Reklama

Reklama

Lidský terč

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2010–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Len Wein (komiks)

Hrají:

Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley, Hiro Kanagawa, Danny Glover, Alex Fernandez, Claire Smithies, Donny Lucas, Autumn Reeser, Emmanuelle Vaugier (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Společníci Chance a Winston mají uchránit významnou manažerku, která je designérkou projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snaží zabít. Další vražedné útoky pachatel provede při slavnostní otevírací jízdě vlaku... Mark Valley jako bezpečnostní poradce, který se nebojí riskovat pro svého klienta i život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Hulkee k tomuto seriálu (1)

Lidský terč (2010) 

Celý seriál mi neskutečně připomíná Burn notice, jen bez chytrých vnitřních monologů hlavního hrdiny. A druhá série je pak ještě říznutá legendou jménem Moonlighting. Je to legrace, je to dobře zpracované a délka seriálu je naprosto ideální aby nepřetahovala do nekonečna a přitom uzavřela děj. (I když poslední dva díly jsou trochu přeplněné dějem). První série skvělá, buddy humor jakž takž funguje, ale druhá série je o hvězdičku lepší. S nástupem obou hlavních představitelek totiž začíná ta pravá jízda. ()

Reklama

Reklama