Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $5,526,734 //počet predaných kusov 397,448║ HULK gladiátorom, akciou nabitý animák, kde ujdu aj dejové vsuvky. /60%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Me pridou ty animace s Hulkem vsechny stejny. Hulk je nasranej na maximalni moznou miru a masakruje co mu pride do cesty. Ani tady to neni jiny. Ani na vterinu se nezmeni v cloveka, takze 99% filmu nekoho rube, tentokrat prevazne jako gladiator v arene na mimozemsky planete. A ono to je vlastne v poradku, tohle vymlety zeleny hovado se k nicemu jinymu nehodi. Obcas se sice objevi nejaka stupidni scena typu polibku, ale v podstate jsem spokojenej. 75 minut akce s obstojnou animaci a spise dospelackej animak. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hulk jako gladiátor na cizí planetě... mě moc nevzal. Prostředí pěkné, animace taky, ale příběh už se mi zdál trochu slabší a hlavně - Hulk samotný. Já ho nějak nemusím, přijde mi spíš jako záporák, jako zelený, nasraný a vymletý hovado. Tím spíš, když se tu ani nemění zpátky v člověka. A nic moc tady nejsou ani souboje. Akce sice hodně, ale je to samý bum a letíš tři prdele daleko. Takže sice horší ze superhrdinských animáků, ale pořád docela dobrý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animovaný film od Marvelu! Planet Hulk rozhodně stojí za shlídnutí. Hulk je totiž gladiátorem a musí se utkat o svou svobodu. Jednoznačně doporučuji! ... 100% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná komiksová předloha, která se co do děje může měřit s nejlepšími příběhy (třeba) Barbara Conana, dostala pořádnou ránu. Stala se z ní dosti volně zadaptovaná prostinká mlátička, místy doslova ubíjející... A navíc dost škaredě animovaná. Komiks je vynikající fantasy, tohle ovšem bylo jen o neustálých ranách a dialozích k smíchu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vyhoštěný Hulk se ocitá na planetě Sakaar, na které to nemá vůbec lehké. Po prodání do otroctví si musí poradit s gladiátorskými zápasy, kde si musí vybojovat svobodu. Animace Marvelu je zdařilá. Hulk pouze za rozzuřené, ale silné 3. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím. Už zhruba před dvěma roky jsem dospěl do stádia, kdy mě málokterý film dokáže něčím překvapit. Postavy jsou jasně nalajnované podle jednoduché šablony, příběh předvídatelný, dějové rádoby zvraty jakbysmet. Člověk se musí sakramentsky snažit, aby si v nejen hollywoodském portfiliu našel kousek, který jej dokáže vnitřně naplnit a odzbrojit, ne jen pobavit. Naposledy jsme tu měli Inception. No a teď je tady Planet Hulk - animovaný film od Marvelu. Animák, který je napínavý jako filmy od Pixaru, je absolutně nepředvídatelný co se týče dějové linky (scénář přitom nepůsobí vyumělkovaně ani absurdně), a "hraje" v něm panoptikum postav tak živoucích, věrohodných a pochopitelných, že jsem zapoměl mrkat, jak jsem je hltal očima. A ty dialogy! Prostě nevycházím z údivu... To jen tak na okraj. Druhou půlku snímku vyplňují úchvatné akční scény - ovšemže, když je to animované. A podle komiksu. A jinak: vrtá mi hlavou, jak mohou mít téměř všechny marvelovské / DCčkovské snímky široko daleko nejlepší úvodní titulky. Režiséři hraných akčňáků by se mohli učit... ZAJÍMAVOST: Postava Beta Ray Billa byla přidána mimo kontext s komiksem - v originální sešitové podobě se totiž na jeho místě objeví Silver Surfer. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Každý film, kde Hulk není jenom tupým strojem na rozbíjení čehokoli bez rozmyslu si zaslouží pozornost, už jenom proto, že tenhle konkrétní se povedl. Ale přesto mu jedna zásadní věc podráží nohy a to scénář, kterej je prostě hrozně béčkovej a ani u komiksáren by neměla být taková jednoduchost tolerována, obzvlášť postavy jsou viděné už tisíckrát z hlediska filmového charakteru nepřináší nic nového. Dokud se bojuje v aréně, nic z toho ani moc nevadí, jenže jakmile se z nich dostaneme ven, nemá film jedinou možnost překvapit a každý musí vědět, jak to celé skončí, protože takovou jednoduchost zápletky musí prohlédnout už na začátku každej. Silnější tři hvězdičky za dobře natočenou věc s nablbym scénářem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že je to taký Marvelacky animovaý gladiátor. Čo sa týka akcii, tak je ich tu fakt dostatok a sú fakt dobré, čo ma ale najviac prekvapilo bol dej. Čakal som niečo klasickejšie a jednoduchšie (nie že by to bolo zložité, ale snáď chápete čo tým chcem povedať), ale namiesto toho som nedostal slušný animák s dobrými akciami kde aj príbeh za niečo stál. Rozhodne odporúčam pokial máte radi Hulka. Jeden s tých lepších animákov. 70% - 3* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

No nevím, nebylo to špatné, ale nepřišlo mi to ani jako něco převratného. Hulk se po svých průserech poslán ze Země na neznámou planetu. Věci se ale pokazí a on skončí na planetě Sakaar ovládané tyranským Červeným králem. Ten používá otroky jako gladiátory pro své hry. A Hulk se stane jedním z nich. Společně s partou dalších otroků poráží všechny protivníky. Nakonec svobodu dobude po svém. Je tam pár zajímavých postav. Objeví se tam i Thor. "Ty jsi jejich spasitel." ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Marvel ma na DC Comics stale obroskou propast v animaci. Fyzika, vaha... nic pro jejich postavy neplati. Dokazi ohnout klouby do netusenych uhlu, i lide skakat metry vysoko, drtit kameny pokud se to zrovna hodi, behem vterinoveho strihu ubehnout i desitky metru a menit mista v souboji... Tohle pak likviduje akcni sceny, z kterych jsou (bohuzel) jejich filmy prevazne tvoreny. A to me pak nebavi sledovat. Co zustava? Podprumerne scenare, primitivni kresba (vedle detailnich DC, kde je kresba styl, je Marvelacka lenost), nezajimave charaktery (Hulk, Avangers...). Planet Hulk je presto o tridu lepsi nez predesle dva filmy Sama Liu, protoze se snazi priblizit konkurenci a do filmu dava i pribeh! Wow. Rozdil v kvalite je ale porad propastny (jak vyrazne jinak pusobi na divaka destrukce v Planet Hulk a Superman Doomsday, o kolik je propracovanejsi poznavani ciziho sveta ve Wonder woman, nemluve o psychologii postav). __ Je to akcni jednohubka s obcas fajn momentem, ale na 80 min stopaze to nema napsany dej. __ 50% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Co čekat od Hulka ? Přece mlácení, vztek a zase mlácení, tentokrát i krapet lásky a porozumění bližnímu svému:) Mít to "nátěrovější" konec jdu na pět. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Některé změny oproti komiksu tu jsou, ale vůbec nevadí, nemění to nic na tom, že Hulk Planet je výbornej animák. Je velká škoda, že solo animáky o Hulkovi jsou o několik tříd lepší, než hrané filmy. Hulk Planet nabízí výbornou akci, výbornej příběh a působivou kresbu, je škoda, že se toto nedostane na plátno. Výbornej komiksovej animák, povedená práce. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Za všetky tie peniaze, za ktoré sa už pokúšali natočiť dobrý film o Hulkovi, by už dokázali Hulka aj vytvoriť... :-) Napriek tomu, že tento Hulk má dosť otrepanú tému gladiátorských zápasov, bavil som sa. Predovšetkým preto, že z počiatku primitívny príbeh dokázali slušne rozpracovať a celé je to v Conanovsko-Riddickovskom štýle. A keď prišlo pár fakt nekorektných scén s deťmi, moje skazené sarkastické druhé ja chrochtalo blahom. Lepšia space opera ako GREEN LANTERN: PRVÝ LET. Marveláci konečne urobili krok k tomu, aby dobehli Kal-La a netopiera od DC... ()

Reklama

Reklama