili hlídky. Carol se vrátí na lodi a setká se s Darylem. Vyjedou si spolu na motorce do lesa a Carol Darylovi navrhne, aby šel na další loď s ní. Nebo si vyjedou pryč na motorce. Když na území Šeptačů spadne družice, začne hořet les a požár se rychle šíří. Všichni Přeživší se proto snaží požár uhasit a zabránit dalšímu rozšíření. Překročí přitom však hranice. K tomu musí bojovat s mrtváky, kterých se objevuje čím dál víc. Poté, co požár uhasí a mrtváky přemůžou, se Eugene snaží dostat ze satelitu nějaké použitelné součástky. Carol a Daryl spolu vylezou na útes a Daryl Carol oznámí, že jí potřebuje, nechce, aby odjela. Ta se následně rozhlédne a uvidí Alphu. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (14)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VYNIKAJÍCÍ ÚVOD 10 ŘADY!! Tvůrci do toho dávají srdíčko, a výsledek jde vidět. Má to úžasný momenty, ať už je to: Judith vyprávějící příběh o statečným muži( ukápla mi slza), scény s Carol a Darylem, vtipné scény s Eugenem, akční scény ve slow motion ( Luxus), závěrečná scéna,samozřejmě i další scény jsou super, ale tohle se hodně povedlo. Hororová atmosféra je povedená, na každém kroku jde cítit znepokojující pocit, že někdo z povzdálí " nás" sleduje. Hudba je ještě o level lepší než bývala, nejspíš za to může účast nového skladatele, který se připojil k Bear McCreary, nový tón se mi zkrátka hodně líbí. Na jeden díl tady bylo hodně počítačových efektů, které sice nejsou skvělé, o to tady přece nejde ( hlavně počítačová Srnka ), i tak to není nějak hrozný a člověk to s klidem přehledne. Už se těším na další díl! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And the Brave Man rode the horse very, very far, trying to lead the gigantic herd away. But after a while, the horse got scared and ran away, leaving the Brave Man all alone. So the Brave Man walked all by himself to the bridge. Remember how he built the bridge for all his friends? Well, the millions of walkers followed the Brave Man onto the bridge, and on the other side, all his friends were waiting. The Brave Man couldn't let the walkers reach his friends and hurt them, so he blew up the bridge, and all the walkers fell into the water and he saved all his friends. The end." ()

Reklama

markusmerk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom nuda. Pri TWD som bol zvyknutý na akciu. Po prvých sériách tomu stačila sekundovať azda len séria s Neganom či Guvernérom. Nejak ma tie časti kde sa len farmárči a filozofuje o živote neberú. A stále nechápem kde sa stratili všetky strelné zbrane a Eugenova schopnosť vyrábať strelný prach a miesto toho sa vrátili do doby stredoveku. Ale chápem, že so strelnými zbraňami a výbušninami by boli s Alfou a Betou hotoví v priebehu 1-2 častí ani by sa nespotili a nemohli by naťahovať seriál. ()

paddy35 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejným problém jako ve Hře o Trůny. Z nepředvídatelného seriálu se stala komediální fraška. Tvůrci opustili psychologickou a dramatickou linku a místo toho se vrhli na ujeté scenérie ve stylu Šíleného Maxe. Do popředí postavili nezajímavé a herecky nestabilní postavy. Akce ve filmu nemá žádný souvislý význam, občas se objeví proto, aby v seriálu byla a diváci definitivně nezdrhli jinam. Kam se, proboha, ztratili všechny střelné zbraně? Walking dead byl o krvavých přestřelkách, spadaných patronách a máváních pistolemi, místo toho se tu všichni řadi do formací jako za starého Řecka a Říma. Vážnost seriálu se bohužel rozpíjí v hluchých dialozích, opakujících se smyčkách a nevyužitého potenciálu. Z postapokalyptického seriálu se stává místo pohody a štěstí. Všichni se mají rádi, nikdo se s nikým nehádá. Středověká poloha seriálu citelně ubližuje. Zvláště pak potom, co komunity disponovali poměrně rozsáhlými technickými zásobami, které se prostě ztratili. Bohužel, rapidní propad prozatím trvá. Otázka je, zda diváci budou seriálu dávat šanci donekonečna. PS: Michonniho neherectví mi leze krkem. Roli, kterou dostala, příliš nezvládá, její šeptání má navodit pocit ostrosti a důležitosti, ale působí jako pěst na oko. Do toho výraz její tváře až neuvěřitelně přehrává. Na její obranu, není v tom sama, většina jí zdatně sekunduje. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme tu verzi The 100, ale v kulisách Revolution a nebylo to míněno jako kompliment. Celá ta záležitost s družicí byla fakt doopravdy? Neudělá kráter, jen tak si hoří mezi stromy a následně se dá ještě rozebrat? Je zcela jedno jestli se jedná o řízený či neřízený pád, takhle to doopravdy nevypadá. Okatější "deus ex machina" k posunu děje se asi vymyslet nedal. Naprosto nechápu to bezbřehé nadšení a množství 5 hvězd. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Písnička, která hraje v epizodě, je „I'm So Thankful“ od Eugena Blacknella. (Duoscop)
  • „Byla to velká zábava. Pamatuju si, jak jsem četl scénář a říkal jsem si, že nám jde přesně o toto. Chtěl jsem, aby se diváci ptali na to, co se to právě děje, a proč se to odehrává ve vesmíru. Vždycky jsem tohle přirovnával ke Carpenterově Věci (1982), kde jsou tak dva záběry z vesmíru, přičemž něco následně padá k Zemi. Když to dopadne, tak jste vtaženi do příběhu. Tohle bylo mou počáteční inspirací. Člověk sice neví, proč ty záběry z vesmíru vidí, ale právě tohle zažehne příběh, ve kterém se hrdinové spojí a uhasí požár,“ prohlásil Greg Nicotero k pádu satelitu na začátku epizody. (Duoscop)
  • „Začali jsme se bavit o lodích, prázdných lodích a podobných věcech, které se potulují po oceánu. Říkali jsme si, které věci se mohou stát během apokalypsy a které se ještě nestaly našim hrdinům. Někdo řekl, že satelity, o které se nikdo nestará, jednoho dne mohou spadnout na naši planetu. Něco takového se může stát i v našem světě. Akorát o naše satelity se někdo stará,“ prohlásila Angela Kang, proč série začala pádem satelitu. (Duoscop)

Reklama

Reklama