Reklama

Reklama

Princess, Yumiko, Eugene a Ezekiel jsou muži v ozbrojených bílých výzbrojích zajati. Oddělí je a každého dají do jiného prázdného vagónu. Princess však uslyší Yumiko přes dřevěná prkna. Je hned ve vedlejším vagónu, proto jí stále něco vypráví. Převážně vzpomíná na svou minulost. Yumiko ale dostala před odvedením do vagónu ránu a po čase přestane Princess odpovídat. Ta pozná, že se něco děje, proto jí zavolá pomoc. Přes prkna pak jen uslyší, že Yumiko je v bezvědomí, proto ji odvedou pryč. Princess další den najde cestu ven ze svého vagónu. Chce pomoci Eugenovi a dostat ho také ven, ale ten nechce. Je si jistý, že je to pouze test odvahy, věří Stephanie. Přemluví Princess, aby se do svého vagónu vrátila. Ta to udělá a záhy na to za ní přijde jeden z ozbrojených mužů. Odvede Princess pryč a jejich velitel jí začne vyslýchat. Princess ale nechce odpovídat na otázky a vyžaduje si vidět Yumiko. Kvůli tomu dostane pěstí a je následně znovu odvedena do vagónu. Když z něho potají znovu vyleze, zjistí, že Eugene je pryč. Pak se ale objeví Ezekiel, který jednoho z ozbrojených mužů praští. Začnou ho vyslýchat, ale on netuší, kde Yumiko a Ezekiel jsou. Vzápětí je však muž napadne, proto ho Ezekiel začne bít. Princess se ho snaží zadržet, ale pak jí dojde, že má jen bludy. Ezekiel ve vagónu není a byla to ona, kdo muže začala bít. Sebere mu pušku a chce utéct, ale pak si vzpomene na ostatní a rozmyslí si to. Vrátí se do vagónu za zbitým mužem a začne mu odpovídat na otázky. Ten jí odpoví, že za dodržování pravidel bude moci vidět své kamarády. Princess mu dokonce vrátí jeho pušku. Muž jí ale vzápětí popadne a zajme ji. (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě bohužel zklamala a vůbec nezaujala. Už nejsem zažraný fanda jako dřív, takže nesleduju ukázky předem. Charakter Princezny mě strašně irituje a když je celých třicet minut jen o halucinacích nebo co to má sakra být, který zároveň pozbývají větší smysl... A jestli tohle mělo být prohloubení charakteru Princezny, tak bylo sakra slabý. Čekal jsem že se o Commonwealthu dozvím konečně víc, to se zatím nestalo. Bohužel nejslabší epizoda z 10. série zatím. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuto epizodu jsem se opravdu těšil. Nechci říkat, že to bylo zklamání, ale nebylo to, co jsem očekával. První půl hodinu se vůbec nic nedělo, ikdyž to pak všechno dohromady dávalo smysl, tak prostě 30 minut kecání není to, co od The walking dead očekávám. Místo odpovědí jsem dostal další otázky. Pokud to tvůrci nepokazí, tak další část příběhu téhle skupiny bude skvělá, neboť smysl této epizody byl jen připravení na další epizodu. ()

Reklama

JanPrazak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulým epizodám žádná změna, nic moc se nedělo. Ale v této epizodě byla Princezna a tu jsem si hodně oblíbil. Myslím, že má velký potenciál na to být jedna z těch zábavných postav seriálu, ale také ta, co si toho hodně prožila. Moc se mi líbilo, jak jsme se toho o ni hodně dověděli v této epizodě. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další důkaz toho, jak se po rozuzlení děje se šeptači nese 10 epizoda v duchu ždímání co nejvice. Takze sračky a zbytecnosti. Nuda a blábolení. Opět zklamání. Opět hovno děj a opět posun nikam. Jako fanoušek předchozích sérií, které byly nabušené akcí a napětím, mám normálně vztek. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama