Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nevím jaký komiks byl přesně předlohou tohoto Hulkova příběhu, takže mi jakékoli změny v ději asi určitě musely uniknout, ale každopádně je to velmi zábavný film v takovém tom "drsnějším" stylu animovaných hrdinů, kdy dojde i na nějakou tu krev a zabíjení a podobně. O spoustu z toho se pochopitelně postará sám Hulk, kterého vyhostili na cizí planetu, kde z něho chcou mít arénovou show zatímco jiní z něho chcou mít velkého osvoboditele a Hulk chce akorát zmizet :). Plyne to docela pěkně z boje do boje s občasným pohledem na pozadí celého děje na neznámé planetě a je to zajímavé, hodně akční a určitě ne tak úplně pro děti, jak by někdo mohl čekat od Marvelovského animáku, který se přílišné brutalitě nebo krvi obvykle vyhýbá. Pokud jde o animaci a tak, tak je to "jen" pěkné, stejně jako celý děj je "jen" zábavný, protože v poslední čtvrtině už docela dost stagnuje a završení děje je takové hrozně obyčejné a bez nějakého opravdového napětí nebo stupňování akce a atmosféry jako třeba v první půlce filmu, takže proto to budou "jen" ****, protože jsem se sice bavila dost, ale začátek filmu mě navnadil na něco trochu víc než jsem na konci dostala. Ale jinak fajn :). ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Hulk je vyhoštěn ze Země a dostane se na planetu, kde je nucen bojovat jako gladiátor. Animace je slušná, ale jinak jde o lehký nadprůměr. V tomto filmu dokonce Hulk téměř políbí ženu! To je na něj opravdu nezvyklá věc, když vezmeme v potaz, že se v Hulka nemění z člověka, lae je zelenáčem stále. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Asi taková průměrná záležitost v rámci žánru. Filmů s Hulkem moc nakoukaných nemám, takže je to vlastně trochu i nezvyklé, že celej film je zelenej, klaďas a že si málem dá s jednou ženskou i pusu ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Planet Hulk se věnuje pouze hulkově postavě. Bruce Banner byl eliminován, ale paradoxně to vůbec není na škodu. Hulkovi spolubojovníci jsou dostatečně zajímaví a cameo Thora a minirole Beta Ray Billa příběh příjemně rozšiřuje. Zasazení děje do paralelního "Říma" a téma zrady je taktéž působivé. Rozhodně se tak těším na další hulkova dobrodružství. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Fantastické zpracování látky, práce s postavami a celé v našlehané akci. Doslova až epický nádech má gradovaná zápletka. Hulk na neznámé planetě má vše, co si u animovaného komiksu představuji. Mám pocit, že Thor: Ragnarok bude hodně čerpat z tohoto komiksu, tak snad si z toho tvůrci odnesou co nejvíce......9/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nasraný Hulk je deportován ze Země jako škodič. Uložen a uzamčen v kosmické raketě s pevným cílem, ale.... Úplně náhodou je jedna planeta, kde žijí něco jako lidé a chtějí aby jim Bůh seslal nějakého dobrého bojovníka. Co myslíte, sešle ? CITÁT - Bojovníka, jenž i Smrti samé pohlédne do očí a přec neustoupí....... Pěkné a zajímavé úvodní titulky a pompézní instrumentální hudba, ale jinak nic moc. Hulk se tak nějak provrčel a probručel celým příběhem ale je to přece jen zrůda. Mimozemšťany se příběh jen hemží. Hulk má sice bodliny, ale nebojte vyměkne. CITÁT - Nikdy se mi neříkalo jinak než Zrůdo........ ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tenhle animák se Marvelu vážně povedl. Doctor Strange se mi sice líbil o trochu víc, ale tohle je taky super film. Povinnost pro každého fanouška Marvelu. 95% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

V tomhle dílu Hulka vysadí na jisté planetě, domorodci ho zajmou, strčí do arény a on tam všem rozbije hubu. Díky jakémusi svítícímu disku se Hulk naučí mluvit a je tu vlastně vykreslený jako inteligentní a obětavý chlapík, který má občas své chvilky. Většinu filmu v aréně masakruje roboty, šutrové chlápky a sem tam se mu pod pěst připlete obří červ, takže to je ve výsledku jakási sci-fi napodobenina Spartaka/Gladiátora. Už to prostě není Hulk jak ho známe, ono se v něm na konci dokonce probudí svědomí, nicméně tento film je nadmíru zábavný, má ucházející animaci i akci, děj neurazí, akorát ten konec brutálně sráží celkové hodnocení, nad ním se připobleje snad každý. Kurva drát SPOILER. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Co se komiksů a filmů podle nich týká, tak jsem postavy z Marvel komiksů (s výjimkou Iron Mana) jsem nikdy nemusel a o Hulkovi to platilo dvojnásob. Mnohem bližší mi byli a jsou hrdinové z DC Comics. Planet Hulk, ale ale tuto mou "nechuť" částečně mění. Animace je nádherná, akce skvělá a příběh, sice nijak překvapivý, ale za to svižný a nenudící. Doufám, že se časem dočkáme více takto povedených animáků z produkce společnosti Marvel. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Další skvělá anime řež v podání hlavního tahouna Hulka. Arénovka jak ďas! Nemám vesměs žádné výtky, animák je to super a akce od začátku do konce. Příběh sice není nic extra, ale to mě u těchto řežbáren vůbec nevadí :) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak já filmu dávám 4* ale mám z toho smíšené pocity. Jako pohádka pěkný, ale že to je příběh Planet Hulk podle comicsové předlohy, kterou v dvojdílné formě vlastním, tak je to hodně překopané, což docela nechápu, když je to pod taktovkou Marvelu. Jako první bije do očí třetí bitva v koloseu, kde není jako záporák Silver Surfer, ale Beta Ray Bill, kterej tu nemá co dělat. Do příběhu ho zakomponovali tvůrci dobře, ale sem prostě nepatří. No a pak je to celý zkrácený s happyendem, kterej k tomuto příběhu vůbec nepatří. Jak jsem se na to těšil, tak z hlediska adaptace jsem spíš zklamán. Jako pohádka pro neznalce předlohy je to určitě povedenej animák s průměrnou grafickou stránkou, která je dostačující. Za mě 70% ale hodně jsem váhal nad menším hodnocení. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Takže Planéta Hulk...odstranení Bruce Banner...ostal len Hulk, ktorý sa ako tak snaží byť človekom...akciou sa nešetrí..ale máme tu inú animáciu ako napr. v Hulk vs. Wolwerine..čo je možno na škodu...ale človek si zvykne...príbeh je opäť "nečakane" jednoduchý ako facka...ale celkovo sa jedná o dobrý animák s Hulkom ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak vlastně bylo jen otázkou času, kdy se něco takového stane a že to zelené monstrum bude za své chování odesláno z planety Země. Ale už jaksi pozapomněli na to, že by se ten nabušený zelený chlapík mohl opět naštvat a to skutečně pořádně. Nicméně, Hulk jako gladiátor mě hodně bavil. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Řežba jako blázen. Mít někdo odvahu natočit todle hraný, tak stanuju u IMAXu měsíc před premiérou. Hulk je borec, má výborný syrový hlášky. Další postavy taktéž výborný. Škoda limonádového závěru. Jinak pecka, pecka, pecka! ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nejmocnější tvor Marvelovského universa ve vyhnanství a dostává docela na prdel. Myslím, že by si u Marvela měli ty schopnosti ujasnit. V každém snímku říkají něco jiného. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Monstrózní animák s ponurou atmosférou. Podařené dílo v čele s nepředvídatelným a drsným Hulkem a jeho společníky. Film je animovaný Gladiátor se skvělou hudbou s drsnými souboji. Děj je jednoduchý a celkový film uteče jako voda. "Vyřiď vašemu králi, že pokud mě chce zabít, tak mě musí zabít sám v aréně a přede všemi." Hulk ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to hodně. Hulk se o nikoho nestará a prostě mlátí hnusy v aréně. Dokud to tak bylo tak vážně super, horší byl ten ultra šťastný konec, ale nevadí. Zajímalo by mě, kdo byl ten týpek co vypadal, jako syn Thora a Sleipnira... ()

jurama525 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na Hulkovu charakterizujivi mluvu a i na Hulk ničit nepřišlo ani jedno . Ale prostředí bylo paradní a děj samotný byl užasný . Všechna čest ()

Reklama

Reklama