Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Hulk mi přišel až moc myslící, ale zase se díky tomu rozjel zajímavější scifi děj v mimozemském prostředí. Chtělo to víc Hulk smash hlášek. Ostatní postavy nejsou nudné, liší se od sebe. Potěšilo objevení Asgardských. Je to vlastně jen rubačka, ale vcelku zábavná. -"Finally! Now I know who to smash!" ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Příběhy 9 téhle Marvelácké kopii Solomona Grundyho nikdy nejsou ničím novým, protože Hulk umí jen rubat a hudrovat, tomu tedy odpovídá i divácký zážitek. Akce je tu sice dost, ale není ničím výjimečná. Plusem je brutalita a slušná dávka animovaných prdelek a koziček. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejzajímavějších dějových linií komiksové série s takřka nezničitelným zlobrem od Marvelu se scvrkla do jednoduchého kresleného filmu. Na epičnost gladiátorských soubojů v mimozemské aréně natož zajímavý vývoj postav v téhle veskrze dětšké podívané nezbylo místo. 5/10 ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, čo som od Hulka očakával, naviac to bolo celé sci-fi na neznámej planéte. Z komixových postáv žeriem asi najviac Hulka a jeho zlosť ma teší, ako ma aj jeho sila fascinuje. V tomto filme to využili perfektne. Sú tu tony akcie, bitiek a hrdinskosti. Filmu škodí iba slabší dej a nie zrovna geniálni záporáci. V príbehu toho bolo dosť nepresvedčivé, ale keď prižmúrite oko, nemôže Vám vyjsť menej ako 4*. Ja som bol vcelku nadšený. 77% ()

DannyJ 

všechny recenze uživatele

BOMBA! Nejlepší ze všech filmů o Hulkovi. Mnohem lepší než nějaká hraná sračka! Tenhle animák má prostě všechno! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Hulk sice klasicky opět všechny rozseká a rozdupe, ale vůbec ne tak nekompromisně, jak by se to většině jeho fandů zamlouvalo. Nedávno Joss Whedon ukázal, jaká je prává a ta jediná správná tvář zeleného borce - BEZKONKURENČNÍ. Zkrátka tu Hulk až moc dostává na budku a to prostě není ono. Jinak animace fajn i ostatní postavy celkem ujdou a ocenit by se mohl také příběh, který v rámci svých možností dokáže leckdy i překvapit. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hrdiny, které nezabijete ani zbraněma hromadného ničení, je opravdu radost sledovat. Furt do sebe buší a... a nic. V planetě Hulk máme to štěstí, že jich je hned několik. To je potom pokoukáníčko, jak se to furt bezvýsledně mlátí. Holt asi pro tupé američany skutečná zábava. pak si myslí, že jsou nezničitelní, a mohou do všeho jen mlátit. I bez toho je Hulk ten nejhorší superhrdina, potože na něm není nic zajímavého. Ve filmu s Ericem Banou měl aspoň pár scén, kde se zajímavě povedlo vykreslit jeho záchvaty hněvu. S takovou přehlídkou stupidních nezničitelných monster se máme na co v Avengers těšit. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč tento obyčejný animák, kterých jsou stovky dostal tolik procent?! Grafika průměrná a příběh taky nic moc. Velká, zelená gorila co jen řve a křičí v jakémsi koloseu na planetě Xy kde mlátí další gorily z kamenů a bláta. 30% ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Epické, akční, přímočaré. Scény v koloseu mají úžasnou dynamiku a dovedou nečekaně strhnout. Na můj vkus zbytečně moc flasbacků i když každý měl nakonec své opodstatnění. Filmu prospívá jak krátká stopáž, tak Hulkova nekompromisnost a hlavně jasná dějová linie bez podzápletek. Ještě aby zadaptovali WW Hulk a chrochtnu si blahem. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Průměrný komiksový animák. Líbilo se mi prokreslení motivů hlavně zápornějších postav, plus sympatické hlavní obsazení. Jinak ale opravdu průměrný počin s divným vyvrbením. 45% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Je opravdu tolik složité vymyslet cizí planetu jinou než se zlým králem a se smrtonosnými zápasy v aréně? A to že tam bojuje zelenkavý borec jménem Hulk už tuhle námětovou bídu nezachrání. 35 % ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když už lidem došla trpělivost s Hulkem a jeho náladami, rozhodli se jej vyhostit na pustou planetu. Ale jeho raketu postihne porucha, a Hulk skončí na planetě Sakaar. Zde žije lid těžce tyranizován Rudým králem, a v Hulkově příchodu vidí vyplnění dávného proroctví. Ale nejdříve bude muset Hulk vybojovat několik soubojů na život a na smrt v gladiátorské aréně, pro královu potěchu... Hned na začátek musím podotknout, že mne komixománie nijak zvlášť nebere. Hrané filmy ještě budiž, ale kreslené, a zvlášť ty které se stoprocentně inspirují papírovým komixem - mne moc nebaví. A Planet Hulk nebyl výjimkou. Sice nemůžu říct, že bych se nudil - na to ani není kdy, těch cca 80 minut je nabitých akcí od první do poslední minuty. Ale trochu jsem ztrácel v přemíře postav - zvlášť když každá je jiného mimozemského druhu a navíc Hulka mám zafixovaného jako normálního člověka, kterej zezelená a zesílí jen když se nasere. Tady byl asi nasranej furt, protože ze své zelené podoby nevyšel (ale aspoň mezi ty ostatní zapadl). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal komiks, tak bych byl mnohem víc nadšený. Film sám funguje dobře a jelikož je to jedna velká akční bitva, tak se prakticky pořád něco děje. Tady nejde o propracované postavy, tady jde o to ukázat, že Hulk je prostě největší ranař, který dá každému po hubě, když ho naštve, a že Hulk naštvaný zrovna je. Škoda, že není lépe rozpracované jak Hulk osvobozuje planetu a stává se novým králem. ()

Wlck 

všechny recenze uživatele

Děj převzatý (víceméně) z Gladiátora. Bez Bruce Bannera ztrácí Hulk svou polaritu a tím pádem i veškerou zajímavost. Co mě může upravdu naštvat je Hulk s jinou emocí než vztek... Asi neznám moc dobře komixy, ale... Prostá bída. I když jsem se moc pěkně bavil. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Kresba parádní, příběh už tak moc ne. (*kapánek spoileroidní, takže čtěte na vlastní nebezpečí*)Trochu jsem nepochopil, proč se vlastně Hulk neměnil zpět na člověka. Jeho komixy moc neznám, takže mám určité mezery, ale tohle mi fakt nesedělo. Navíc jsem neměl pocit, že bych se něj měl nějak bát, od začátku bylo jasné, že si jede svou linii a nic ho nezastaví. Takže ikdyž jsou mi marvelovští hrdinové bližší, tak tady ztrácí těžce. Hodnocení je víceméně za Hulkovu aroganci a kresbu. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Hulk nemá zrovna nevyčerpatelný potenciál, protože nic neskrývá... Prostě zuří... A když zuří X animovanejch i hranejch filmů po sobě, tak to ztrácí kouzlo... Na druhou stranu tady je ještě dost lidskej a komunikativní... Vypnout a kochat se další pohádkou, která kombinuje "superhrdinský svět" se světem "dávných proroctví"... Na to to není špatný... ()

Reklama

Reklama