Reklama

Reklama

Hilltop je v plamenech a mrtváků stále přibývá. Yumiko si při boji všimne, že mezi mrtváky je Magna, která je však živá. Všichni Přeživší statečně bojují, ale začínají prohrávat, budou proto muset utéct. Všichni z Hilltopu mají domluvené místo setkání. Lydia v lese potká Negana, který ji zajme. Kelly, Alden a Gamma jdou společně. Když Adam brečí, Gamma si ho může poprvé pochovat. Pak je ale napadne skupina mrtváků, Gamma proto odvede jejich pozornost a stane se návnadou. Všechny mrtváky se jí podaří zabít, ale poté se objeví Beta a Gammu zavraždí. Magna řekne Yumiko, že po explozi se snažily s Connie najít cestu ven. Dostaly se ale k hordě mrtváků, která je rozdělila. Yumiko ze všeho viní Carol. Eugene neví, zda má jít na schůzku se Stephanie, ale Carol mu řekne, že by měl. Earl vede na místo setkání děti místo Ezekiela, se kterým nikdo neví, co se stalo. Judith si ale všimne, že je pokousaný. Když mají zpoždění, Daryl a Jerry se je vydají hledat. Najdou v Hilltopu Ezekiela, který je naštěstí živý. Earl se promění v mrtváka, proto ho Judith zabije, ale je z toho velmi smutná. Daryl, Jerry a Ezekiel následně najdou všechny děti v pořádku. Alpha je připravená na to, že Lydii zabije. Když však s Neganem dojde do chatky, kde má být přivázaná, nikdo uvnitř není. Negan ji ukryl na jiné místo. Poté najednou vezme nůž a podřízne Alphě krk. Odsekne její hlavu a předá jí Carol, která už na něj čeká v lese. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia si museli poriadne šetriť sily počas prvej nepodarenej polovice série aby nakoniec vyšli s plnými zbraňami tak perfektnými dejovými zvratmi, aby nás - skalopevných divákov - doviedli do hotovej diváckej eufórie. Túto epizódu som si predstavoval úplne inak a vďaka tomu to dopadlo omnoho lepšie. Vyzerá to, že seriál vrcholí každým dielom, takže pevne dúfam, že úplný záver tejto série bude poriadna gulervúca záležitosť. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důvod proč je tenhle díl, tak moc dobře hodnocený, je dle mého kvůli poslední 5 minutovce, která........ byla pro fanoušky komiksů nepopsatelná. Ale i tak, v mých očích, byl lepší předchozí díl, a asi za to mohli ty emoce, ale to vem čert, tahle epizoda se povedla excelentně. Negan - po téhle epizodě, ho milujeme ještě víc! Jsem opravdu šťastný, že tvůrci udělali tu stejnou věc jak v komiksu, vlastně když to tak vezmu, to co se stalo, byl můj vysněný sen, a já tvůrcům seriálu za tohle moc děkuji. OBŘÍ PALEC NAHORU! " Dal sis načas ". :0 ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám 5* za konec. Sice to není suverénní hodnocení, ale byl to nejlepší díl série. Začátek mě hned naštval. Minulej díl končil tím, že chytly hradby, tenhle pokračoval od půlky bitvy. To by takový problém nebyl, ale další problém je v tom, že ta bitva byla hodně roztřepaná, nepřehledná a rychlá, pak další střih a je po všem. V celku bitva trvala celkem asi 4 minuty. Jednotlivé scénky v lese byly parádní a konec byl špičkový. Ale, že bych koukal s otevřenou pusou fakt ne, čekal jsem to a bylo jasný, že chcípne buď Negan, nebo Alfa. Na druhou stranu mě překvapilo, že záporák umře lusknutím prstem a nedrží jo v seriálu vervomocí jako Negana. Závěrečný cliffhanger pak pobavil. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Když se Beta (Ryan Hurst) u stromu naklání k Mary (Thora Birch), v kapse kabátu Ryana Hursta byl vidět mobilní telefon. Tento moment byl z epizody vystřižen a je vidět pouze na fotkách. (willy1)

Reklama

Reklama