Reklama

Reklama

Maggie Darylovi oznámí, že se svými přáteli nemá kde zůstat, ráda by se vrátila k nim. Carol jí následně řekne, že to ona pustila Negana z cely, měla by to vědět. Maggie vůči němu stále chová zášť kvůli Glennovi. Následně se Maggie společně se svými dvěma společníky, Elijahem a Colem, Kelly a Darylem vydá pro zbytek své skupiny. Přes noc se vyspí na opuštěném parkovišti a Kelly se mezitím při cestě snaží najít stopy po Connie. Když se konečně dopraví na místo, je vypálené a po Maggiině skupině a jejím synovi Hershelovi není ani stopy. Cole si je jistý, že je přepadli Smrťáci, stejná skupina lidí, která předtím napadla jejich domov. Vydají se je hledat, ale rozdělí se na dvě skupiny. Maggie a Daryl po cestě najdou pouze 3 členy jejich skupiny. Zanedlouho poté na ně začne jeden útočník střílet šípy. 3 Magiiny přátele zavraždí a poté následně napadne i Maggie. Ta se chytí do pasti, než jí stihne Daryl pomoci. Nakonec se ale objeví Kelly, Cole a Elijah, kteří ho zasáhnou šípem. Maggie si je jistá, že útočník patří k Smrťákům. Než jim muž však stihne něco říct, sám sebe odpálí. Chvíli poté najde Maggie konečně Hershela. Rozhodnou se, že pojedou žít do Alexandrie. (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě tahle epizoda bavila více než předchozí. Konečně se dostavila příjemná atmosféra zombie světa, les, napětí a zombie hráli zase nějakou tu roli. Maggie je taky osvěžení a vypadá to na další nepřátelskou frakci. Vymírající svět, ale padouchů je nespočet. Doufám, že to bude něco lepšího než banda šmátrajících kožených nesmyslů. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle jsme čekali 4 měsíce? Na snůšku blábolů, vylejvání srdíčka, 5 minut akce, kde nikdo nic nevěděl a nechápal. Objeví se jakýsi borec, kterého nezastaví ani bodnutí, ani jeden šíp. A aby to nebylo málo, nezastaví ho ani druhý šíp. Pak se pro jistotu sám odbouchne granátem Tečka. Odchod. Nevypadá to jako pokračování v sérii, ale jako začátek nové. Úplně zcestný díl. A úplně zbytečný. Zklamání. A velké. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je takové nudné ždímání jména a tahání králiků z rukávu pořád dokola...:| postavy už jsou otravné a opět to stejné chození po lese sem a tam, ach bože udělejte s tím něco... ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dne 4.10.2020 jsem viděl 16. epizodu TWD, od té doby se tyhle hodiny zastavily. Ani nedokáži vyjádřit, jaké to dnes bylo.. Skvělá atmosféra, kdy Maggie strhává veškerou pozornost na sebe. Úžasné, jak 1 postava dokáže nabít tolik sil celé show. Fakt mega moc se těším na zbytek 10. série. Negan v. Maggie si pro sebe asi ukradnou velkou část :) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody hraje píseň „You Want It Darker“ od Anity Lester. (Doomcourier)

Reklama

Reklama