Reklama

Reklama

Lidský terč

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2010–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Len Wein (komiks)

Hrají:

Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley, Hiro Kanagawa, Danny Glover, Alex Fernandez, Claire Smithies, Donny Lucas, Autumn Reeser, Emmanuelle Vaugier (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Společníci Chance a Winston mají uchránit významnou manažerku, která je designérkou projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snaží zabít. Další vražedné útoky pachatel provede při slavnostní otevírací jízdě vlaku... Mark Valley jako bezpečnostní poradce, který se nebojí riskovat pro svého klienta i život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (38)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Ľudskému terču by som mohol vytknúť viacero vecí. Ale nebudem. Mám totiž rád seriály, v ktorých nechýba akcia, nadhľad a humor. Navyše Christopher Chance v podaní Marka Valleyho je coolovejšia a bezprostrednejšia verzia Jamesa Bonda. Dobrá oddychovka na popoludnie po ťažkom dni strávenom v práci či škole. Nič viac, nič menej. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Christopher Chance (Mark Valley) je špecialista, osobný strážca, akčný hrdina v jednom, ktorý svojich klientov chráni tým, že sa infiltruje do prostredia v ktorom pôsobia, vyhľadá problém a následne ho eliminuje. Hlavný predstaviteľ je taký mix Jamesa Bonda / Johna McClana / Jasona Bourna či Indiana Jonesa. Chi McBride ako Laverne Winston "večný frfloš" pre mňa nie je kto vie aký známy herec poznám ho jedine s pôsobenie v seriály Pushing Daisies, kde stvárnil podobnú rolu ako hraje v tomto seriáli a Jackie Earle Haley ako Guerrero je akýsi temný článok tímu. Celkovo sa mi tento seriál pozdáva lebo to má príjemný nádych akčností, výbušnosti, sympatické obsadenie hlavne čo sa hlavného protagonistu týka, pekné ženské, zaujímavé zápletky v jednotlivých dieloch, ale aj patričnú štipku humoru. McG je veľmi dobrý seriálový producent a jeho cítiť v každej časti. Dúfam, že kvalita v druhej sérií nepôjde smerom dole. Pre mňa 70% ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Human Target je asi ten nejlepší akční seriál, jakej jsem měla tu čest vidět. Je neuvěřitelně zábavnej, dokonce nezačne nudit ani po čase sledování, příběh se totiž vyvíjí, tedy alespoň tak, jak jen se to dá u akčního seriálu očekávat. Každej díl svižně odsejpá, takže než se nadějete, je konec epizody a vy budete chtít vidět víc, a víc, až najednou zjistíte, že už máte za sebou celou sérii. Seriálu nechybí humor a je v něm tolik fajnovejch postav, že si nejde alespoň někoho nezamilovat. Seriál neztrácí dech ani ve druhé sérii, spíš bych řekla, že je to čím dál větší jízda, o to větší je škoda, že byl po druhé sérii ukončen. Human Target je prostě boží oddechovka a moje guilty pleasure! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

V prvej sérii bol Human Target celkom slušný ale ničím výnimočný akčný seriál. Hoci načrtli zaujímavé prostredie a mytologickú líniu, postavy som si ešte veľmi neobľúbila. Jedným z dôvodov bolo aj to, že im chýbala hlavná ženská postava. To v druhej sérii napravili hneď dvomi hrdinkami a mytológiu ešte viac prehĺbili a musím uznať, že tým sa stal HT výborným seriálom. Má aj príjemný humor a od istého bodu sa mi aj Mark Valley zdá byť strašný fešák. Dúfam, že FOX objedná aj tretiu sériu. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nepomohla komiksová předloha, nepomohla režie pilotu Simonem Westem (CON AIR), nepomohla výkonná produkce McG (CHARLIEHO ANDÍLCI, TERMINATOR SALVATION), tento seriál na moderní bratříčky prostě nestačí a vrací laťku do (minimálně) 90. let minulého století. Nezáživné obsazení a slabé zápletky nepřesvědčily ani tuzemského diváka, seriál po 4. dílech v hlavním vysílacím čase zmizel z obrazovky a pokud se vrátí, vrátí se v potupném pásmu někdy před obědem nebo těsně po něm. 40% ()

Galerie (136)

Zajímavosti (3)

  • Seriál na základě DC komiksové postavy, kterou vytvořil Len Wein a Carmine Infantino. (ČSFD)
  • Ačkoliv se hlavní děj odehrává v Bruselu, je v epizodě na chvíli vyobrazena Nerudova ulice v Praze. (Leopard105)
  • Christoper Chance (Mark Valley) během bitek předvádí brazilské Jui-Jitsu. Základy choreografie jsou sestavy z MMA prvků. (Ouwen)

Reklama

Reklama