Reklama

Reklama

Negan se rozhodne, že na chvíli odejde z Alexandrie. S Maggie stále nemají dobré vztahy. Carol ho proto odvede do jedné chatky v lese. Negan začíná přemýšlet o své minulosti a o svých činech. Když se na světě začali objevovat mrtváci, Negan se musel naučit léčit svoji ženu Lucille, která měla rakovinu. Předtím, než onemocněla, se hodně hádali. Negan ji také podváděl. Měl z toho následně výčitky svědomí, protože Lucille pro něj byla vším. Když jim došly zásoby na léčbu, Negan se rozhodl, že půjde najít doktory, kteří mají mobilní pohotovost. I přesto, že ho Lucille poprosila, aby neodcházel, tak to udělal. Doktory našel a sehnal všechny potřebné věci. Po cestě domů ho ale zastavili členové jednoho gangu, kteří ho zajali a chtěli vědět, odkud věci na léčbu má. Aby Negan ochránil sebe a zachránil Lucille, pověděl jim o mobilní pohotovosti, kterou gang následně přepadl. Když se však vrátil domů, zjistil, že Lucille si vzala život a stal se z ní mrtvák. Negan proto celý dům společně s Lucille podpálil. Následně jel zpět k místu, kde ho přepadl gang, aby zachránil doktory z mobilní pohotovosti. To se mu nakonec povedlo a zároveň zabil všechny členy gangu. Od té doby přestal projevovat své city. Teď už je ale vše jinak a Negan je rozhodnutý, že se vrátí do Alexandrie, i přesto, že tam je Maggie. Doufá, že se jejich spory vyřeší. (TV Prima)

(více)

Recenze (29)

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu udělali z Negana více milujícího manžela, než v komiksu. Také jeho minulost v tomto dílu zobrazili víc dojemně. Zdá se mi, že Negan se po celou dobu pandemie chodců snaží napravovat svoje chyby. A občas mu to slušně jde. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You have only two options. To be dead, or alive - or some kind of shit in between." ______ Finální epizoda TWD nejenže slouží jako pomyslná baladická retrospektivní sonda do Neganovy duše a kultu osobnosti coby antihrdiny, ale zároveň jako perfektní uzavření 10. kapitoly TWD. Na viděnou v podzimu, prasátka. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, nikdy bych si nemyslel, že po těch sračkách, co předcházely tomuhle dílu, se mi závěr bude líbit. V první sérii s Neganem jsem na něj nadával. Nepřišel mi moc zajímavej. Postupně se to měnilo. Vyvrcholilo to zabitim Alfy a Bety, tak jsem sj říkal, že Negan tam prostě patří. Samozřejmě, že jsem si několikrát pokládal otázku, jak to teda tehdy s ním bylo a s jeho ženou. Teď jsem to dosal a bylo to napínavé. Deset tisíckrát lepší, než ty předešlé bláboly. Doufám, že tohle už je fakt série konec a teď se budem dívat směrem k závěru toho všeho. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imagine čekat půl roku na 5 “odpad” dílů a pak dostat 1 čtyřkový masterpiece o nejlepší postavě seriálu. Zajímavá strategie tvůrců, jak ze sebe udělat idioty, aby nás pak posledním dílem dostali, ale nejsem si jistý, jak dobrá metoda to je... ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žasnem... Jedna z najlepších epizód desiatej série o azda najlepšej a najprepracovanejšej postave celého THE WALKING DEAD. Klobúk dole, všetkým tvorcom, za to, že priniesli jedinú bonusovú epizódu, ktorá nie je zbytočná, Joeovi Cockerovi, za to, že je autorom piesne, ktorá odviedla v tejto epizóde obrovský kus roboty, ale najväčší klobúk dole podľa mňa patrí Jeffreymu Deanovi Morganovi, za to, že sa opäť ukázal ako špičkový herec, ale to viac-menej dokazuje už od siedmej série. Nemám, čo viac dodať, dávam zaslúžených 10/10. ()

Jonash87

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak diametrálně odlišné mohou být dva po sobě jdoucí díly. Tohle se rozhodně povedlo, konečně nám to ukázalo věci z Neganovy minulosti a člověk se nenudil. Víc podobných epizod. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která kompletně vysvětlila Neganův lore, nemá to chybu. Zaručeně jedna z nejlepších epizod celého seriálu, jsem rád, že to vzniklo. Těším se jak se bude vyvíjet Negan dále, jelikož to je asi moje nejoblíbenější postava. + herec Negana, oskarový výkon za mně. SWAG NEGAN. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice, velice dobrý závěr jinak zpackaného zbytku série! Byly to zhruba dvě epizody před koncem, kdy jsem si kladl otázku, že bych se rád dozvěděl víc o Neganovi, o tom, jaký byl před tím vším a co ho vedlo k cestě, jakou se následně vydal. A ejhle, závěr série byl přesně o tom, o čem bych si býval akorát jen snil! Na jednu stranu mě štve, že od 17. dílu to šlo opět do kopru a následovaly epizodické nesmysly o postavách, které se spolu s dějem vlastně nikam neposunuly. Na druhou stranu tento a ještě jeden díl to dostatečně zachránil. Celkově bych 10. sérii v tuto chvíli udělil 3*. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že jsme naposledy viděly toho starého dobrého Negana. Jeffrey Dean Morgan je od 7 série ten nejlepší herec TWD, totálně si dává každou scénu jako šéf. Ze všech těch bonusových epizod je bezesporu nejlepší tahle. Hlavně není zbytečná jako jiné které jsme dostali. :-) ()

Dallon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny dodatečné epizody o hovně, až na tuhle. Nechápu to. Tvůrci nám nadělí 6 dodatečných epizod (úplně o hovně), a pak tohle?!!! Epizoda která je jedna z nejlepších za posledních X sezon, ne li jedna z nejlepších vůbec. Předchozí epizoda je podle mě naprosto hrozná. Celá epizoda je o tom že Carol vaří polévku a Daryl opravuje motorku, hmmm zábava. A pak se tu zjeví tohle!!!!! Nechápu jejich strategii, ale za tuhle epizodu fakt klobouk dolů. Přijde to jen mě, nebo všechny dodatečné epizody (krom téhle), jsou jak kdyby je točili středoškoláci, jako fun film? Nechápu, od 17té epizody až do 21ní mi to přijde všechno hrozně LÍDL natočené. Jak kdyby na to neměli rozpočet, nebo jako kdyby to chtěli co nejrychleji zpatlat a vydat. A pak epizoda 22!!! která má nádherný vizuál, je perfektně natočená, má skvělí střih, skvělou kameru, a hlavně je o (NĚČEM), a posouvá dál Neganův příběh. Za mě klobouk dolů za tuhle epizodu. Ale jinak jsem docela zklamán. Podle mě by stačila jen tahle epizoda jako dodatečná, protože ty předchozí jsou kvalitou někde v LÍDL shopu, a tohle ?? Tohle je hotový Walmart. Epizoda 22. 10/10. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci nám bylo slíbeno, že epizoda bude opravdu dobrá. Byla epizoda zklamáním? Rozhodně ne! Epizoda měla vše, co se dá jen představit (akci, emoce, soundtrack atd.). Konečně jsme se dozvěděli něco o Neganově minulosti a proč se z něj stal "Badass Negan". Někomu by mohly vadit skoky proti proudu, které na začátku působí dost neuspořádaně, ale jakmile skoky začnou být po proudu, tak je to prostě perfektní. Jeffrey Dean Morgan touhle epizodou potvrdil, že je skvělý herec. ()

Reklama

Reklama