Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série)


Na stopě (S10E10)

(epizoda)
  • USA Stalker
Ukázka z filmu

Gamma přijde do Alexandrie a řekne Gabrielovi s Rositou, že Carol a ostatní jsou uvězněni v jeskyni, kde je hromada mrtváků. Oni ale Gammě nevěří, proto jí zavřou do cely. Ona se poté Gabrielovi přizná, že zabila svoji sestru, ale to je to jediné, co tají. Chce jim doopravdy pomoci. Daryl zahlédne v lese Alphu, jak vede skupinu mrtváků. Napadne jí a začnou spolu bojovat. Když je Daryl těžce zraněný, schová se na starou benzinovou stanici. Alphě ale podle otisků krve dojde, že tam je ukrytý, proto začne přivolávat zvukem mrtváky. Gabriel se rozhodne, že půjdou ostatním k jeskyni pomoc. Daryl porazí mrtváky přivolané Alphou, ale jeho zdravotní stav se velmi zhoršuje, krvácí. Beta se díky podzemnímu tunelu dostane až do Alexandrie, kde začne zabíjet rezidenty, kteří se následně mění v mrtváky. Rosita a další lidé s nimi začnou bojovat. Beta vysvobodí Gammu z cely, která ale ví, že jí budou chtít s Alphou zabít. Uteče mu, ale když chce Beta zabít Rositu, tak se mu vzdá. Po cestě k Šeptačům ale narazí na Gabriela, který Gammu zachrání. Beta však uteče. Daryl i Alpha začínají umírat. Pak se ale objeví Lydia, která zachrání Darylovi život a Alphu nechá ležet samotnou a zraněnou na stanici. Pro tu však přijde pomoc, takže přežije. Aaron, Jerry, Kelly a Carol se vrátí konečně zpět, ale bez Magny a Connie. Lidé z Alexandrie porazí všechny mrtváky a rozhodnou se, že konečně přijmou Gammu mezi sebe. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (15)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První pětihvězda v této sérii a první pětihvězda za dlouhou dobu. I když to úplně na 5* není je to spíše na lepší 4* tak přecejen ji dám. Konečně se objeví trochu akce o tu se postará Beta v Alexandrii, který jede solo stealth akci i Daryl, který atakuje Alfu. Fajt je to dobrý a krvavý. Co mě vadilo bylo, že se Daryl vydal na sebevražednou misi sám a podstoupil zranění, které jsou bez lékařského zákroku za nějaký cas, neslučitelná se životem. To, že leží cely den v lese se stříkající tepnou je fakt nesmysl. A ten návrat z jeskyně taky nebyl vyobrazen. Jinak to je lepší a já doufám, že příště plný počet bude oprávněný a ne jen jako takový záchvěv na lepší časy. ()

Saroman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mi přijde opravdu retošsky natočený. Neříkám celej díl, ale co se prostý logiky týče tak tihle “přeživší apokalypsy” prostě nepřemýšlí normálně :D Místo zavření odzbrojenýho obr šeptače za mříže ho přitlačím ke zdi kde mi bezproblému sebere zbraň. Další scéna. Jak může chlap utýct brokovnici ? Wtf ? Střelí po něm jednou a to snad 5 metrů vedle a pak ho nechá prostě zdrhnout, I don’t care. To není jediná scéna tohoto typu :D tak nějak se to občasně táhne celým serošem.. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po volání fanoušků po akční epizodě došlo k jejich nasysecní, Stalker je jedna velká akční jízda, na můj vkus možná až moc. Přišlo mi to až moc roztříštěné a nekompaktní se zbytečně častými prostřihy mezi postavami, jež se občas nechovali košér vůči svému charakteru a to často ve scénách, jež mohly chybět úplně. Dnes půjdu proti proudu se zaslouženými 7,5/10. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hororová atmosféra epizódke skvelo prospieva a tak to vyzerá, že seriál zažíva ďalšie zmŕtvychvstanie, za čo som veľmi rád. Pred hrozivým Betou sa treba mať na pozore. Určite by ste ho nechceli mať na dvore či priamo v obývačke. Po tejto epizóde som konečne prijal Gammynu prítomnosť, pretože vďaka jej storke mi jej prišlo celkom ľúto. Čo sa týka tej nesmrteľnosti postáv... však ide o WALKING DEAD, na toto sme si už zvykli :). ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní díl, který střídá akci a napětí. Po předchozích slabších dílech, tu máme to pravý TWD! Beta a její část byla neskutečně napínavá. Daryl a Alfa...... prostě lahoda. Jediný co se mi nelíbilo, byla ta béčková kamera.... jinak hodně dobrý. Druhá polovina 10 řady je pěkně rozjetá, jen tak dál. :) ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama