Reklama

Reklama

Daryl a Carol spolu vyrazí na lov. Když Darylovi začne utíkat Pes, vydají se za ním. Dovede je až ke staré opuštěné chatce. Tam začne Daryl vzpomínat na to, jak šel po Rickově zmizení vlastní cestou a byl zpočátku většinu času sám. Také vzpomíná na to, jak se poprvé setkal se Psem. Při své cestě, přesně v této chatce, potkal jednu přeživší, Leah. Trávil s ní čas, jelikož tehdy byl jejím jediným společníkem právě Pes, všichni příbuzní jí zemřeli. Po čase si začali věřit, a nakonec se sblížili. Když Daryl Leah oznámil, že na pár dní odejde, Leah to naštvalo. Po odchodu si ale Daryl uvědomil, že se za ní chce vrátit, proto se okamžitě vydal zpět do chatky. Leah už ale byla pryč a v chatce zůstal jen Pes. Napsal Leah vzkaz, ale už se s ní nikdy neviděl. Netuší, co se jí stalo. Možná jí někdo odvedl, odešla sama nebo zemřela. Daryl má však doteď výčitky z toho, že jí opustil. (TV Prima)

(více)

Recenze (17)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem vážně dojat. Vubec nerozumím tomu, proc se 10 série roztahuje do 22 dílů, když v posledních 2 dílech jde o úplný hovno a to jsme teprve u 18. Nuda, bláboly, nuda, bláboly, kecy, hovna, zbytečnosti. Absolutně promarněný čas. Proč série neskončila zabitím Alfy a Bety a musí se namotávat sračky. Jak se vůbec může z napínavého hororového příběhu stát pomalu telenovelská snůška kokotin. Hvězdu dávám jen proto, že je mi líto ohodnotit seriál odpadem. Pejčovina toto. Jestli to takhle bude pokračovat i nadále, tak už to snad ani vidět nechci a uz vůbec nechci žádnou další sérii. Ztrácím zájem po takových epizodách. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela jistě se tato epizoda dostane do modrých čísel. Což je škoda, ale plně to chápu. Je to totiž konverzační epizoda o tom, jak Daryl měl přítelkyni a jak přišel ke svému psovi. Akce, pokud se to tak dá nazvat, je tu pomálu a celý díl je velký herecký koncert Normana Reeduse zaměřující se na psychologii postav. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víte, co nejvíc nesnáším? Flashbacky. Naprosto zbytečné flashbacky, které by se bývaly daly shrnout v několika málo záběrech a nepůsobily by tak utahaným dojmem. Radši bych, kdyby se děj hnul dál a nenimral se v 5 let staré minulosti. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč mají lidé u epizod ve kterých se moc toho neděje tendenci říkat, že je to nuda a o ničem. Za mě se jedná o skvěle psychologickou epizodu, ve které mě překvapilo tím dobrým způsobem, kolik toho Daryl namluvil, zkrátka byl uvolněný a bylo strašně fajn ho sledovat. Norman Reedus je frajer a fakt dobrej herec. Celkově epizoda krásně natočená s pěknou hudbou v pozadí. Strašně jsem si přál aby Daryl skončil s Leah..... nadělilo mi to úsměv na tváři. Plus ta poslední emocionální scéna s Darylem a Carol mě zasáhla. Pěkná epizoda, kde jsme zjistili odkud se vzal pes. :-) ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se nesl v podobném duchu jako díl "Laura" ve čtvrté sérii Fear the walking dead. Ze začátku epizoda vypadala hrozně nudně, ale příběh Leah byl povedený a nakonec se mi epizoda líbila. V díle nebylo moc akce, ale zato byl díl hodně emotivní a rozepře mezi Carol a Darylem se ke konci dílu pořádně vyhrotila. ()

Marpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý si řekne nudná epizoda. Já si říkám pravý opak. Hlavně tady se ukázaly herecké výkony Normana (Daryla). Za mě taková psychologická epizoda, která mě dost bavila. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda ve které se příběh neposunul. Místo toho jsme se dozvěděli jakousi výplň toho, co dělal Daryl v době, kdy hledal Ricka. Já mám Daryla rád, takže mě díl bavil. Zombíci, les, správná postapo, žádné lidské problémy ani faktory, ale jen zombie a survival prvky, což je fajne. Od další epizody byl rád očekával zase nějaký posun. Momentálně mě zajímá co je s Connie, co se děje na schůzce se starwars apod. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia zbytočne predlžujú sériu epizódami o spoznávaní starých postáv, aby zaplnili miesto pre lepší cliffhanger, ktorý si na nás počká na konci. A preto je tu epizóda ,,Find Me", akých bolo za seriálovej éry habadej. Vlastne sme sa len dozvedeli, skade sa pes zjavil a kde bol Daryl po Rickovom odchode, že náš milovaný hrdina mal v lesoch menšiu ,,bokovku,, ktorá to mala ťažké. Nič viac, nič menej, ale toto od seriálu nevyžadujem, pretože podľa mňa každý mal dostatok priestoru povedať niečo o sebe (je hádam 10 sérii málo?). Je zbytočné strkať sem nové postavy, ktoré pravdepodobne pre ten hlavný dej nebudú dôležité. Ale ktovie, možno som sa splietol. Zo zaujímavosti si túto epizódku môžte pozrieť, ale nič sa nestane, keď ju vynecháte. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci alfy a bety se nachází speciální díly o postavách, který moc nenadchnou. Předchozí díl o Maggie byl ještě téměř koukatelný, ale díl o Darryl nic moc atraktivního nenabídl. Za mě se tohle moc nepovedlo, kdyby se speciální díly vynechali, tak by to ničemu nevadilo. ()

reyg odpad!

všechny recenze uživatele

Z tohodle matroše musel být kumšt sestříhat 20 sekundový teaser natož celou epizodu! Nejlepší herecký výkon podal komisař Rex. Carol byla na ránu bejzbolkou. Daryl chvilku stál, chvilku seděl, pak chvilku čuměl, potom popošel, aby moh zas chvilku čumět. Ryzí kumšt a syrová filmařina. Škoda, že tam nehrál nějaký černoch, mohla za to být cena kritiky. ()

Reklama

Reklama