Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série)


Jak to vždycky je (S10E05)

(epizoda)
  • USA What It Always Is (více)
Trailer

Kelly jde do lesa ulovit zvěř, ale má problémy se sluchem a je napadena mrtváky. Začne s nimi bojovat a následně se snaží utéct, ale zřítí se ze svahu. Negan se potuluje sám po lesích, ale najde ho Brandon a přidá se k němu. V Hilltopu zmizely zásoby, když měla Magna hlídku. Když Connie zjistí, že se Kelly z lesa nevrátila, jdou jí s Darylem a s Magnou hledat. Negan a Brandon po své cestě uslyší křik. Doběhnou k nepojízdnému autobusu, kde Negan zachrání život ženě Amelii a jejímu synovi Milovi. Poté Brandovoni řekne, aby ho opustil, nechce s ním být. Ezekiel kašle a necítí se dobře. Ukáže Siddiqovi svůj krk, na kterém má obrovskou bouli. Je si jistý, že má rakovinu. Negan se rozhodl, že odvede Mila a jeho matku do bezpečí. Aaron v lese potká Gammu. Snaží se jí pomoct, když se pořeže a popovídat si s ní, ale ona uteče. Connie a ostatní najdou Kelly, která omdlela a ležela u stromu. Je od krve, ale jinak je zdravotně relativně v pořádku. S Magnou se však následně přiznají, že to oni dvě ukradly zásoby v Hilltopu. Connie to rozzlobí, ale rozhodne se, že to nikomu neřeknou. Negan jde pro dřevo do lesa, ale když se vrátí, najde Brandona, jak stojí nad těly Mila a Amelie. Oba je zabil, Negan proto vezme kámen a zavraždí ho. Gamma se svěří Alphě, že potkala v lese Aarona. Negan překročí hranice a dostane se do sporu s Betou a se Šeptači. (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neganovo díl, Negan je zpět a opět něco ukázal se svého úmu. Předchozí díl už byl téměř na 3*, ale ještě to ustál, tento díl se blíží spíše 5*, takže jen tak dál. Tohle je směr, kam by seriál měl směřovat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, který stojí za to. Zrod nového Negana byl absolutně luxusní a celý díl jsem narozdíl od předchozích hltal naplno. Snad se to udrží v podobném smyslu i dále, protože to pomalu ztrácí dech... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Little pig, little pig, let me in ". 5 epizodu si krade pro sebe náš milovaný, NEGAN!! Na něm jde vidět že jeho charakter se změnil, ale pořád v sobě nese toho cool týpka, který dokáže udělat úsměv na tváři svým postojem, pohledem, a hlavně těmi hláškami, které jsou někdy k nezaplacení. Vztah Daryla a Connie mi přirostl k srdci, miluju tuhle dvojku. Jinak co se týká Šeptáčů, jsem zvědavý co Alfa vymyslela pro Gammu, bude to hodně zajímavé. Závěrečná scéna je BOŽÍ!! OLD NEGAN IS BACK! " All right you big ass freak, let do this." :-D ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Světlé chvilky Negana. I tahle postava je schopná projevit emoce. Potom si vzal svoji bundu a pálku a já měl pocit, že je zase stejný debil jako před 7 lety. Ale " vy pytle sraček, co musí člověk udělat, aby ho tady sežrali" ta hláška mě pobavila. Každopádně Negan narazil na shnilé kůže, Daryl ukazuje znovu, že je borec a královi se krátí čas. Mezitím alfa vymyslí plán. Takže i když se opakuje sedmá série, jen zachránce vystřídali pošuci v maskách, kvalita je alespoň na podobné úrovni. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť slabý diel, nie však tak hrozný ako ten predchádzajúci. Negan je po Rickovom odchode najzaujímavejšou postavou (ak nerátam Alfu a Betu), tvorcovia sa mu snažia prenechať nejaký ten priestor ale ani ten to tam sám nezvládne utiahnuť, hlavne, keď má za sebou nadržaného a ukecaného fanúšika, ktorý by si od tej doliezavosti zaslúžil pálkou po hlave. Našťastie sa mi prianie tak celkom splní a prichádza menšie Neganovo znovuzrodenie, po ktorom nasleduje konečná zápletka prvej sériovej etapy. Vyzerá to, že nabudúce sa bude konečne niečo zásadného diať. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele já toho Negana naprosto zbožňuju! Jsem fakt rád jak si s jeho charakterem tvůrci vyhráli a že už to není ten dvou-dimenzionální psychopat, jak tomu bylo v sedmé a osmé sérii. 10/10 ()

Reklama

Reklama