Horor / Thriller / Drama
Dan LiuPředloha:
Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks), Charlie Adlard (komiks)Kamera:
Stephen CampbellHudba:
Bear McCreary, Sam EwingHrají:
Norman Reedus, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Samantha Morton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan Hurst, Avi Nash, Juan Javier Cardenas, Nadine Marissa, James Parks, Margot Bingham, Rebecca KoonProducenti:
Ryan DeGardStřih:
Geofrey HildrewZvuk:
James GallivanScénografie:
Jeff Schoen, Gia Grosso (set dekoratér)Masky:
Scott H. EddoObsah
Carol se rozhodne zlikvidovat hordu Alfy. Na pomoc doráží Deryl, který ji v tom samotnou nenechá. Negan se chce přidat na stranu Alfy, proto se spojí s Betou, která to řekne Alfě. Aby se Negan dostal do spolku Alfy, musí složit nelehkou zkoušku. Eugenovi se povede zprovoznit radiokomunikační stanici na Hilltopu a podaří se mu spojit s neznámou ženou.(Varan)
žádní fanoušci
![]() |
10.11.2019 AMC |
---|
maruna0007
Bez Negana si The Walking Dead nedovedu představit. Scény s ním a s Betou jsou perfektní, hlavně když Negan dělal práci pro ně, to nemělo chybu. Závěr opět parádní, a já se neskutečně těším na další díl. Co se týče Daryla a Carol, jejich část byla velmi dobrá, a sem zvědavý co bude dál. P.S. Mám jednu otázku. Co furt má Negan v kapsi? V 7.sérii bylo vidět jakoby měl v kapse mobil nebo co. A teď zase. :-D(10.11.2019)
bart_
Další bravurní frajerská Neganova vykrádačka odehrávající se na pozadí rýsování nových pozoruhodných dějových linek, k níž prostě nenalézám dostatečná slova chvalitebného nadšení. Nehorázná pecka toto...(13.11.2019)
fisus
Daryl a Caroll si házejí žaludy na plechovku, Eugene si pomocí vysílačky najde kámošku, se kterou může kecat o zmrzlině a začal řádit koronavirus. Nebýt Negana, byl by to díl úplně o ničem.(15.10.2020)
Pilda17
Díl, který opět táhne Negan a za pomocí Bety začínají tvořit zajímavou dvojici budoucnosti.(19.10.2020)
Yoshimitsu
Nebezpečný plán Daryla a Carol.(17.3.2020)