Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série)


V sevření (S10E09)

(epizoda)
Trailer

Carol, Daryl, Magna, Aaron, Connie a ostatní hledají cestu ven z podzemní pasti. Nakonec se jim od mrtváků podaří utéct tak, že přes ně přeskáčou na kamenech. Alpha netuší, že to Gamma pověděla Aaronovi, kde mají hordu hledat. Daryl je na Carol naštvaný, že tak bezmyšlenkovitě jednala a běžela přímo do pasti. Negan řekne Alphě, že si myslí, že to Gamma donáší lidem z Alexandrie informace. Ona mu však nevěří. Darylovi a ostatním se podaří najít cestu ven z jeskyně. Carol se ale necítí dobře, jelikož má klaustrofobii a všude je to úzké a tmavé. Při cestě ven Jerryho napadnou mrtváci a pokousají mu boty, ale naštěstí je neprokousnou. Když není Gamma k nalezení, Alpha začíná věřit tomu, že je doopravdy špeh. Nařídí proto Betě, aby jí vystopoval. Následně chce Neganovi prokázat svůj vděk, proto mu řekne, že spolu mohou mít pohlavní styk a Negan souhlasí. Kelly najde při cestě ven z podzemí v krabici dynamity. Když ostatní nedávají pozor, Carol dynamity vezme a nastaví je na různá místa u mrtváků. Chtěla by hordu zničit. Pak jí to uklouzne a Daryl jí pomůže, ale jeden dynamit spadne k mrtvákům a exploduje. Všude začnou padat zdi a po chvíli explodují i ostatní dynamity. Mezitím se Darylovi, Carol, Kelly, Jerrymu a Aaronovi podaří dostat ven, ale Magna a Connie zůstanou v podzemí, když dojde k poslednímu výbuchu. (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(70%) Co k téhle epizodě asi tak říci? Od 8. série je to totálně natahované, ale mě to přesto svým způsobem stále baví! Zde není nic extra, co by nás překvapilo, ale přesto tu máme pár zajímavých scén a ke konci trochu toho napětí. Jsem rád, že tu dojde i na !!!! SPOILER 2 úmrtí, i když se možná později ukáže, že to ty ony 2 oběti přežily, ale pochybuji KONEC SPOILERU !!!!! + jedno z mého úhlu pohledu nečekané až debilní intimní spojení dvou postav :DDD Víc k tomu asi dodávat nemusím. Je to už tak trochu mimo mísu, ale podstatné je, že mě to stále dostatečně baví, tak jsem zvědav na další díly. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejná šablona jako klasické TWD - X měsíců čekání na nové díly, které jsou ve finále lehce nadprůměrné a nic nového nepřinesou. Je to už docela ohraná písnička, která "prostě nějak dopadne", no naštěstí si to aspoň drží svůj standart a není to vyloženě blbé, ale na druhou stranu mi přijde, že poslední 4 série je to pořád to samé dokola. Uvidíme dále. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je seriál v poslední době natahovaný, pořád mě to baví a jsem oddaný fanoušek. Ale musíme si přiznat, tvůrci by to takhle natahovat někdy nemuseli. Každopádně TWD se vrátilo velmi dobře, hlavně s vydařenou atmosférou, která by se dala v mnoha momentech krájet, super. Carol na hovno, celé to tam kazí, a i když tam někdo takový musí být, tak je děs se na ni dívat. Negan a Alfa? Shit:D ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, I hear we're supposed to be keeping our eyes peeled for a spy lurkin' in the woods. I have an alternate theory to run by you. The spy you're looking for? Right here in your camp." ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže walkeři už jsou jenom zbytečná stafáž, resp. spíš jen plátno na pozadí "děje". Celé to bylo nádherně vidět v první jeskynní polovině, kdy tam jen máchali rukama ve vzduchu jako na průměrném koncertě v obecním kulturáku. Oproti nasazení a nadšení, které walkeři projevovali na začátku seriálu je to opravdu hodně slabý čaj, no asi i mrtváci se časem unaví (a ještě furt se nerozpadli ani po těch deseti letech co byli vystaveni povětrnostním vlivům). ()

4x8x16x23x42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě osobně jedna z nejvíce intenzivních epizod z celého TWD ! Dovedu si reálně představit, že když by se to natočilo jinak nemělo by to ani zdaleka ten efekt. Konec mě zasáhl .. uvidíme co bude dál. ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je něco, co jsem už dlouho potřeboval. Vzhledem k tomu, že jsem klaustrofobik, tak vím, jak se Jerry a hlavně Carol museli cítit. Závěr epizody mi nechává dva veliké otazníky. Jestli to Connie a Magna opravdu nepřežily a Negan, jestli plánuje zradit Alphu, nebo se k ní opravdu přidal... Snad tyto otázky budou brzo zodpovězeny. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Twd v jeskyni. Stísněná klaustrofobická plíživá průrva byla hnus. Ta klaustrofobie přeskočila i na mě. Scéna s dynamitem taky zajímavá. Carol to pěkně posrala. Tohle bylo laciné a bezmyšlenkovité jednání. Nevím proč autoři musejí zabíjet ty lepší postavy. Neslyšící ségra byla skvělá, čekal jsem, že i konečně Daryl někoho bude mít. Poslední dobou umírají postavy zbytečně. Díl to byl dobrý, ale příběh stále pokulhává na místě. No a lesní nahatej románek mezi Alfou a Neganem, taky nic příjemného. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná epizóda, teda aspoň pre mňa. Po niekoľkomesačnej prestávke prináša slávny (a dosť kolísavý) seriál reálne napätie sprevádzané dávkou strachu a vďaka jaskynnému prostrediu aj pocity stiesnenosti. Nechýba ani občasný humor, či pár nečakaných momentov. Po chybných ôsmich dieloch prichádza na scénu skutočná kvalita, vďaka ktorej aj hlúpe konanie postáv má svoje ospravedlnenie. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak už jsem asi získal imunitu proti těm pseudo napjatejm situacím, kdy někomu spadnou klíčky od lékárničky do kanálu plnýho mrtváků. Musim říct, že každej z těch momentů tohohle dílu jsem byl chladnej jako náhrobní kámen. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud je děj provedený jednoduše a zároveň akčně a napínavě, hodnotím kladně. Tohle byl ideální příklad. A nejdivnější sex scénu si taky můžeme odškrtnout ze seznamu. ()

Reklama

Reklama