Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Jo jo, comics je o dost lepší. A hlavně pokračování World War Hulk, ve kterém se zelenáč vrátí na zemi a začne peklo. Ale vraťme se k animáku. Stopáž je něco málo přes hodinku, takže příběh nezačne nudit. Animace a dabing na slušné úrovni. A navíc jako předkrm ke třetímu Thorovy proč ne. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Animovaný filmy od Marvelu nejsou ani zdaleka tak chytlavý a dobrý jako od DC. Planet Hult je průměrná podívaná, která ani nemá moc co nabídnout. Těšil jsem se na lepší a delší verzi Hulka z Ragnaroku, ale bohužel je to minimálně o level pod tím. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla příjemně strávená hodinka a půl plná akce a hlavně Hulka. Příběh byl sice oproti komiksu značně okleštěný, ale s tím se muselo počítat a popravdě to ani moc nevadilo. A hudební doprovod byl taky fajn. Navíc Thorovo cameo, Beta Ray Bill a umně zpracované závěrečné titulky... Slabších, ale přesto 5 ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Z tohoto námětu by se dalo vyždímat mnohem víc! Mimozemské zápasy v aréně po vzoru římských gladiátorských utkání, kde je jedním z mlátiček zelenej gamma sypač? Hm, moje představivost pracuje. Bohužel tady se dočkáme spíš Hulka, ze kterého mluví porozumění schopný Banner. Tahle složka tam klidně mohla zůstat, ale zcela jiným způsobem. Hulk je prostě Hulk a Bruce je Bruce. Dvojka a malé plus za gamme wave attack. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Představte si zeleného gladiátora, k tomu trochu tyranie a ještě špetky hrdinství, jo a vláseček severské mytologie. Je to málo ? Bohužel ano, více toho v Planet Hulk není a nebude. Nemohu popřít kvalitu provedení, nicméně po stránce obsahové to byla jedna velká nuda. Kde je ten Hulk na kterého jsme zvyklí ? Kde je ten Hulk kterého rádi vidíme... a kde je ten Hulk se kterým rádi vše mlátíme... ? ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Hulk hodně jinak. Už se do člověčí podoby nevrací vůbec a není to jen bezmyšlenovitá mlátička. Rozlišuje, koho mlátit a koho ne, kdo je zlý a kdo hodný. Plánuje, nezuří, když je to úplně k ničemu. Takže totální klaďas, vyhoštěný ze země na dalekou planetu, kterou uzurpuje vyčůraný záporák. A jak že to s ním, milé děti dopadne? Tedy milé děti raději ne. Tohle bych dětem nepouštěl. Začal bych tak od -náctilétých, jak říkáme u nás v Americe. Je to ultimátní rubačka a hodně mě bavila. 89% ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Pro mě teda jednoznačně nejlepší Hulk kteryho sem viděl. Hulk jako otrok a gladiátor...jo, tohle mě bavilo. Byl to ten lepší typ animáku kde teče krev a hodně se mlátí a rozbíjí věci. Dokonce i příběh byl zajímavý sice trochu předvídatelný ale to nevadí. Chytlo mě to a bavilo od začátku až do konce. Jen na tom celym bylo trošku zvláštní že se Hulk dokázal "ovládat", mluvil a myslel normálně jako normální člověk a za celej film se neproměnil do lidské podoby. Ale to byl jen detail který na tom že je to skvělej animák nic nezměnil...... ()

Syna.1990 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný animovaný film. Dost možná mě to bavilo víc než ostatní "super hero" animáky hlavně proto, že hlavním hrdinou je můj milovaný Hulk! Ale ani přesto nedám lepší hodnocení než 65%. Bohužel pro mě je hraný film výrazně lepší než kreslená blbinka. ()

Goodmen 

všechny recenze uživatele

Na poli hraném vítězí sice Marvel, ale na poli animovaném jednoznačně DC Comics. Planet Hulk to jen potvrzuje. ()

Jarlaxle 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných uživatelů, co tento film komentovali, mi nepřišel děj tak převratný. Z Hulka je gladiátor, HULK SMASH!, HULK SLASH!, HULK SMASH! Občas to sice vypadá, že Hulk není jen nemyslící monstrum, jak to obyčejně bývá. Ale není to žádné terno. A animace taky žádná velká sláva. Na to, že je to loňský film, se animátoři moc nepředvedli... ()

voloda1987 

všechny recenze uživatele

Hulk je podľa mňa rozporuplný hrdina niekde na pomedzí dobra a zla. Základom by mal byť teda boj samotného Brucea Bannera a jeho alterega Hulka. V tomto animáku však o takom niečom nemôže byť žiadna reč. Ide o film smerovaný k čistej brutalite a násiliu so slabým príbehom. Urobiť hybrida zo Star Wars a Spartaka nieje až taký zlý nápad, ale mohlo to dopadnúť oveľa lepšie, keby sa nad tým tvorcovia trocha zamysleli. Každopádne, to čo väčšina ľudí čakala, aj dostala a animácia je v podstate pekná a prostredie tiež, takže za 2* a jedno pozretie, viac by bolo zbytočné. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý příspěvek do Hulkova univerza, protože celý příběh se odehrává na vzdálené planetě Sakaar, kde náš zelený obr ztroskotá poté co byl vyhoštěn z matičky Země. Hulk se (ke své nelibosti) stane gladiátorem a má bojovat pro potěchu krále a jeho poddaných. Navíc si ho místní dají do spojitosti s příchodem jakéhosi mesiáše (opět k velké Hulkově nelibosti), který jim pomůže ke svobodě. Z ostatních členů Avengers se zde mihnou Iron Man a Thor, poněkud větší prostor zde dostane další marvelácký hrdina Beta Ray Bill. Snímku by možná prospělo zkrácení o takových 10-20 minut a tvůrci si mohli odpustit zbytečně přehnaný hollywoodský konec. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Animované zpracování marvelovské klasiky trpí už svým zaměřením na cílovku 10+. Nedovolí si být tak drsné, nahláškované a nekompromisní jako komiksová předloha. Z košaté space opery bohužel zbyla jen základní dějová linka, která zapadá do šedi průměrných animovaných adaptací nasteroidovaných borců. Škoda, potenciál tu byl! ()

Reklama

Reklama