Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

fingerme 

všechny recenze uživatele

Oproti hraným filmům se Hulk planet ubírá úplně jiným směrem a to dobrým. Kéž by další Hulk filmy byli podobný. Mica's hider not a fighter. 4* ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Marvelům se silně nedaří, tohle je záležitost pro opravdu otrlé fanoušky. Béčko, animačně možná céčko. Bod plus za úvodní titulky a bod mínus za otřesnej hepáč - Hulk se asi oženil (?!) ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru nejpovedenější film o Hulkovi. Pěkný příběh, sympatické postavy, samotný Hulk (bez Bruce Bannera), klasická animace, záporák v roli krále/diktátora a pěkné akční sekvence. Tyto klady dělají z filmu nadprůměrný kousek. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

zaujimavy pohlad na to zbesile nekontrolovatelne neznicitelne a hlavne zelene. Dost mi to pripominalo Gladiatora. Hulkus Maximus Zelenus :) ()

sospik 

všechny recenze uživatele

Hustota.. nehledejte v tom nějakou pointu. Film čistě o odreagování, kde tahle neporazitelná příšerka rozmlátí co mu příjde pod ruku. Prostředí anime a souboje fakt luxusní, jo jo líbí se mi to :) z Hulka prostě číší život :) je to takový Gladiátor v zeleném :D ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

To je HULK nikdo mu nerozumí nikdo jej nechápe, ale když ej získáte na svou stranu jste vítěz. Umí se rvát naprosto nezastavitelně. Hodně mi to připomínalo Gladiátora. Vyvolený co má nahradit císaře a ten se jej snaží zabít v aréně. tento animák se fakt povedl. Myslím si, že by se měla investovat energie do animáků s Hulkem a ne do hraných filmů. Hrané filmy nejsou špatné, ale není možné z nich dostat vše. ()

Hrr.nec 

všechny recenze uživatele

Můj první marvelovskej animovanej film a spokojenost. Hulk řádí, jak zatím nikde a to jsem toho od Marvelu viděl dost. Příběh tak akorát, aby nebyl úplně stupidní, ale pobral ho i pětiletý synek. Jen doufám, že se mu nebude o bodlácích zdát. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Dost hustej krvák! 👍 Hulk se zde ukáže v jeho skutečné podobě když je hodně rozzuřený. Je zde hodně zápasů, a krve a zabití. Asi nic pro děti do 15 let. Doporučuji. Hvězdiček 4**** ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Druhou hvězdu za ten konec, kdy Hulk konečně něco znamená i když vlastní svět jej vyhnal, jinak to ale byla bezbožná mlátička od začátku do konce... Animovaný patos a krev, ať už zelená nebo červená.. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Můj první animák s Marvel hrdinou. Nebylo to špatný, ale ani žádná bomba. Prostě řežba Hulka s ostatními bojovníky a nakonec boj s hlavním záporákem. ()

woltrak 

všechny recenze uživatele

Hulk trochu vyměkl. To je poprvé, co vidím, že má kámoše - i když nerad. Marvelovské komiksy mě velice baví a stejně tak tento. Pro fanoušky, povinné. ()

Omegaboy 

všechny recenze uživatele

Marvel válí. Hulk a aréna jdou k sobě jedna radost a to co od akčního komiksáku každej očekává Planet Hulk do puntíku splňuje. Šablonovitý děj je okleštěn na násilí, intriky a ještě více násilí. Hulk navíc překvapivě mezi údery pěstmi ukazuje i svojí lidskou stránku a nakonec na planetě, tak rozdílné od Země, která ho dovrhla, najde mnohem víc, než původně čekal... Mimo jiné se zde krom Hulka mihne i Thor a jeho mimozemský přítel Beta Ray Bill. ()

Montanus 

všechny recenze uživatele

Dal by som 4*, keby som nečítal pôvodnú komiksovú sériu Planet Hulk aj crossover World War Hulk (pokračovanie Planet Hulk). To o čom to malo v skutočnosti byť (prečo je stále nasraný a nezmení sa na človeka) je potlačené niekde úplne v úzadí. Ostáva len prostoduchá mlátička na animačne slušnej úrovni, ale bez hlavnej pointy. ()

swater137 

všechny recenze uživatele

Není tam coby člověk a to mi tam chybí. Hulk je můj oblíbenec ale musí se snažit a bejt hrozně hodnej a pak když už to jinak nejde tak HULK rozdrtit. Hláška hnedka ze začátku že nějaký pouta nemůže přetrhnout neb jsou nepřetrhnutelná měla být odměněna záběrem kdy je Hulk přetrhne ve spánku ). Bylo tam málo fórků typu: Ty bůh? Nějakej slabej ) ()

Lubess.Knopp 

všechny recenze uživatele

Jeden by čekal ,že to je jen zase další Marvelovka pro kidy . Ale je to přesný opak...Nelítostná gladiatorská řežba ,kde umírají všichni bez ohledu na to jestli jsou děti nebo dospělí. Rozhdoně se je na co koukat... 80% Dokonce hulk si najde holku... ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Hulk potřebuje hlavně dobré prostředí a někoho, kdo ho dokáže správně uvést a zainteresovat do onoho prostředí, kde se o něj bude hlavně dobře starat, nic více a ani nic méně. Je to postava, co má potenciál, ale málokdy dobře využitý. Já osobně jsem rád, že tenhle snímek vznikl. Pravdou je, že něco takového si možná i zasloužilo hranou verzi, ale i tak je to parádní podívaná plná akce a Hulk má přesně to, co potřebuje k dokonalosti. Dostatek prostoru. ()

bobo7171 

všechny recenze uživatele

kde su tie casy normalnych kreslenych rozpravok a filmov ? hulk je sice mlaticka, ale toto je mlatenie od zaciatku do konca bez zjavneho zmyslu a naviac animacia je uplne uboha. hviezda je za snahu ajked by som sa skor priklonil ku odpadu. ()

Reklama

Reklama