Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hulk jako gladiátor na cizí planetě... mě moc nevzal. Prostředí pěkné, animace taky, ale příběh už se mi zdál trochu slabší a hlavně - Hulk samotný. Já ho nějak nemusím, přijde mi spíš jako záporák, jako zelený, nasraný a vymletý hovado. Tím spíš, když se tu ani nemění zpátky v člověka. A nic moc tady nejsou ani souboje. Akce sice hodně, ale je to samý bum a letíš tři prdele daleko. Takže sice horší ze superhrdinských animáků, ale pořád docela dobrý. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Pre tých čo poznajú Hulka iba z filmov asi prekvapenie a sklamanie, no príbeh je presne v medziach novších komiksov- veď podľa jedného i film vznikol. Kvalitne akčná jazda na večer keď sa vám nechce rozmýšľať iba sa zabávať a troška ulietavať komiksovom scifíčku. Animácia síce veľmi neoslní, za to však potešia malé hosťovania Ironmana, Thora, Beta Ray Billa a myslím, že jedným bol i Doctor Strange. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když už lidem došla trpělivost s Hulkem a jeho náladami, rozhodli se jej vyhostit na pustou planetu. Ale jeho raketu postihne porucha, a Hulk skončí na planetě Sakaar. Zde žije lid těžce tyranizován Rudým králem, a v Hulkově příchodu vidí vyplnění dávného proroctví. Ale nejdříve bude muset Hulk vybojovat několik soubojů na život a na smrt v gladiátorské aréně, pro královu potěchu... Hned na začátek musím podotknout, že mne komixománie nijak zvlášť nebere. Hrané filmy ještě budiž, ale kreslené, a zvlášť ty které se stoprocentně inspirují papírovým komixem - mne moc nebaví. A Planet Hulk nebyl výjimkou. Sice nemůžu říct, že bych se nudil - na to ani není kdy, těch cca 80 minut je nabitých akcí od první do poslední minuty. Ale trochu jsem ztrácel v přemíře postav - zvlášť když každá je jiného mimozemského druhu a navíc Hulka mám zafixovaného jako normálního člověka, kterej zezelená a zesílí jen když se nasere. Tady byl asi nasranej furt, protože ze své zelené podoby nevyšel (ale aspoň mezi ty ostatní zapadl). ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla příjemně strávená hodinka a půl plná akce a hlavně Hulka. Příběh byl sice oproti komiksu značně okleštěný, ale s tím se muselo počítat a popravdě to ani moc nevadilo. A hudební doprovod byl taky fajn. Navíc Thorovo cameo, Beta Ray Bill a umně zpracované závěrečné titulky... Slabších, ale přesto 5 ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Z tohoto námětu by se dalo vyždímat mnohem víc! Mimozemské zápasy v aréně po vzoru římských gladiátorských utkání, kde je jedním z mlátiček zelenej gamma sypač? Hm, moje představivost pracuje. Bohužel tady se dočkáme spíš Hulka, ze kterého mluví porozumění schopný Banner. Tahle složka tam klidně mohla zůstat, ale zcela jiným způsobem. Hulk je prostě Hulk a Bruce je Bruce. Dvojka a malé plus za gamme wave attack. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama