Reklama

Reklama

Poté, co Alpha stanovila nové hranice, jsou lidé z Alexandrie odříznuti od lovišť. V Hilltopu se zřítila zeď, protože na ni spadl strom. Většina lidí si myslí, že to není náhoda. Michonne zahlédne při své cestě lesem Ezekiela a vydá se za ním. Když se obejmou, Ezekiel ji políbí. Michonne mu ale řekne, že by to mezi nimi nefungovalo. Lydia je terčem posměchu a urážek, někteří lidé z Alexandrie se k ní i špatně chovají. Margo a dva muži nakonec Lydii napadnou a chtějí ji zabít. Negan tomu zabrání a zachrání jí život, ale Margo při jeho zásahu zemře. Komunita v Hilltopu bojuje s mrtváky, kterých je čím dál víc, jelikož už prorážejí hradby. Přijede jim proto na pomoc Michonne a další lidé z Alexandrie. Gabriel svolá radu a řekne, že další den se rozhodnou, co se stane s Neganem. Ten je zavřený v cele. Daryl se ho zastane, protože věří Lydii, že jí zachránil. Když se však jde Gabriel další ráno na Negana podívat, je pryč. Lydia řekne, že to ona ho pustila, Daryl ale ví, že lže. Negan však není nikde k nalezení a nikdo netuší, kdo ho pustil. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negan má přeci jen dobré srdce, snad nezmizel na dlouho. Jeho postava baví stále, i když jako velký šéf s pálkou bavil daleko více. V tomto díle jdou našeptávači stranou a řeší se problémy vnitřní. Dějově to stále není špatné, ale už je to slabší a v dalších dílech bych očekával zlepšení. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm a sucker. See, I started believing in your way of life, your moral code. Hell, you even gave me a little taste of freedom, just so you could yank it away when I actually did the right thing. You gotta admit, that is pretty messed up. And we both know I appreciate some messed-up shit." ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další pětačtyřicetiminutová nuda, která, jak již bývá zvykem, téměř neposouvá děj kupředu. Jasně, máme tady linku s Neganem, která jako jediná alespoň za něco stojí, každopádně celé to opět působí neskutečně natahovaně, až je mi z toho zle. Lydia by mohla být velice zajímavým charakterem, jenže není. Kdykoliv se ukáže na scéně, což je poslední dobou bohužel často, uvnitř sebe si přeji, abychom se opět posunuli dál. Abych se přiznal, byl jsem docela rád, když dostala bídu, protože se jí poprvé za celou dobu vystupování v seriálu stalo něco zajímavého. To, co desátou sérii drží nad hladinou, jsou Šeptači, kteří ve čtvrté epizodě nedostali žádný prostor. O to víc mě dokáže vytočit totálně nesmyslná linka s Ezekielem, který se nejdříve připravuje k sebevraždě, a samozřejmě všichni víme, že tak neučiní, protože jsme teprve ve 4. epizodě. Pak si bezdůvodně vymění slinu s Michonne, aby vzápětí svůj veškerý stres a starosti hodil za hlavu. S desátou sérií jsem prozatím velmi nespokojen (zatím mě bavila jen druhá epizoda), ale neustále tak nějak doufám, že alespoň ta 8. a 16. epizoda budou stát za to. Dejte mi více Šeptačů a Negana a budu spokojen. Úplně nejradši bych přeskočil následující tři epizody a vrhl se až na mid-season finále. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel více dát nemůžu. Je to dobrá epizoda, ale nic se neděje. Ten strom byl záchvěv lepšího dění. Jinak to bylo hodně komunikativní, kdy se řešily nepodstatné věci. Takové to umělé natahování. Ale stale je to kvalitní sledování. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chybou celého seriálu je práve táto epizóda. Dej sa nikam nehne, zostáva len pri dvoch konfliktoch, a to nehode na Hillltope a problému s Lydiou, na ktorý nadväzuje aj ďalší problém - Negan. Trištvrte hodina, v ktorej vidíte len samé výčitky a zopár spoločenských problémov. WALKING DEAD je stále moja srdcovka a nikdy to neoľutujem, ale nechcem, aby sa týmto flegmatickým smerom naďalej uberal. Po pôsobivých troch dieloch je toto poriadny pád dole, hádam však, že jediný. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problémy vlastně pouze v nitra dění, dalo by se říct. Občas stojí za to, odskočit od hlavního děje na vedlejšák a zase trošku pochopit mezilidské vztahy pouze na jedné straně. Kvalita byla, jsem spoko. ()

Reklama

Reklama