Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Best of Marvel na poli animácie. Toto sfilmovať, tak plačom od radosti. Ale to sa tak ľahko nestane, nakoľko hraní Hulkovia tržby nikdy netrhali a to sa mi dvojka veľmi veľmi páčila a hlavne to zaváňa Johnom Carterom a to bol tiež síce pre mňa skvelý film, keďže je to duchovný predchodca supermana, čo nikto nevie (stačí pozrieť Buroughsove náčrty a prvé komixy su Supermanom), ale do tej istej vody asi už nikto viac nevstúpi. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Příběh dneska známý hlavně díky Thorovi 3, mě tady boužel až tak nebavil. Za to nejzajímavější bych asi označil Beta Billyho Raye, o kterém jsem vůbec nevěděl (tady si sice taky nějakou práci s představením nedali), ale aspoň jsem si o něm díky tomuhle animáku něco zjistil. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Niekedy mi rozdiel medzi predlohou a následným výtvorom neprekáža. Napríklad pri tejto Planet Hulk. Hulk robí to čo vie najlepšie, a kde by aj tak zapadol lepšie ako do gladiátorskej arény. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Pre tých čo poznajú Hulka iba z filmov asi prekvapenie a sklamanie, no príbeh je presne v medziach novších komiksov- veď podľa jedného i film vznikol. Kvalitne akčná jazda na večer keď sa vám nechce rozmýšľať iba sa zabávať a troška ulietavať komiksovom scifíčku. Animácia síce veľmi neoslní, za to však potešia malé hosťovania Ironmana, Thora, Beta Ray Billa a myslím, že jedným bol i Doctor Strange. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch ne tak ohromujících snímků. Animace stálé stejné, příběh úžasný, ale za necelé dvě hodiny se nedokáže dostatečně rozvinout, aby to divákovi něco dalo a ho to vtáhlo do děje. Hulk/Bruce Banner byl vždy comicsová postava lehce rozpolcená, něco jako doktor Jekyll/pan Hyde a další, záleží ovšem pouze na situaci či úhlu pohledu. Čistě náhodou jsem nedávno narazil na pár názoru, že Hulk by v Avengers (v roce 2012 se chystá do kin v hrané verzi) neměl vůbec co dělat...no co naplat. Ale jako oddychovka na volné odpoledne, zvláště pro lidi kteří jako já milují animáky, se určitě hodí ;) ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Hulk je docela můj oblíbený komiksový prďola, ale co je moc, to je moc. Jako Hulk co si hraje na gladiátora kdesi ve vzdáleném Římě, že Hulk je tu spíše vice člověk než zvířetem. To je na mě už trochu moc. Ale za hudbu a dobrou animaci musím dát za ,,dobře,, ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hulk je borec a totální drtič všech kokotů. Tady je dokonce i milostná zápletka. Hulk se zabouch do jemu rovné - do takové, kterou nerozmáčkne, když ji obejme. Ale až se zklidní, to budou všichni čumět. Výborná odreagovačka na dobrou noc na jedno kouknutí. Takový večerníčky opravdu můžu. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Komix jsem četl takže... :D osekané o nejlepší bitvy, pozměněná dějová linka záměna nebo vypuštění několika postav, ale i tak je to lepší než jakýkoliv hulkův hraný film... Ale drastická změna konce ho stojí 5-tou hvězdu. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem přistupoval s menším despektem. Hulk je jedna z mých nejméně oblíbených postav od Marvela. Už jen z podstaty té postavy, která všechny nenávidí a pomáhá tak trochu nechtěně a mimochodem, je její šance být oblíbená hodně malá. I tady Hulk není za sympaťáka, ale tak nějak to nevadí. To co tenhle film zvedá do nadprůměru je skvěle stvárněný svět, který je uvěřitelný i přes svou částečnou bizardnost a postavy, které ač jsou většinou načtrnuty jen kreťounce, dokáží tvořit nosné a uchopitelné charaktery. Akce je dobrá, některé souboje opravdu stojí za to, ale to už se v poslední době u comixových animáků stává normou. 75% ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Jeden z nejlepších animovaných komiksáků, co jsem v poslední době viděl a že jsem jich viděl hodně. Zajímavý příběh, který nás nenechá ani chvilku se nudit. Hulk ukáže, že má nějaké ty city, ikdyž je jich málo. Hodně akce a přiměřeně mluvení. To je ideální kombinace. Jenom mě nesedělo, že se nepřemněnil ani jednou na Bruce. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé ztvárnění ve vesmírném prostředí, ale přece jenom, jak už tu bylo řečeno, si Hulka představuju jako bezkonkurenční potvůrku, která smete naprosto cokoliv... Docela vyměkl... I přesto je to povedený filmík se spoustou akce... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pitomý příběh. Hulk, intelektuálně glosující, místo aby drtil? Neustále zelený, místo aby se měnil sem a tam a bojoval se svým svědomím? A odkdy používá změněný Hulk brnění a zbraně? Tfuj... ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Přímočará akčňárna, která má spíš než s klasickými marvelovkami mnoho společného s Conanem a Johnem Carterem. Scénář je poctivé, byť lehce předvídatelné řemeslo. Postavy to ale táhnou, má to skvělou hudbu, přesdržky a atmosféru právě třeba Howardových příběhů. Jo, mohlo to trochu zpomalit, aby zvraty a pokusy o emotivní scény nebyly sázeny jakoby mimochodem, pokud zrovna někdo nebije někoho jiného do hlavy, ale to je moje jediná výtka. A je to asi jako vytýkat emoční distanc Komandu, takže za mě spokojenost. ()

kuces 

všechny recenze uživatele

Hulk je borec, čím víc zuří, tím víc se mi líbí... :-) Velmi solidní animák, kterému bych byl schopen dát 5 hvězdiček kdyby neměl tak slabou a nevýraznou hudební podporu, ta je prostě slabá, neatmosferické prostě o ničem. A ten "LOVE STORY" konec si mohli taky odpustit. Jinak není nad čím váhat!! ;-) 8/10 ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Až na tu romantiku se mi líbilo skoro všechno a tak hodnotím jednoduše bez příliš mnoha přemýšlení na základě bezprostředních pocitů po shlédnutí a jelikož mě film ani na chvíli nenudil, jsem nadmíru spokojený... ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Příběh nudný a nezajímavý. Celý děj je jen o mlácení hlava nehlava kolem sebe. Navíc tenhle pokémonovskej styl animace nemám rád. Ale co asi čekat od Hulka. Na víc jak jednu hvězdu to však nestačí. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zábavný doplnok k Thor: Ragnarok - zdieľa niektoré postavy (Korg!) a tiež sa odohráva na Sakaare, inak je to ale úplne iný príbeh. Príbeh plný akcie a brutálneho (kresleného) násilia. Animácia je ale veľmi jednoduchá a skôr na úrovni televíznych seriálov. 6+/10 ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je TOTÁLNÍ MASAKR VŠECH A VŠEHO CO HULKOVI PŘIJDE DO CESTY.. Jeden z nejlepších komixových animáků co kdy byl natočen. Jasných 5, tady není co řešit.... ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších komiksových animáků. Příběh sice není žádná sláva, to ale nijak zásadně nevadí, protože se to řeže jedna báseň. A na Marvel je to docela brutální řežba. ()

Reklama

Reklama