Reklama

Reklama

Carol si sbalí věci a snaží se vyplížit. Nachytá jí ale Daryl, proto mu Carol řekne, že se jde podívat po Neganovi. Daryl jí tedy nabídne společnost a Carol ji přijme. Když však dorazí k hranici, Carol se přizná, že chce najít Alphinu hordu a zničit jí. Dante a Siddiq zjišťují, že přibývá lidí se žaludečními problémy či s horečkou. Negan řekne Betě, aby ho odvedl za Alphou, chtěl by se přidat k Šeptačům. Beta Neganovi nevěří, ale Alpha se rozhodne, že mu dá test. Když projde, bude si s ní moci promluvit. Carol a Daryl společně sledují, jakými směry se pohybují mrtváci od Šeptačů. Rosita se necítí dobře, proto jí Siddiq odvede na marodku. Tam zjistí, že se nemoc rychle rozšiřuje, už je nakaženo hodně lidí. Začne proto Dantemu pomáhat s léčením. Carol se Darylovi přizná, že se nebojí překročit k Šeptačům hranice. Nakonec se dohodnou, že se přiblíží a budou mrtváky více sledovat. Eugene přes rádio naváže kontakt s neznámou ženou. Ta mu ale nechce říct konkrétní informace, kde se nachází a s kolika lidmi. Siddiq usne s miminkem v náručí. Když se vzbudí, zjistí, že je na úplně jiném místě, je náměsíčný. Carol při sledování zahlédne jeden ze Šeptačů. Ona ho však chytí a Darylovi oznámí, že ho odvedou s sebou. Doufá, že jim řekne nějaké informace. Neznámá žena souhlasí, že s Eugenem bude přes rádio udržovat kontakt. Neganovi se nakonec podaří projít testem a jde si promluvit s Alphou. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Negana si The Walking Dead nedovedu představit. Scény s ním a s Betou jsou perfektní, hlavně když Negan dělal práci pro ně, to nemělo chybu. Závěr opět parádní, a já se neskutečně těším na další díl. Co se týče Daryla a Carol, jejich část byla velmi dobrá, a sem zvědavý co bude dál. P.S. Mám jednu otázku. Co furt má Negan v kapsi? V 7.sérii bylo vidět jakoby měl v kapse mobil nebo co. A teď zase. :-D ()

fisus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daryl a Caroll si házejí žaludy na plechovku, Eugene si pomocí vysílačky najde kámošku, se kterou může kecat o zmrzlině a začal řádit koronavirus. Nebýt Negana, byl by to díl úplně o ničem. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý nejlepší díl teto řady zatím. Hned po prvním dílu. Sice se vlastně nic neděje, ale tentokrát se povedl scénář. Eugene ve vysílače, plán Daryla i Carol a dokonce i Negan nemlel takový srance jako v S7. Rozhovor v lese mezi Darylem a Carol byl asi nejlepší dialog za poslední 3 série. Konečně jsem pocit, že se baví dva kamarádi v průběhu apokalypsy. Žádný intrikaření, žádný Carolino stěžování apod. Co bude dál jsou spekulace. Pokud ale můžu hádat, tak ta ve vysílačce bude další posila, protože plno lidí v této sérii určitě zemře a Alfa Negana pořádně srovná. Negan už to má spočítaný, bylo by hodně trapný, kdyby se stal dalším arogantním šéfem kůži. Blbý je, že si ho tvůrci drží jak klíště pinďoura, takže víme, že to je neohrožená postava a ono to působí dost blbě, když na Alfu se jen blbě podíváte a už vás čubka páře a Negan si tam vyskakuje jak kdyby sežral Šalamounovo hovno a absolutně nic se mu nestane, takže doufám, že proto tuto postavu nastane jedna velká změna, čímž odčiní své činy. Protože jinak mě bude tak neuvěřitelně štvát, že to pak odnese celá série. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady (snad to byl tenhle díl... projížděl jsem to zpětně jen letmo) jsem v jednu chvíli začal skandovat "Rick! Rick! Rick! Rick!". Ehm, ne neni tam, ale ze začátku u vysílačky s Eugenem mi to vneslo trochu naděje, že by mohl. Jsem byl nahypenej jako prase. Se mi rozzářili oči jako baterky. ()

Reklama

Reklama