Reklama

Reklama

Eugene neustále komunikuje se Stephanie skrz rádio. Když mu řekne, že viděla padat satelit, Eugenovi dojde, že je blízko. Proto jí poví, kde se nachází. Kelly chce jet zpět k jeskyni, aby zachránila Connie a Magnu. Nikdo ale netuší, jestli exploze přežily. Pak ale dorazí Daryl s Lydií, která jim oznámí, že Alpha se chystá jet za nimi i s mrtváky. Daryl proto rozhodne, že všichni pojedou do Oceanside. Při cestě však narazí na překážky. Je mu jasné, že je nastražil Negan, takže mu dojde, že se přidal k Šeptačům. Nikam se tedy nedostanou, budou muset bojovat. Rosita se dostane k rádiu v momentě, kdy v něm začne mluvit Stephanie. Začne jí odpovídat, což Eugena naštve, protože si je jistý, že už mu Stephanie nikdy neodpoví. Carol zjistí, že Ezekiel má na krku velkou bouli, má rakovinu. Gamma chce vidět svého synovce Adama, ale není jí to dopřáno. Carol se začne líbat s Ezekielem a vyspí se spolu. Rosita řekne Eugenovi, že má očividně Stephanie rád, musí jí to dát najevo. Pokusí se s ní tedy znovu navázat kontakt přes rádio a ona mu odpoví. Nakonec si spolu domluví schůzku. Všichni se připravují na boj s Alphinou hordou. Když k němu dojde, vloží se do boje i samotní Šeptači. Z dálky vystřelí na lidi z Hilltopu tekutinu, která se všude rozprskne a je hořlavá. Po tekutině tedy začnou střílet hořlavé šípy. Mrtváci se k nim dostávají blíž a blíž, proto se rozhodnou, že se stáhnou. Šeptači ale vystřelí své šípy a oheň začne hořet přesně před branami Hilltopu. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plný počet. Díl, který připravuje na bitvu, takový klid před bouří a pak to začne. Boj o Hilltop, boj o život. Tenhle díl mě připomněl Game of Thrones a je masakr jak se z moderních přestřelek od začátku apo. až po zachránce z toho momentálně stala středověká akce s ohněm, šípy, meči a palcáty. Hold náboje došly. Nutno přiznat, že boj na blízko je vždy větší masakr. Konec pak naznačuje, že bitva bude horor a těžká zkouška. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který mi připomněl, jak moc tuhle show miluju. Výborně napsané dialogy...... to se tady nějakou dobu nestalo, že celý díl neměl ve větách žádnou vadu. Emocionálně ty dialogy fungovaly na výbornou. Dokonce tak moc, že při scénách kdy Eugene zpívá, a Judith mluví s Darylem, se přiznám, tekly mi slzy štěstím. Boží! No a závěr jak jinak, v tom nejlepším to vypli. Ale to už je klasika u TWD ne. :) P.S. Zapomněl jsem zmínit hudbu, ta se povedla na výbornou, v poslední době se soundtrack hodně zkvalitnil. Jen tak dál. ()

Reklama

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecačka, ale vzhľadom k tomu, čo sa bude diať v nasledujúcej epizóde, je veľmi dôležitá aj vďaka tomu, že sa čoskoro budeme s niektorými charaktermi pravdepodobne lúčiť. Áno, pripomína to kedysi známe GoT. O to viac sa modlím, aby to tak katastrofálne nedopadlo. Ale myslím si, že to bude lepšie, pretože v záverečnom úvode bitky o Hilltop bolo všetko perfektne vidieť :). ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po upoutávce, která byla kvalitou a obsahem téměř na úrovni filmu, je v tomhle díle příliš mnoho kecání, než aby vás to celou dobu mohlo bavit. Ta slibovaná akce se totiž rozjede až v posledních 5-10 minutách. Pozitivní je, že ten cliffhanger na konci a boží, a snad ho v příštím díle hned neutnou; negativní je, že sledujete 40 minut Carol, která má asi tak 187. záchvat sebereflexe; Daryla, který jí opět odpouští; a Ezekiela, který se po několika dílech bohužel vrátil, aby si ho nechal kvalitně pobafat a dostat zase chuť do života. Bohužel pro nás. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této epizody jsem chytil podobný feel jak z Game of Thrones s08e02, tedy emoce zničující ticho před bouří, kdy se charaktery setkávají, aby si konečně urovnaly svoje sračky, když je to možná naposled. Z toho vzešlo mnoho skvělých dialogů, jež hýřily předsmrtelnou pozitivitou a melancholií s přímým nárazem na vaše emoce. Do toho vložený hudbení podklad znovu nabral ty výrazné tóniny, jež se mi na druhé půlce této série tak zamlouvají a já jen zíral bez duše a svědomí tající dech, co se stane dál. O to zničující byl konec, jenž to utnul v té nejhorší možné chvíli, aby diváci byli v prdeli další týden... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Ve 21. minutě otevře Rosita (Christian Serratos) uzávěr od láhve. V následujícím záběru je ale láhev zavřená. (Duoscop)
  • Eugene (Josh McDermitt) zpívá počáteční sloky písně „When the Wild Wind Blows“ od skupiny Iron Maiden. (Fuhman.Dajar)
  • „Vylepšení“ bundy Daryla (Norman Reedus), které provedla Judith (Cailey Fleming), opravdu namalovala sama herečka. Nebylo to však součástí scény. Bundu pomalovala v ateliéru. (willy1)

Reklama

Reklama